Nvidia досі не розв'язала проблему нестабільної роботи старих GeForce RTX із драйверами серії Game Ready 572

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

kairo: 24.03.2025 12:02 Ставив усі останні драйвера, ніяких проблем не маю, як не дивно. Роки два назад мав шахматку в хромі, то її пів року фіксили.
Я ее и в экселе ловил на 3080ти. Подумал что карта подыхать начала.
kyon
Member

Повідомлення

Я на своем Samsung Odyssey G7 + 4070 супер не включаю g-sync из-за проблемы ghosting на 60 фпс, белесые тени за объектами при движении, ну не поддерживает моник g-sync нормально, как и хдр, одно маркетинговое фуфло, они имели кучу проблем с этой моделью, так их не пофиксили, а потом убрали с сайта и производства, с глаз долой из сердца вон, тоже самое у самса было с ихними ССД 840Ево когда скорость чтения данных записанных давно падала, они так это и не пофиксили, потом убрали модель и забыли про нее. Фикс правда был, периодическая перезапись данных, с дополнительным износом ессно.

Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
erkins007: 24.03.2025 22:57
kairo: 24.03.2025 12:02 Ставив усі останні драйвера, ніяких проблем не маю, як не дивно. Роки два назад мав шахматку в хромі, то її пів року фіксили.
Я ее и в экселе ловил на 3080ти. Подумал что карта подыхать начала.
о а я думал это проблема с моим моником, у меня шахматка была в OCCT тоже, я когда продавал свою 3080 покупателю сказал что проблема с моим моником
Alexsandr
Member

Повідомлення

Bukakanga: 24.03.2025 18:43 у синих-то хоть объективные причины на то есть в виде их новизны на рынке и отсутствия 20+ лет опыта клепания драйверов. А у зеленых-то что случилось?
А встройки? Были они на рынке все эти года, просто в виде встроек.
tornadox
Member

Повідомлення

Intel74320ASuperFin+: 24.03.2025 17:391) Сидит на 11 винде
2) Не отключает автообновы
а ж цікаво стало в що ви граєте. Мабуть цей ПК ще й не підключений до інтернету, а у вас влаштований "православний" Антивірус Касперського і Доктор Веб. Мабуть це інтел 8-10 покоління(можливо і старіше). А віндовс 7, 8 чи Vista?

Недавно стикнувся з повідомленням що версія 11 22h1 застаріла і для гри потрібно 23h2 aбо 24h2, поміг фікс який знайшов на форумах Wine.
daesz
Member

Повідомлення

Grava: 24.03.2025 11:01 Проблема з дровами у амд - перші пишуть завжди власники нвідіа, проблема у нвідіа - перші власники амд. З роками нічого не міняється.
Я власник нвідії і скажу що за рік використання 7800 у мене не було проблем з дровами ніяких, за 2 місяці користування нвідією meanwhile..
Bichashka
Junior

Повідомлення

Я коли поставив 3070, думав що проблема в відюхі. А виходить що майже в відюхі.
https://forums.developer.nvidia.com/t/d ... ter/322564
Відповісти