4A Games випустила відео на честь 15-річчя серії Metro

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

4A Games випустила відео на честь 15-річчя серії Metro

самая успешная украинская игра
ждем новую часть
Yuriy_5070ti
Junior

Повідомлення

vsx: 17.03.2025 11:34 4A Games випустила відео на честь 15-річчя серії Metro

ждем новую часть
Якраз зараз проходжу Metro Exodus Enhanced Edition на гарний фінал.
Також чекаю нову частину, але хотілося б уже на станції "Майдан Незалежності" :beer:
Afit
Member

Повідомлення

Yuriy_5070ti: 17.03.2025 12:17

ждем новую часть
Також чекаю нову частину, але хотілося б уже на станції "Майдан Незалежності" :beer:
Я вже писав в якійсь із попередніх новин, що теж проходжу. Ти теж вражений трасуванням променів (відблисками, освітленням, тінями)? Мабудь це найкрасивіша і найякісніша реалізація, що я поки що бачив . Дійсно дуже якісно виглядає, а в поєднанням з "детальний PhysX" це ще й якось зберігає ту лампову атмосферу якісних ігор початку десятих з цією технологією :up:
Breathtaking
Junior

Повідомлення

Треба буде повернутись у Exodus та закінчити кампанію.
Yuriy_5070ti
Junior

Повідомлення

Afit: 17.03.2025 12:25

Я вже писав в якійсь із попередніх новин, що теж проходжу. Ти теж вражений трасуванням променів (відблисками, освітленням, тінями)? Мабудь це найкрасивіша і найякісніша реалізація, що я поки що бачив . Дійсно дуже якісно виглядає, а в поєднанням з "детальний PhysX" це ще й якось зберігає ту лампову атмосферу якісних ігор початку десятих з цією технологією :up:
У серії Метро мені по-перше подобається сам сюжет, фізика, взаємодія з NPS,а уже потім реалізація графіки в Enhanced Edition. Якщо оцінювати по якості картинки, то мені той же рімейк Dead Space набагато красивіший за Metro Exodus EE. Але то коридорка, та й новіша трохи.
Trino
Junior

Повідомлення

Придбав всі версії Metro треба знайти час. Як почну то завжди щось заважає... :mad:
Agon1st
Member

Повідомлення

ждем новую часть

тоже недавно начал проходить еше раз все три части ,игра на немецком играется круто )
NUN4AG
Member

Повідомлення

А я чекав, що вони на 15-річчя підгонять трейлер Metro 4. Якщо його немає - значить до релізу ще далеко. Осінню вони її релізити не ризикнуть і доведеться чекати до лютого-травня 2027-го...
Kashtan
Member

Повідомлення

Атмосферна гра. І якісна. Без знижок на патріотизм.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

NUN4AG: 17.03.2025 14:44 А я чекав, що вони на 15-річчя підгонять трейлер Metro 4. Якщо його немає - значить до релізу ще далеко. Осінню вони її релізити не ризикнуть і доведеться чекати до лютого-травня 2027-го...
буде анонс в цьому році, реліз на початку 26 скоріше за все. розробку гри перезапустили у 22му. гг - не Артем, події відбуватимуться у москві. є злив рейхівців з м4.
вірити зливу скоріше можна, бо ця ж людина зливала інфу про другу гру 4а геймс, ще задовго до її анонсу
Вкладення
3212.jpg
Відповісти