Пропоную обговорити Представлено біологічний комп'ютер CL1 з живими клітинами
Ну, все термінатор, привіт!..
Останні статті і огляди
Новини
Представлено біологічний комп'ютер CL1 з живими клітинами
-
AlienFighter
Member
-
Creature4O
Member
хто не мав свого інтелекту, користувався штучним. А тепер ще й штучний мозок під'їхав
Як там було "Цей світ став нашим, коли ми почали думати за вас..."

Як там було "Цей світ став нашим, коли ми почали думати за вас..."
-
white_noise
Member
скоріше матрицяAlienFighter: ↑ 04.03.2025 12:05Ну, все термінатор, привіт!..
-
n+gibat[]r
Member
Ну и кто был донор для клеток человеческого мозга? 
Где они взяли столько не нужных уже бывшим владельцам мозгов что хватило для коммерческого использования?

Где они взяли столько не нужных уже бывшим владельцам мозгов что хватило для коммерческого использования?

-
Alexx-wisa
Member
Це ж було вже.©
- спойлер
-
Alligator
Member
Вы задаете ненужные вопросы. Платите и пользуйтесь удаленным доступом к компу з живыми клетками!n+gibat[]r: ↑ 04.03.2025 13:19 Ну и кто был донор для клеток человеческого мозга?
Где они взяли столько не нужных уже бывшим владельцам мозгов что хватило для коммерческого использования?![]()

-
misanthrope1408
Member
прикольно)
"я забув покормити комп'ютер і моя модель здохла".. майбутнє вже тут)
-
dead_rat
Member
Через 10 років компʼютер забуде погодувати тебеmisanthrope1408: ↑ 04.03.2025 13:54 прикольно)

-
KimRomik
Member
Клітини не можуть безпосередньо лежати на металічній поверхні бо, отримають отруєння металами. Це перше. Друге, їх ж треба чимось годувати: глюкозою (енергія), білками, амінокислотами, жирами тощо. Як вони побудували цей комп"ютер - не ясно. І термін життя цих пристроїв під великим питанням.
-
VovaII
Member
— Ось Вам і ще один донор... (Бо вміє думати)Alligator: ↑ 04.03.2025 13:50Вы задаете ненужные вопросы.
-
VRoman
Member
Начинает виднеться на горизонте будущего встраиваемый в мозг со-процессор. 

-
Alligator
Member
Від пари годин до 100 днів виходячи з Перший у світі біопроцесор складається з 16 органоїдів людського мозкуKimRomik: ↑ 04.03.2025 15:21 Клітини не можуть безпосередньо лежати на металічній поверхні бо, отримають отруєння металами. Це перше. Друге, їх ж треба чимось годувати: глюкозою (енергія), білками, амінокислотами, жирами тощо. Як вони побудували цей комп"ютер - не ясно. І термін життя цих пристроїв під великим питанням.
Кремнієві мікросхеми можуть працювати роками, іноді й десятиліттями. Але органоїди біологічного процесора «живуть» близько 100 днів. Нейронні структури, які утворюють біопроцесори, також мають тривалий термін служби, але вони «придатні лише для експериментів, які тривають кілька місяців», — свідчить FinalSpark. Початкові варіанти MEA здатні функціонувати лише кілька годин. Втім очікується, що удосконалення системи збільшить тривалість життя органоїдів приблизно до 100 днів.
-
zaqik
Member
Получается, ИИ на основе мозга в банке должен быть лучше ИИ на основе одних лишь микрочипов, иначе зачем это всё? Напоминает фантастику с шагающими машинами, потому что смотрится эпично и футуристично, тогда как на практике нет смысла такое чудить вместо колёс/гусениц.
-
Rederst
Member
Цей ШІ капці вже не принесе. Прадідусь біоіскінів?