Останні статті і огляди
Новини
AMD показала техно-демо Toyshop із трасуванням шляху для Radeon RX 9000
-
bes
Member
Предлагаю обсудить AMD показала техно-демо Toyshop із трасуванням шляху для Radeon RX 9000
а как же растеризация для натуралов
а как же растеризация для натуралов
-
Conqistador
Member
шумы, шлейфи или гостинг, очень впечатляющие 

-
Nehrk
Member
не в трендеbes: ↑ 04.03.2025 12:33 а как же растеризация для натуралов
-
Earanak
Member
Фу, ересь какая, зовите инквизиторов и отменяйте скорее RX 9000. Зашквар же 

-
oversteve
Member
чим швидше почнуть, тим швидше наблизяться до рівня длсс, так що добре, що хоч так

-
nikolaiii
Member
В динамічних шутанах той райтрейсинг не потрібен. В решті ігор най буде.
-
bez5dva
Member
так в этом же и основная проблема радеон: когда у нвидии уже есть и работает хорошо, радеон только "приближаются".oversteve: ↑ 04.03.2025 12:56чим швидше почнуть, тим швидше наблизяться до рівня длсс, так що добре, що хоч так![]()
"приближение" в их понимании - это год-два до того, что было у нвидии столько же лет назад.
-
koniyoto
Member
І це все у технодемці, яку вони зробили самі. Чудовий рік у цьому сенсі: НВідіа неве покоління якого немає, АМД конкурують з ДЛСС 3-го покоління. Я в захваті. Хоч іди і 4070, поки вони є, купуй.
-
Nortrom
Member
Шумы в UE5 играх встречаются. Сама суть демки просто показать, что технологии работают, а не спецом оптимизировать, чтобы гостинга не было и т.д, то уже для игр оставим.
-
Alex646
Member
Рекомендую йти пошвидше, бо дорожають кожен день. Мабуть, виробництво згортають.koniyoto: ↑ 04.03.2025 13:16 І це все у технодемці, яку вони зробили самі. Чудовий рік у цьому сенсі: НВідіа неве покоління якого немає, АМД конкурують з ДЛСС 3-го покоління. Я в захваті. Хоч іди і 4070, поки вони є, купуй.
-
Геральт
Member
Так, най буде )nikolaiii: ↑ 04.03.2025 13:09 В динамічних шутанах той райтрейсинг не потрібен. В решті ігор най буде.
-
oversteve
Member
напевно скорше з длсс 2-го покоління, бо у амд в першу чергу проблеми з якісним масштабуваннямkoniyoto: ↑ 04.03.2025 13:16 І це все у технодемці, яку вони зробили самі. Чудовий рік у цьому сенсі: НВідіа неве покоління якого немає, АМД конкурують з ДЛСС 3-го покоління. Я в захваті. Хоч іди і 4070, поки вони є, купуй.
-
Vityok777
Member
В авовед я не побачив взагалі різниці з RT або без. Списав це на погані промені на радеонах.Геральт: ↑ 04.03.2025 13:21 Так, най буде )
-
Геральт
Member
Vityok777
Гру перезапускали після зміни опції?
Гру перезапускали після зміни опції?
-
Dexter20
Junior
В мене таке враження, що ця демка скоріше для 3дшників ніж для ігрунів. Типу ось вам path tracing при одному семплі із накинутими поверх різними технологіями.
-
IronWithin
Member
Судячи з долі на ринку в останні років 10, перевзуванням займеться величина близька до статистичної похибки.kairo: ↑ 04.03.2025 12:42 Чекаємо на перевзування в червоному таборі, коли критична маса 9070/XT опиниться в руках користувачів))
-
vsx
Member
-
Nekros
Member
Це коли всі грають у ПУБГ на низьких налаштуваннях?nikolaiii: ↑ 04.03.2025 13:09 В динамічних шутанах той райтрейсинг не потрібен. В решті ігор най буде.

-
Vityok777
Member
Геральт
Перезапускав, не допомогло. Після перезапуску вимкнений fsr все одно вмикається.
Навіть після обнови нічного не змінилося, RT на картинку не впливає, апскейл не вимикається.
Перезапускав, не допомогло. Після перезапуску вимкнений fsr все одно вмикається.
Навіть після обнови нічного не змінилося, RT на картинку не впливає, апскейл не вимикається.