Sony підвищила ціну PS5 Digital Edition. В Європі консоль тепер на €100 дорожча, ніж на момент релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

шел 11 год, люди все еще ждали порт бладборн на РС
Геральт
Member

Повідомлення

Bukakanga: 15.04.2025 11:31 через какое-то время продаем их по мере необходимости по выросшей цене, на вырученные виртуальные деньги закупаемся вполне "реальными" играм по скидкам.
В мене так знайомий ще й в реал виводить, продаючи ігри як гіфт (зі знижкою). 15% знижки на будь-яку забавку лишні не будуть :)
Alligator: 15.04.2025 11:30 Ти так кажешь наче він взагалі є на PS :lol:
спойлер
Зображення
der_meister
Member

Повідомлення

поясните мне пож, как можно купить видеокарту за 4тыс долл, только для игр! и при этом пиратить?
еще люди и хвастаются этим.
это какойто позор.
maziks
Junior

Повідомлення

Шановний пане. У мене RX 7800 xt, 32 ram, Ryzen 5 7600. І я граю на цьому в ігри на нативному 2к моніторі, у якого є ще 240 герц. Ви, напевно, десь знайшли інформацію про мій минулий комп'ютер, який я вже продав 3 роки тому. Тож... Я вас засмучу. Спробуйте заробити грошенят трішки, бо вас ця тема турбує.
Востаннє редагувалось 15.04.2025 12:57 користувачем maziks, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 15.04.2025 11:36 шел 11 год, люди все еще ждали порт бладборн на РС
Усі бажаючі давно вже можуть грати. Я ще почекаю, може повноцінний 4К прикрутять. Запускав в такому режимі, гра набагато гарніше виглядає, але поки що на такій роздільній здатності неграбельна.
maziks
Junior

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 19:39
tornadox: 14.04.2025 18:41
А якщо цю мантру повторювати кожен день то з часом в це повіриш і не будеш рахувати гроші і просто купляти ;)

Консоль штука суперова коли в тебе нічого нема окрім великого телевізорі і бажання пограти. Хоча якщо взяти не діджитал варіант і обміняюватися дисками через OLX то цілком може бути вигідно. Десь бачив гарну стаття про "cost of ownership" і там йдеться що про те скільки вам потрібно витратити щоб справді насолоджуватися іграми і там за рік сума виходить в 1500 євро з консоллю, тому всі ці байки про дешеву консоль так і залишаються байками. Консолі продаються в мінус в надії відбити ті ігри на підписці та дорожчій ціні ігор. І ця модель працює. B-)
"Консоль штука суперова коли в тебе нічого нема окрім великого телевізорі і бажання пограти"

Це ви чому так вирішили? наприклад в мене в свій час був топовий пк, монітори по тисячі долларів, кейпади, з десяток топових мишей і клавіатур, і все це годилося лише для сессіонок\стратегій\ммо, переставляти пк\перепідключати до тв банально - геморой, на пк немає деяких функцій по типу "звернув гру, вимкнув консоль потім вмикаеш і за секунду продовжуеш з того ж місця", і екзи в екзи соні як не крути а хочеться грати з моменту виходу, а не через роки, на телевізорі банально грати приємніше.

"Хоча якщо взяти не діджитал варіант і обміняюватися дисками через OLX то цілком може бути вигідно"
В мене друг казав те ж саме, придбав дисків - нуль, зате діджитал версій з півтора десятки

Десь бачив гарну стаття про "cost of ownership" і там йдеться що про те скільки вам потрібно витратити щоб справді насолоджуватися іграми і там за рік сума виходить в 1500 євро з консоллю, тому всі ці байки про дешеву консоль так і залишаються байками.

Дайте посилання будь ласка, чому я маю вам вірити на слово, хочу цифри та аргументи, не чиїсь фантазії\роздуми (ображати й не планував, просто зрозумійте що і ви ж не вірите кожному першому на слово)

"Консолі продаються в мінус в надії відбити ті ігри на підписці та дорожчій ціні ігор. І ця модель працює. B-)"
Підписка так, залізо - майже, соні продає консолі в невеликий плюс, це майки продають\продавали в мінус, різниця в ціні ігор - не така й суттєва, якщо ви не виживаєте звісно, можете придбати гру за 1700 в стім, то й за 2100 в пс зможете також, люди не проходять по 10 ААА ігор в місяць, ці "переплати" це приблизно 10 долларів на місяць якщо по 1 екзу брати за той же період

Відправлено через 28 хвилин 44 секунди:
maziks: 14.04.2025 18:51 PS 5 — це прекрасна консоль, щоб грати у безкоштовне лайно по типу Warzone без підписки. А, ну ще можна пройти умовний Бладборн, що я й зробив на PS 4. Пройшов декілька ексклюзивів і зрозумів, що ця консоль непотрібна. Чому так?

1. Відсутність багатьох ігор. Тут і казати немає про що. Більшість з них і не випустять на плойку з ПК
2. Незручно грати у шутери. Це просто смішно. Всі перестрілки зводяться до того, що люди в упор попасти не можуть. З одного боку це плюс, бо всі такі криворукі, як і ти. А з іншого... Забуть про нормальне навалювання, про снайперку. І не треба мені казати про супер-пупер гравців, які роблять 360 в польоті. Таких гравців одиниці.
3. Неадекватне ціноутворення, що логічно. Соні ж потрібно відбивати бабло за дешеву плойку.
4. Підписка на онлайн. Тут без коментарів. Береш в аренду функції, які у тебе і так мають бути. Ну... Або ігри в аренду.
5. Відсутні порти на PS 5. Хочеш Бладборн на PS5? Дуля тобі. Стару колду, балтлу та інші ігри? Дуля тобі. Грай у версію для PS4. Так, десь є 60 фпс, більше розширення екрану. Але чи варто казати, що це не скрізь? І що стара графіка нікуди не зникла? І ось, ти граєш у гру в 900п на своєму 4К телевізорі в 30 фпс. Бо вона для PS4. Єдине спасіння для тебе — ремастер, який буде платний. Водночас, на ПК у тебе завжди буде вибір графіки. Низькі, ультра, 4к, 720p. Як бажаєш.
6. Відсутність модів. Ніяких тобі українізаторів, та й іншого. Грай на ворожій мові, або на англійській. Це взагалі страшна проблема плойки.
7. Геймрад з браком за такі гроші. 6-7% його повертають по статистиці магазина з електронікою.

Плюси плойки: ідеально для безкоштовної дрисні, заради якої жмешся на ПК. Можна зекономити, якщо ти рідко граєш у ігри. Бо краще купити дорожче гру, ніж переплатити за ПК. Відсутність чітерів, якщо немає крос плея. Ігри будуть працювати на цьому залізі весь життєвий цикл.

Плюси ПК: Регіональні ціни, безкоштовні роздачі (у мене вже 250+ безкоштовних ігор в Epic, 5+ в Origin, 5+ в Uplay, ну і в стімі таке буває) Моди на українізатор/озвучку. Та й взагалі — моди. Інші збірки ігор. Той же Скайрим, GTA, Stalker, Фолаут, і т.д. Присутня мишка для шутерів. Але для мазохістів ніхто не забороняє підключити будь-який геймрад. Чомусь консольщики про це забувають. Багато ігор. Ті ж порти з PS, Xbox і ексклюзиви ПК, яких вистачає. Налаштування графіки, апгрейд заліза. Безкоштовний онлайн. Перегляд фільмів, документи, робота. Бо це — ПК.

Я мав Xbox One, PS 4, Нінтендо свіч лайн, Стім Дек. З цього всього мене зачепив тільки портативний Свіч, на якому всраті ігри. Тому я купив потім Стімдек. Але і його продав, бо залізо вже слабке на сьогодення. А щодо PS/Xbox... Вони непотрібні, коли є ігровий ПК, і нічим не запам'ятовуються.
Хочеться запитати, як там сталкер 2 працює на вашому "ігровому пк" GTX 1660 super Ryzen 5 2600x 16 ram?, як там метро екзодус, рдр2, дед спейс ремейк, колда, батлфілд, хорайзон, цусима, дейсгон, ДА, Дс, Павук, Відьмак, Гов і тд круто сподіваюсь? чи ви тільки за ігри 10-ти річної давнини згодні аргументувати, а як пафосно звучить "налаштування графіки, апгрейд заліза, робота" тьфу ти... смішно, аргументи людини яка ігровий пк бачила тільки через ютуб або вітрину магазину...
Моди, стратегії, - так, не для консолі, шутери - 50\50, безкоштовний онлайн тільки для ігр-сервісів, про регіональні ціни - можете забути, їх вже нема, і не буде, бібліотека соні кажете вам мала, ну тут я кланяюсь, я думав я рекорди ставлю пройшовши сотні ігр, ви напевно тут самий досвідчений в цьому плані...

Той же Скайрим(14 років грі), GTA(1), Stalker(1), Фолаут(1), і т.д. - дивлячись на ваше залізо, я так розумію що все з цього списку це перші версії і то ви про мінімалки тільки :laugh:

P.S Згадав тут одного чувака з качкою на аві, так той взагалі казав що всі якісь не такі, бо він в усе грає в 15фпс і йому норм.
Agoris
Member

Повідомлення

Боже, до сих пір йдуть срачі між пк і консолями. І що цікаво, з обох сторін люди обсирають іншу платформу. А може просто купити те, що тобі подобається і не паритись?) :super:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Agoris
Ні, це так не працює. Як же тоді визначити хто краще? Має бути хтось кращий, іншого бути не може!
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

walkman3000: 14.04.2025 19:00у одного по 70 евро, тут по сотке. где такие цены, в ле сильпо?
посмотри на цены АА и ААА продуктов без скидок.
Inqizitor2022: 14.04.2025 18:22приставкоюзеры имеют и пк, если что
Тащемта не понимаю эту логику, плойка как дополнительный агрегат - это при желании, но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико.

Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
maziks: 15.04.2025 12:58Це ви чому так вирішили? наприклад в мене в свій час був топовий пк, монітори по тисячі долларів, кейпади, з десяток топових мишей і клавіатур, і все це годилося лише для сессіонок\стратегій\ммо, переставляти пк\перепідключати до тв банально - геморой, на пк немає деяких функцій по типу "звернув гру, вимкнув консоль потім вмикаеш і за секунду продовжуеш з того ж місця", і екзи в екзи соні як не крути а хочеться грати з моменту виходу, а не через роки, на телевізорі банально грати приємніше.
Я подскажу - хдми кабель, подключаем ПК к телевизору 120 герц и радуемся играми на телеке хорошего качества.
waryag
Member

Повідомлення

Bukakanga: 15.04.2025 11:31Нечасто, но случается.
Во-вторых, ф2п онлайн-убивалки-времени всех мастей. Тут стоимость покупки изначально нулевая
Изначально нулевая... А через годик-второй он с удивлением обнаруживает, что за деньги, выброшенные на косметику и батлпассы можно было взять несколько ААА.

Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Inqizitor2022: 15.04.2025 13:56Тащемта не понимаю эту логику, плойка как дополнительный агрегат - это при желании, но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико.
Для многих людей так и есть. Плойка, бокс, свич - для игр, ПК/ноут для работы.
Это у нас игры компьютерные, а на западе они "видео"
kairo
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 15.04.2025 13:56
walkman3000: 14.04.2025 19:00у одного по 70 евро, тут по сотке. где такие цены, в ле сильпо?
посмотри на цены АА и ААА продуктов без скидок.
В мене за 16 років в Стім витрачено $1200 на ігри та DLC. Ще баксів 200, це покупки через гіфти та ключі, ну і Епік. На PS витратив десь баксів 200-300 із підпискою разом. Найдорожче придбання: "20.01.2017 СУМА UAH 1 726,70 The Heavy Rain™ & BEYOND: Two Souls™ Collection, Until Dawn™ 2015, Bloodborne™: Game of the Year Edition".
Bukakanga
Member

Повідомлення

waryag: 15.04.2025 15:18
Bukakanga: 15.04.2025 11:31Нечасто, но случается.
Во-вторых, ф2п онлайн-убивалки-времени всех мастей. Тут стоимость покупки изначально нулевая
Изначально нулевая... А через годик-второй он с удивлением обнаруживает, что за деньги, выброшенные на косметику и батлпассы можно было взять несколько ААА.
ну, мы же не будем всерьез обсуждать образ мышления и действия клинических идиотов, правда?
st0k
Member

Повідомлення

kairo: 15.04.2025 12:56
Shaolin_Style: 15.04.2025 11:36 шел 11 год, люди все еще ждали порт бладборн на РС
Усі бажаючі давно вже можуть грати. Я ще почекаю, може повноцінний 4К прикрутять. Запускав в такому режимі, гра набагато гарніше виглядає, але поки що на такій роздільній здатності неграбельна.
на нормальному телеку OLED на пс5 нормально все там в бладборні виглядає, телек ще й кадри підмальовує, забув як та фіча називається, але вогонь.

Повідомлення

Bukakanga: 15.04.2025 17:37
waryag: 15.04.2025 15:18
ну, мы же не будем всерьез обсуждать образ мышления и действия клинических идиотов, правда?
Игры для "клинических идиотов" составляют большую часть рынка ПК игр.
walkman3000
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: посмотри на цены АА и ААА продуктов без скидок.
смотрю, не вижу https://psdeals.net/ua-store/collection ... ate-newest
Inqizitor2022: но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико..
так в том и дело что у всех у кого есть плойка, она дополнение к пк :laugh: а у некоторых и бокс и плойка и нинка и куча всего. но только упоротые пекалорды компенсируют, думая, что консольщик - бедный студент, который сидит на форумах через встроеный браузер?!
Bukakanga
Member

Повідомлення

walkman3000: 15.04.2025 19:23
Inqizitor2022: но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико..
так в том и дело что у всех у кого есть плойка, она дополнение к пк :laugh: а у некоторых и бокс и плойка и нинка и куча всего. но только упоротые пекалорды компенсируют, думая, что консольщик - бедный студент, который сидит на форумах через встроеный браузер?!
да не, тут скорее - зачем нужна какая-то там плойка, если рабочий ПК и так уже есть? Ради нескольких эксклюзивов, которые, скорее всего, рано или поздно появятся на ПК? Плодить девайсы как-то неохота.

Ну а свичи и стимдеки - другое дело, там главное - портативность. Ну и на свиче реально годные эксклюзивы, а стимдек наоборот - позволяет пк-шную библиотеку использовать.
walkman3000
Member

Повідомлення

Bukakanga: 15.04.2025 19:30Ради нескольких эксклюзивов, которые, скорее всего, рано или поздно появятся на ПК?
которые рано или поздно пройдут в deluxe torrent edition? ну пусть ждут и молятся чтоб без денувы. как это отменяет факт владения обеими платформами? кому-нибудь неохота плодить девайсы? ну не плоди
kairo
Member

Повідомлення

st0k: 15.04.2025 18:57 на нормальному телеку OLED на пс5 нормально все там в бладборні виглядає, телек ще й кадри підмальовує, забув як та фіча називається, але вогонь.
30 ФПС в 2025-му році для такої гри, це треш. Соні поробили купу ремастерів для ігор, яким ремастери і не треба, при цьому навіть 60 ФПС патч не можуть зробити. При усіх нюансах емулятора, гру можна повністю пройти із +-60 ФПС.
dead_rat
Member

Повідомлення

Bukakanga: 15.04.2025 11:31 сочетание скидок и фарм/барыжинг кейсов в КС2. Сначала продаем нафармленные кейсы, чтобы собрать какой-то капитал, потом закупаемся перспективными пикселями, через какое-то время продаем их по мере необходимости по выросшей цене, на вырученные виртуальные деньги закупаемся вполне "реальными" играм по скидкам. Попробуйте провернуть такой фокус на плойке, я хочу на это посмотреть )
Купувати комп за пару косарів, щоб батрачити онлайн як другу роботу, щоб купити кілька ігр умовно на халяву.

В мене аж мозок звело

Відправлено через 6 хвилин 34 секунди:
der_meister: 15.04.2025 12:53 поясните мне пож, как можно купить видеокарту за 4тыс долл, только для игр! и при этом пиратить?
еще люди и хвастаются этим.
это какойто позор.
Коли в тебе зп 500$ і кредит на 4к за карту :lol: :lol: :lol: :lol:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

у вас тут прям дурдом я гляжу

игры покупать на консолях не обязательно, можно пользоваться подпиской, ваш Кэп.
Відповісти