Останні статті і огляди
Новини
Вийшла гра Tempest Rising — класична RTS у дусі Command & Conquer
-
vsx
Member
Вийшла гра Tempest Rising — класична RTS у дусі Command & Conquer
Прошел пару миссий. Неплохо, но до C&C все же не дотягиает. Надеюсь онлайн не забросят и он будет веселый.
Прошел пару миссий. Неплохо, но до C&C все же не дотягиает. Надеюсь онлайн не забросят и он будет веселый.
-
Hotspur
Member
Ну виглядає непогано
-
Lekrs
Member
Давненько нічого цікавого в цьому жанрі не виходило, треба спробувати.
-
gavr
Member
Цікаво цікаво!
-
Jobitronik
Junior
Нагадую "У серпні 2021 року компанію придбали Saber Interactive." Студія належить русні! 

-
Ijachok
Member
Дякую, пропускаю. Навіть в такому рідкісному жанрі як RTS і навколо нього, можна знайти, у що пограти. Подивився у свій список бажаного і перше, на що натрапив: Age of Mythology: Retold, Dune: Spice Wars, Company of Heroes 3, Knights of Honor II: Sovereign, Stronghold: Definitive Edition, Manor Lords, Command & Conquer™ Remastered Collection, Terminator: Dark Fate - Defiance, Age of Darkness: Final Stand.Jobitronik: ↑ 18.04.2025 13:22 Нагадую "У серпні 2021 року компанію придбали Saber Interactive." Студія належить русні!![]()
Та навіть для Command & Conquer Red Alert 2 і Yuri’s Revenge недавно свіжі патчі вийшли

А ще я недавно згадав про Козаки 2 і 3 (зараз знижка на все -66%) і тут закрутилось в голові

- спойлер
Востаннє редагувалось 18.04.2025 14:24 користувачем Ijachok, всього редагувалось 2 разів.
-
Inqizitor2022
Member
Нужно будет пройти, ибо это реально событие для 2025 года! Очень, очень, очень круто! Надеюсь будут моды разные на неё.
-
0063kk
Member
Эх,сколько каток 1 vs 6 сыграно в генералы, когда комп еще был на q6600
Верните меня в то время ) и игруха до сих пор актуальна, как по мне

Верните меня в то время ) и игруха до сих пор актуальна, как по мне
-
AlcoRider
Junior
Не сподобався дизайн модельок юнітів. А так досі непогано
-
Misanthrop
Member
Нажаль від Saber interactive 

-
nochnik89
Member
Писал про эту игру здесь пару недель назад. На след.выходных заценю, но я уверен что понравится. Конкуренция в этом жанре - никакая
, отзывы хорошие.

-
Sanьka
Member
Тому ніхто не заплаче якщо цю гру пограють не купуючиJobitronik: ↑ 18.04.2025 13:22Студія належить русні!

-
OldGoodGames
Member
не злетить,
знову жага нажитись на старих ідеях, тим більш з такими вимогами до пк, а ще від русні
доречі тут немає води та кораблів, а це вже не повноцінно,
краще за це поки нічого не вигадали
https://cncnet.org/
ps на інших Українських сайтах новини про русню не публікують щоб не впопуляризовути
знову жага нажитись на старих ідеях, тим більш з такими вимогами до пк, а ще від русні

ps на інших Українських сайтах новини про русню не публікують щоб не впопуляризовути

Востаннє редагувалось 18.04.2025 16:24 користувачем OldGoodGames, всього редагувалось 2 разів.
-
FOX16
Junior
Играй в пиратку и все. Русня денег не получит, а ты удовольствие получишь.Ijachok: ↑ 18.04.2025 14:07Дякую, пропускаю. Навіть в такому рідкісному жанрі як RTS і навколо нього, можна знайти, у що пограти. Подивився у свій список бажаного і перше, на що натрапив: Age of Mythology: Retold, Dune: Spice Wars, Company of Heroes 3, Knights of Honor II: Sovereign, Stronghold: Definitive Edition, Manor Lords, Command & Conquer™ Remastered Collection, Terminator: Dark Fate - Defiance, Age of Darkness: Final Stand.Jobitronik: ↑ 18.04.2025 13:22 Нагадую "У серпні 2021 року компанію придбали Saber Interactive." Студія належить русні!![]()
Та навіть для Command & Conquer Red Alert 2 і Yuri’s Revenge недавно свіжі патчі вийшли![]()
А ще я недавно згадав про Козаки 2 і 3 (зараз знижка на все -66%) і тут закрутилось в голові![]()
Тому можна обійтись і без однієї стратегії
- спойлер
-
already_over
Member
купил, поиграл.
1. у разных франкций разная механика развития. раньше как было: refinery > harvester. то ща нифига. у другой над харвестер купить, потом он разворачивается в refinery, и с него маленькие харвестеры выезжают. привыкнуть пока сложно)
2. отдельная ветка развития улучшений от ветки зданий\юнитов. и у каждой фракции разные, тяжело привыкнуть
3. игра по динамике и количеству юнитов ближе к старкрафту какому то. т.е. у тебя есть стрелок, к стрелку дрон. вертолет, к вертолету дрон. дрон еще абилками какими то кидается. на карте иногда творится мрак, очень сильный движ в мультиплеере.
4. юниты и здания часто интуитивно не понятны. ну типа перепутать барак с каким нить техцентром ваще элементарно. по авиации так же, проблема с дизайном. перепутать транспортный самолет с артиллерийским - элементарно. а с пехотой ваще кошмар, она мелкая, и кто там ползет - нереально в принципе.
5. ветка развития...я че то не въехал. вроде дается 2 фракции. я оба раза сыграл за одну и ту же, и оба раза у нее разные юниты и разные здания. я че то пока за три игры эту загадку не разгадал) А еще был тупняк, вроде построил все здания что были, но следующий tier по технике не открылся, пишет: недостаточно развития, и не понять чего не хватает. в снс писало что надо построить, что бы получить танк мамонт например.
6. интерфейс в меню - жуть. я надеюсь это исправят, в 90ых как то поприятней было, а тут будто школьник за 30 минут на фрилансе накидал.
от игры пока больше негатива, чем радости в стиле: ура, новый c&c.
- спойлер
- ну сорян, я не знал до сегодня что разрабы руссоскот
1. у разных франкций разная механика развития. раньше как было: refinery > harvester. то ща нифига. у другой над харвестер купить, потом он разворачивается в refinery, и с него маленькие харвестеры выезжают. привыкнуть пока сложно)
2. отдельная ветка развития улучшений от ветки зданий\юнитов. и у каждой фракции разные, тяжело привыкнуть
3. игра по динамике и количеству юнитов ближе к старкрафту какому то. т.е. у тебя есть стрелок, к стрелку дрон. вертолет, к вертолету дрон. дрон еще абилками какими то кидается. на карте иногда творится мрак, очень сильный движ в мультиплеере.
4. юниты и здания часто интуитивно не понятны. ну типа перепутать барак с каким нить техцентром ваще элементарно. по авиации так же, проблема с дизайном. перепутать транспортный самолет с артиллерийским - элементарно. а с пехотой ваще кошмар, она мелкая, и кто там ползет - нереально в принципе.
5. ветка развития...я че то не въехал. вроде дается 2 фракции. я оба раза сыграл за одну и ту же, и оба раза у нее разные юниты и разные здания. я че то пока за три игры эту загадку не разгадал) А еще был тупняк, вроде построил все здания что были, но следующий tier по технике не открылся, пишет: недостаточно развития, и не понять чего не хватает. в снс писало что надо построить, что бы получить танк мамонт например.
6. интерфейс в меню - жуть. я надеюсь это исправят, в 90ых как то поприятней было, а тут будто школьник за 30 минут на фрилансе накидал.
от игры пока больше негатива, чем радости в стиле: ура, новый c&c.
-
Ijachok
Member
Та я уже почав відвикати від піраток. Ну і часу навіть на те, що перечислив - недостатньо. А ця гри нормально виглядає, але не так, щоб не можна було замінити. Тому "мінус одна гра", навіть якщо це РТС, для мене - не така уже велика втратаFOX16: ↑ 18.04.2025 16:22Играй в пиратку и все. Русня денег не получит, а ты удовольствие получишь.Ijachok: ↑ 18.04.2025 14:07
Дякую, пропускаю. Навіть в такому рідкісному жанрі як RTS і навколо нього, можна знайти, у що пограти. Подивився у свій список бажаного і перше, на що натрапив: Age of Mythology: Retold, Dune: Spice Wars, Company of Heroes 3, Knights of Honor II: Sovereign, Stronghold: Definitive Edition, Manor Lords, Command & Conquer™ Remastered Collection, Terminator: Dark Fate - Defiance, Age of Darkness: Final Stand.
Та навіть для Command & Conquer Red Alert 2 і Yuri’s Revenge недавно свіжі патчі вийшли![]()
А ще я недавно згадав про Козаки 2 і 3 (зараз знижка на все -66%) і тут закрутилось в голові![]()
Тому можна обійтись і без однієї стратегії
- спойлер
-
EL_FRENK
Junior
Потому что разработчики из Дании, но сама студия принадлежит на данный момент принадлежит Сайберам. Все сложнееOldGoodGames: ↑ 18.04.2025 16:18 не злетить,
знову жага нажитись на старих ідеях, тим більш з такими вимогами до пк, а ще від русні![]()
ps на інших Українських сайтах новини про русню не публікують щоб не впопуляризовути![]()
-
daesz
Member
Цікава? Першу дуже любив (при тому що РТС як жанр не граю з часів оригінального ВК3 та РА2/реванша Юрка), а друга частина якась ніяка була - пограв 2 дні (ну мб годин 7-10) і видалив.Ijachok: ↑ 18.04.2025 14:07 Company of Heroes 3
-
vsx
Member
already_over
разрабы к россии не имеют отношения, один из издателей российский
пехота действительно трудноразличимая, хотя детализация движка позволяет реализовывать любые мелочи
интерфейс очень неудобный, тут видимо сказывается неопытность дизайнеров
в целом игра производит среднее впечатление
разрабы к россии не имеют отношения, один из издателей российский
пехота действительно трудноразличимая, хотя детализация движка позволяет реализовывать любые мелочи
интерфейс очень неудобный, тут видимо сказывается неопытность дизайнеров
в целом игра производит среднее впечатление
-
daesz
Member
(1) https://en.wikipedia.org/wiki/Tempest_Risingvsx: ↑ 18.04.2025 20:15 разрабы к россии не имеют отношения, один из издателей российский
>

(2a) розробник #1 https://en.wikipedia.org/wiki/Slipgate_Ironworks

(2b) розробник #2 https://www.linkedin.com/company/2b-games сторінки на вікі немає, з гугла брейва

(два з половиною поляка)
(3a) видавець #1 https://en.wikipedia.org/wiki/3D_Realms

(3b) видавець #2 переадресація з Knights Peak на https://en.wikipedia.org/wiki/My.Games

Висновок : кацапня розробники, кацапня паблішери. Навіщо ви поширюєте дезінформацію щоб захистити цей мусор?