з кожним патчем гра все краща, хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
ну і чекаємо длс

Я ще не пройшов, відклав до фіксів базових механік. Так само й CP2077 проходив з релізом доповненням The Phantom Liberty і отримав чудовий досвід доробленого продукту, а не напівфабрикату.Zzzz: ↑ 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо![]()
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня![]()
Хіба таки вийде дуже велике ДЛС і нарешті буде доступна локація ЧАЕС.
Найближчим часом розробники продовжать виправляти критичні помилки в системі A‑Life
Признати, що у них є баги та пообіцяти їх виправити це дійсно круто, але у новині я очікував DLS, чи хоча б виправлення софтлокових багів, а не обіцянок.Обіцяють остаточно виправити баг із блокуванням проходження у професора Лодочки. У загальній
Вони планують кожен рік продавати по кілька мільйонів копій. Як і Witcher, який навіть зараз продається. Тому так, гру треба оновлювати, візуал треба теж покращувати. Додати зміну сезонів - найпростіший спосіб уникнути одноманітності. Наприклад, якийсь викид і все покривається кригою і бурульками. Мутанти покриваються хутром. Модельки дерев зараз виглядають нереалістично, треба оновити. Або сталкери на лижах. Ідей багато.Zzzz: ↑ 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо![]()
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня![]()
Ну так зроби. Шо сидиш, голова, очами кліпаєш?VolandInferno: ↑ 15.04.2025 11:43 Якщо до бочки лайна додати бочку меду, вийде 2 бочки лайна. Так само і з сталкером. Хоронити його треба, зробити висновки як не треба розробляти ігри і рухатися далі. На готових ассетах далеко не заїдеш.
Всё этого кто? Я не прошёл и жду исправленийZzzz: ↑ 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо![]()
— Тобто це може більше року зайняти? Ого.Кожні три місяці розробники публікуватимуть нову інформацію про найближчі зміни в грі.
DLC чи сюжетне доповнення?
Ця строчка намікає, що DLC це "нова зброя", а не сюжетне доповнення як у ВідьмакуСезонна перепустка, що дає право на 2 додаткових сюжетних доповнення та всі майбутні DLC.
Без компиляции шейдеров никак, хорошо что это внедрили, потому что это ублюдский UE5 с его статеррами, даже компиляция не всегда спасает. У меня она в районе 2-3 минут происходитbigmonstr666: ↑ 15.04.2025 11:26з кожним патчем гра все краща, хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
Я не розробник ігор і ніколи ним не був, до чого твій висер - не зрозуміло. Але для того, щоб зрозуміти що собою являє сталкер - не треба мати докторський степінь.Liam: ↑ 15.04.2025 11:48Ну так зроби. Шо сидиш, голова, очами кліпаєш?