Останні статті і огляди
Новини
Ubisoft і Tencent створили компанію, якій передано права на Assassin’s Creed, Far Cry та Rainbow Six
-
Seraphim
Member
Предлагаю обсудить Ubisoft і Tencent створили компанію, якій передано права на Assassin’s Creed, Far Cry та Rainbow Six
"на тлі успішного запуску Assassin’s Creed Shadows" ахахах, так ось для чого це було витянуто за вуха, куплені відгуки та преса
"на тлі успішного запуску Assassin’s Creed Shadows" ахахах, так ось для чого це було витянуто за вуха, куплені відгуки та преса
-
Yaroslav308
Member
Ну и конечно, Гиймо станет у руля новой компании, а Ubisoft, наконец, уже закопают?
-
diplo
Member
И правильно делают. Самые умные должны уже сейчас позаботится о будущем.Багато співробітників студій, які не причетні до великої трійки франшиз, відчувають тривогу і невизначеність відносно свого майбутнього.
-
erkins007
Member
Так а у юбиков остались годные франшизы помимо этих трёх?diplo: ↑ 28.03.2025 09:22И правильно делают. Самые умные должны уже сейчас позаботится о будущем.Багато співробітників студій, які не причетні до великої трійки франшиз, відчувають тривогу і невизначеність відносно свого майбутнього.
Анно не берём во внимание там стабильная, но небольшая аудитория, думаю она не пропадет.
-
tablestikus
Member
так Shadows реально за багато років дуже успішний релізSeraphim: ↑ 28.03.2025 09:15 Предлагаю обсудить Ubisoft і Tencent створили компанію, якій передано права на Assassin’s Creed, Far Cry та Rainbow Six
-
nochnik89
Member
старая добрая шутка
-Убисофт, спасибо Вам за ведьмака 3го
-Но мы не делали ведьмака
-Я знаю ) спасибо, что не делали
-Убисофт, спасибо Вам за ведьмака 3го
-Но мы не делали ведьмака
-Я знаю ) спасибо, что не делали
-
Fen1xz
Member
Крю моторфест, не шедевр на все времена, но на фоне полного затишья в жанре аркадных гонок, проект потихоньку развивается и аудиторию свою имеет.erkins007: ↑ 28.03.2025 09:29Так а у юбиков остались годные франшизы помимо этих трёх?diplo: ↑ 28.03.2025 09:22 И правильно делают. Самые умные должны уже сейчас позаботится о будущем.
Анно не берём во внимание там стабильная, но небольшая аудитория, думаю она не пропадет.
-
Wahoo
Member
Знаете, свою аудиторию имеет всякое (на примере различных категорий оранжевого ютуба). Ну даже не близко Crew до FH4-5, там даже не как до луны, там как до альфа-центавры.Fen1xz: ↑ 28.03.2025 09:46 Крю моторфест, не шедевр на все времена, но на фоне полного затишья в жанре аркадных гонок, проект потихоньку развивается и аудиторию свою имеет.
Дивизия еще осталась у убейсофта.
-
Azerty
Member
Сім років тому вийшла Одиссея, то була най успішнішою у серіїtablestikus: ↑ 28.03.2025 09:42так Shadows реально за багато років дуже успішний релізSeraphim: ↑ 28.03.2025 09:15 Предлагаю обсудить Ubisoft і Tencent створили компанію, якій передано права на Assassin’s Creed, Far Cry та Rainbow Six
-
Fen1xz
Member
Ну я не спорю что фх лучше, но майки забили на фх, а голодные до аркадных покатушек игроки пошли искать замену. И судя по количеству записей в списках лидеров в крю, саммит который начался 2 дня назад уже имеет 57к уникальных игроков и к концу игровой недели эта цифра сильно вырастет, то аудитория в игре достаточно большая, а значит доход игра приносит. Мы тут обсуждаем тему про юбисофт и их финансыWahoo: ↑ 28.03.2025 09:55Ну даже не близко Crew до FH4-5, там даже не как до луны, там как до альфа-центавры.Fen1xz: ↑ 28.03.2025 09:46 Крю моторфест, не шедевр на все времена, но на фоне полного затишья в жанре аркадных гонок, проект потихоньку развивается и аудиторию свою имеет.

Востаннє редагувалось 28.03.2025 10:04 користувачем Fen1xz, всього редагувалось 1 раз.
-
Lekrs
Member
Очікувано. Наступний ассасін певно буде у китаї...
-
Conqistador
Member
Продали старых коров, долго же их доили
-
Yaroslav308
Member
С относительно живых, вероятно, только Watch Dogs и The Division.erkins007: ↑ 28.03.2025 09:29Так а у юбиков остались годные франшизы помимо этих трёх?
Хоть последняя игра по Prince of Persia и получилась приятной, но для возрождения франшизы этого недостаточно, а у ремейка всё плохо.
В Tom Clancy’s, кроме Rainbow Six и The Division, ещё есть Splinter Cell — новую игру этой серии я бы даже предзаказал.
Что-то делают по Heroes of Might and Magic, надеюсь, не налажают, как обычно.
-
maxud_b
Member
Таки продали тільки частину інтелектуальних прав китайцям... Чекаємо Асасин Крід: Вуконг з асасіном-пандою в стародавньому Китаї проти лаовай і гачою. Фаркрай: Мейк Амеріка егейн про визвольну боротьбу гавайського народу проти рудого диктатора. Рейнбоу 6: комрад про знищення терористів що задумали мирні протести в Гонконгу або тихе захоплення уряду Тайваню. Забув про три в ряд до якоїсь франшизи придумати.
Востаннє редагувалось 28.03.2025 10:15 користувачем maxud_b, всього редагувалось 1 раз.
-
AlienFighter
Member
КНР молодці, залили грошами студію. Наступні ігри очікуємо з лагідною китайською темою.
-
1234waltz
Member
Генеральний директор Ubisoft Їв Гімно
-
tablestikus
Member
До Shadows мені Origin дуже сподобався.
Відправлено через 32 секунди:
вже було про китайLekrs: ↑ 28.03.2025 10:03 Очікувано. Наступний ассасін певно буде у китаї...
-
Ijachok
Member
Повєсточка, яку ми заслужилиAlienFighter: ↑ 28.03.2025 10:15 КНР молодці, залили грошами студію. Наступні ігри очікуємо з лагідною китайською темою.

-
tablestikus
Member
Тут можуть іншу повєсточку прислатиIjachok: ↑ 28.03.2025 10:47Повєсточка, яку ми заслужилиAlienFighter: ↑ 28.03.2025 10:15 КНР молодці, залили грошами студію. Наступні ігри очікуємо з лагідною китайською темою.![]()

-
KimRomik
Member
і хто в даному випадку вууумний?diplo: ↑ 28.03.2025 09:22И правильно делают. Самые умные должны уже сейчас позаботится о будущем.Багато співробітників студій, які не причетні до великої трійки франшиз, відчувають тривогу і невизначеність відносно свого майбутнього.