Останні статті і огляди
Новини
Microsoft відзначає півстолітній ювілей
-
Звезда S0-2
Member
-
den888
Member
гейтс красавчик, він зробив історію, не дивлячись на те як все починалось.
зы. зараз набіжать лінускоіди і почнуть мінусити =) при тому, що в 99% людей, перший комп до якого вони доторкнулися був на windows чи ms-dos
зы. зараз набіжать лінускоіди і почнуть мінусити =) при тому, що в 99% людей, перший комп до якого вони доторкнулися був на windows чи ms-dos
-
Scoffer
Member
А як все починалось? З доступу маман до ген дирекції ібм? Ото б кожному мати такий початокden888: ↑ 04.04.2025 16:50не дивлячись на те як все починалось.

-
diplo
Member
Как смешат эти истории про несчастных грузчиков с жд вокзала, которые стали миллиардерами.den888: ↑ 04.04.2025 16:50 красавчик
-
den888
Member
з інтерфейсу майбутньої windows і де він ту ідею підгледівScoffer: ↑ 04.04.2025 17:06А як все починалось? З доступу маман до ген дирекції ібм? Ото б кожному мати такий початокden888: ↑ 04.04.2025 16:50не дивлячись на те як все починалось.![]()
і дійсно куди там якомусь гейтсу, до місцевих ваньок з форуму, ото якби в ваньок мамки були огого.... в гендерекціі ibm, але ...лицем не вийшли, тому тільки жовчу бризкати на форумі, а так звісно.... був би точно який іван сіроштан, відомий розробник ОС "свістобздич"

-
Scoffer
Member
den888
Інтерфейс майбутньої вінди чесно спертий у VisiOn, котрий в свою чергу спер його у xerox alto. От тільки це ніякий не початок, майкрософту на той час виповнилось 7 років і контора вже мала мережу представництв на двох континентах
Розповідає один про початки 
Інтерфейс майбутньої вінди чесно спертий у VisiOn, котрий в свою чергу спер його у xerox alto. От тільки це ніякий не початок, майкрософту на той час виповнилось 7 років і контора вже мала мережу представництв на двох континентах

-
yariksom
Member
А ms-dos звідки спер, а головне - кому продав?Scoffer: ↑ 04.04.2025 18:15 den888
Інтерфейс майбутньої вінди чесно спертий у VisiOn, котрий в свою чергу спер його у xerox alto. От тільки це ніякий не початок, майкрософту на той час виповнилось 7 років і контора мала мережу представництв на двох континентахРозповідає один про початки
![]()

-
Scoffer
Member
yariksom
Про те як МС двічі впарила ІВМ одну і ту саму ОС, котру ще й погромістам з ІВМ довелось переписувати щоб довести до працездатного стану досі легенди ходять. Маман звісно ж не при справах, просто в сторонці стояла
Про те як МС двічі впарила ІВМ одну і ту саму ОС, котру ще й погромістам з ІВМ довелось переписувати щоб довести до працездатного стану досі легенди ходять. Маман звісно ж не при справах, просто в сторонці стояла

-
Enjthesilence
Member
den888: ↑ 04.04.2025 16:50 гейтс красавчик, він зробив історію, не дивлячись на те як все починалось.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Завжди сприймав Гейтса як якогось дивака, а не розумну людину... У результаті ліпили свій Віндовс яби як, щоб показати тільки які вони модні, проходив час і фіча ставала непотрібною і її прикривали.
-
OldGoodGames
Member
щиро бажаю мікрософту скорішого банкрутсва, був їхнім фанатом з він95-він7 але потім усе пішло не туди продовжує скочуватись, шукаю десктоп на лінуксі і результати мене радують 

-
chipsy
Junior
Microsoft відзначає півстолітній ювілей .... закриттям скайпу 

-
Ekz0rcyst
Member
Scoffer
Ну тут можна згадати студентські роки і досвід з Traf-O-Data це думаю як відправна точка, "проба пера". Думаю головна сила Microsoft була не в винахідливості засновників, а у вмінні реалізовувати та перепродавати, що купили або вкрали. Бо історія чітко нам говорить, що QDOS був придбаний у Тім Патерсона та перепроданий в тому числі IBM, а Windows NT була вкрадена в рамках сумісної розробки з IBM в рамках проєкту OS/2.
Ну тут можна згадати студентські роки і досвід з Traf-O-Data це думаю як відправна точка, "проба пера". Думаю головна сила Microsoft була не в винахідливості засновників, а у вмінні реалізовувати та перепродавати, що купили або вкрали. Бо історія чітко нам говорить, що QDOS був придбаний у Тім Патерсона та перепроданий в тому числі IBM, а Windows NT була вкрадена в рамках сумісної розробки з IBM в рамках проєкту OS/2.
-
Scoffer
Member
Ekz0rcyst
Traf-O-Data це взагалі якась мутна муть. Ну от якій це школоті місцева влада видасть добро на розробку рішення хоч щодо чого-небудь? Звісно без великих зв'язків теж не обійшлось. Тим паче влада не якогось техаського мухосранська десь на кордоні з мексикою, а цілого Сієтла.
Traf-O-Data це взагалі якась мутна муть. Ну от якій це школоті місцева влада видасть добро на розробку рішення хоч щодо чого-небудь? Звісно без великих зв'язків теж не обійшлось. Тим паче влада не якогось техаського мухосранська десь на кордоні з мексикою, а цілого Сієтла.
-
daesz
Member
50 річниця кривого коду та "індіан тех саппорту" 

-
Ekz0rcyst
Member
Scoffer
Ясна річ, що без зв'язків нічого б не сталось. Але ж погодьтесь, не кожен здатен реалізувати щось подібне навіть маючи зв'язки.
Ясна річ, що без зв'язків нічого б не сталось. Але ж погодьтесь, не кожен здатен реалізувати щось подібне навіть маючи зв'язки.
-
der_meister
Member
Starting MS-DOS...
-
Lubon
Member
Так і є , 90 відсотків форуму Ваньки, ще й половина москальні. Але куда нам убогим з Великим Білом Гейтсом до цих ваньок ....den888: ↑ 04.04.2025 17:54з інтерфейсу майбутньої windows і де він ту ідею підгледівScoffer: ↑ 04.04.2025 17:06
А як все починалось? З доступу маман до ген дирекції ібм? Ото б кожному мати такий початок![]()
і дійсно куди там якомусь гейтсу, до місцевих ваньок з форуму, ото якби в ваньок мамки були огого.... в гендерекціі ibm, але ...лицем не вийшли, тому тільки жовчу бризкати на форумі, а так звісно.... був би точно який іван сіроштан, відомий розробник ОС "свістобздич"![]()

-
Scoffer
Member
Ekz0rcyst
Так я ніколи і не казав що у нього зовсім ніякого хисту немає. Він на рідкість хитрожопий жук, таких ще пошукати треба.
Я просто відповідав на повідомлення щодо якихось там "видатних початків" з цільноспертими інтерфейсами вінди. Не в інтерфейсах справа, не в інтерфейсах.
Так я ніколи і не казав що у нього зовсім ніякого хисту немає. Він на рідкість хитрожопий жук, таких ще пошукати треба.
Я просто відповідав на повідомлення щодо якихось там "видатних початків" з цільноспертими інтерфейсами вінди. Не в інтерфейсах справа, не в інтерфейсах.
-
AntonyKandaurov
Member
Як то кажуть - зумів опинитися в потрібному місці в потрібний час. Можна по різному відноситись до Гейтса, але те що він зумів провернути це заслуговує поваги.