Розробники дарують Metro 2033 Redux усім гравцям

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Розробники дарують Metro 2033 Redux усім гравцям
Дякуємо вам ще раз!
Може, в мене пам'ять стисла, але здається, її вже багато разів роздавали всім бажаючим
Alligator
Member

Повідомлення

TheDmytrius на GOG -75% років 6 тому була, роздач не пам'ятаю, точніше інші частини точно були, а цю не бачив.
Tetronga
Member

Повідомлення

TheDmytrius: 15.04.2025 12:47 Предлагаю обсудить Розробники дарують Metro 2033 Redux усім гравцям
Дякуємо вам ще раз!
Може, в мене пам'ять стисла, але здається, її вже багато разів роздавали всім бажаючим
Так, я забрав ще десь в 2018 році
Alligator
Member

Повідомлення

Tetronga: 15.04.2025 12:56Так, я забрав ще десь в 2018 році
Точно! На Епіку у жовтні 2019 таки була роздача.
Pro100SSK
Member

Повідомлення

Ніхто про це не говорить, але мене забомбило люто: Чому в версії метро EXODUS написано не Зелёнка, а Zезёлка?
Я через ці Z-етки зненавидів розробника і моментально перестав грати в цю серію. Поясніть що роблять там ці Z

чи повинен я закривати очі на ці зетки якщо танк за такою буквою їхав моєю вулицею стріляючи прямо по будинках? :mad:
Denvys5
Member

Повідомлення

Pro100SSK
спойлер
Зображення
© слуга народа
Young
Junior

Повідомлення

Pro100SSK: 15.04.2025 14:25 Ніхто про це не говорить, але мене забомбило люто: Чому в версії метро EXODUS написано не Зелёнка, а Zезёлка?
Я через ці Z-етки зненавидів розробника і моментально перестав грати в цю серію. Поясніть що роблять там ці Z

чи повинен я закривати очі на ці зетки якщо танк за такою буквою їхав моєю вулицею стріляючи прямо по будинках? :mad:
Може тому що гра 2010 року,а букви «z» та «v» росіянці почали використовувати у 2022 році.
Afit
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 15.04.2025 14:25 Ніхто про це не говорить, але мене забомбило люто: Чому в версії метро EXODUS написано не Зелёнка, а Zезёлка?

У мене просто немає слів :facepalm: Перемішувати в часі не пов'язані подіїе це вже якийсь діагноз.
Rex
Member

Повідомлення

Young
Може тому що гра 2010 року,а букви «z» та «v» росіянці почали використовувати у 2022 році.
ця символіка існувала ще за часів фашиської Німеччини, якщо що
fatality
Member

Повідомлення

Ось ще на згадку ) 2017 - пророча реклама, палає москва сіті

daesz
Member

Повідомлення

Alligator: 15.04.2025 12:52 TheDmytrius на GOG -75% років 6 тому була, роздач не пам'ятаю, точніше інші частини точно були, а цю не бачив.
В ЕГС давали і 2033, і ласт лайт мінімум двічі безплатно.

Чув що скоро з англійської абетки приберуть букву Z, бо в Україні танки з такими літерами їздять :lol:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 15.04.2025 20:30Чув що скоро з англійської абетки приберуть букву Z, бо в Україні танки з такими літерами їздять :lol:
Це точно. З Ніссану вже бомбили ще в 22гому.
Afit
Member

Повідомлення

daesz: 15.04.2025 20:30
Alligator: 15.04.2025 12:52 TheDmytrius на GOG -75% років 6 тому була, роздач не пам'ятаю, точніше інші частини точно були, а цю не бачив.

Чув що скоро з англійської абетки приберуть букву Z, бо в Україні танки з такими літерами їздять :lol:
Так це реально не смішно навіть вже. Ще до повномасштабки в мене була футболка з двома стрічками, в вигляді польского флагу на рукавах і написі. Йду по вулиці, а мені чоловік з автомобіля, виїзджаючи з двору пальцем трясе :facepalm: Я йому кивнув: Що?! І походу йому доперло, а може не хотів продовження й поїхав. Я таке називаю вузьколобістю. Люди запрограмовані на одну річ в житті й альтернативи кольорам, буквам вони не бачать. І головне що "Z" його не тригерив, до повномасштабки. Хоча якщо на те пішло - це в нациській символ був
daesz
Member

Повідомлення

Afit: 15.04.2025 20:50
daesz: 15.04.2025 20:30

Так це реально не смішно навіть вже. Ще до повномасштабки в мене була футболка з двома стрічками, в вигляді польского флагу на рукавах і написі. Йду по вулиці, а мені чоловік з автомобіля, виїзджаючи з двору пальцем трясе :facepalm: Я йому кивнув: Що?! І походу йому доперло, а може не хотів продовження й поїхав. Я таке називаю вузьколобістю. Люди запрограмовані на одну річ в житті й альтернативи кольорам, буквам вони не бачать. І головне що "Z" його не тригерив, до повномасштабки. Хоча якщо на те пішло - це в нациській символ був
Доречі, зеля - агент кремля, бо його передвиборча кампанія проходила під гаслом Ze. От так от :rotate:
zaqik
Member

Повідомлення

Свастика и короткие усы под носом тоже ассоциируются реже с индуизмом и Чаплином, чем с нацистами, но никто почему-то не пишет оправдывающие простыни об узколобии на каждом шагу :think:
Afit
Member

Повідомлення

zaqik: 15.04.2025 21:18 Свастика и короткие усы под носом тоже ассоциируются реже с индуизмом и Чаплином, чем с нацистами, но никто почему-то не пишет оправдывающие простыни об узколобии на каждом шагу :think:
Тоді треба Чапліна скасовувать :apes:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Оце тебе нормально здрадовкурвило з гри 2010 року. :lol: Голову іноді вмикати треба.

В тебе в нікові SS. Точно фашист. Мальчіков в трусіках любиш?
спойлер
Зображення

SSK — Staatsschutz-Korps, або так званий «Корпус державної охорони»

SSK — елітний підрозділ, створений для забезпечення внутрішньої безпеки, боротьби з "ворогами держави" та підтримки "ідеологічної чистоти".
Входив до складу спецслужб і мав повноваження перевищувати юрисдикцію звичайної поліції. Основними завданнями були контроль за лояльністю громадян, антипропаганда, каральні акції проти опозиціонерів та іноземних агентів.

Це щось на кшталт суміші між гестапо й СС, але з акцентом на "державний захист" і тотальний ідеологічний контроль.
Pro100SSK
Member

Повідомлення

Мова про Exodus, і релізнувся він 14 лютого 2019го, а не 2010го.

Чому б не випустити патч та просто змінити це?
Розумію що комусь смішно тут дуже з того, що я та безліч інших наших громадян залишилися без дому, але для мене особисто ці Z не дають життя зараз, і порівнювати це з нацистами та сс'івцями сьогодні - ось справжня вузьколобість.
мінусуйте далі "широколобі"
daesz
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 16.04.2025 01:01 Мова про Exodus, і релізнувся він 14 лютого 2019го, а не 2010го.
А в 2019 що у нас уже танки по Україні із Z-"свастикою" їздили?
Pro100SSK: 16.04.2025 01:01 мінусуйте далі "широколобі"
спойлер
Зображення
;)
SERGBILL
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 16.04.2025 01:01 Чому б не випустити патч та просто змінити це?
випускати патч заради одного напису в грі, бо одного гравця, який вже мабуть і грати в цю гру не буде, тригерить через ПТСР, серйозно? "Z" - це усього-навсього літера, і її ніхто вживати не перестане тільки через те, що вона є символом вбивць.
Відповісти