Galax випускає GeForce RTX 5070 Ti в топовому виконанні HOF OC Lab

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Royalfree
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Galax випускає GeForce RTX 5070 Ti в топовому виконанні HOF OC Lab
Самое главное - корона на своем месте. :gigi:
Свистоперделки рулят.
Galax не может от них отказаться. Хомячки в восторге.
Куплю видеокарту и буду наблюдать за короной. Зачем заморачиваться корректной работой карты, когда так красиво светится корона?
Artem_M
Member

Повідомлення

Royalfree: 03.03.2025 09:08 Предлагаю обсудить Galax випускає GeForce RTX 5070 Ti в топовому виконанні HOF OC Lab
Самое главное - корона на своем месте. :gigi:
Свистоперделки рулят.
Galax не может от них отказаться. Хомячки в восторге.
Куплю видеокарту и буду наблюдать за короной. Зачем заморачиваться корректной работой карты, когда так красиво светится корона?
Незрозуміла реакція... не подабається - не купуйте!
Це фірмовий стиль. І корону можна не ставити.
А так це достатньо хороші карти, з нормальною компонентою базою, якщо не топовою...
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

На 350вт буде трошки слабша за 5080 :rotate:

Дербауер недавно тестував розгін на асус таф. Там павер ліміт +10% Макс.
спойлер
Screenshot_20250303_102231_YouTube.jpg
Royalfree
Member

Повідомлення

Artem_M: 03.03.2025 10:01 Незрозуміла реакція... не подабається - не купуйте!
Це фірмовий стиль. І корону можна не ставити.
А так це достатньо хороші карти, з нормальною компонентою базою, якщо не топовою...
Кожному своє: комусь корона, комусь робота. :lol:
Замість корони можна встановити більш надійну елементну базу.

Отправлено спустя 44 минуты 42 секунды:
Любители свистоперделок минусят со всей свистоперделской ненавистью. :lol: :lol: :lol:
Вы определитесь для чего вам комп нужен - для любования свистоперделками или для выполнения действий, более достойных, чем свистоперделки. :laugh:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Мені подобається що тим хофом насрали на кожен силовий елемент підсистеми живлення. :gigi:
Ну хоч 12вхпвр припаяли нормальний, не той що в фаундерси поприсирали.
Artem_M
Member

Повідомлення

Royalfree: 03.03.2025 11:24 Замість корони можна встановити більш надійну елементну базу.
З цього моменту, будь-ласка, більш детальніше.
Що там не так з компонентною базою і потрібно виправити? :shuffle:
А щодо корони, то з вашою аватаркою я б взагалі мовчав би :laugh: :laugh: :laugh:
Востаннє редагувалось 03.03.2025 11:41 користувачем Artem_M, всього редагувалось 1 раз.
Robostyle
Member

Повідомлення

Надеюсь сможет разогнать РОПы :gigi:

А вообще зачем эти хофы 50 линейке если разгон програмно залочен? :-/ Молчу уже про 1 разьем у 5090
Royalfree
Member

Повідомлення

Artem_M: 03.03.2025 11:34 З цього моменту, будь-ласка, більш детальніше.
А щодо корони, то з вашою аватаркою я б взагалі мовчав би :laugh: :laugh: :laugh:
З якого переляку я должен поделиться с вами идеями насчет компонентной базы и исправлений?
А що до аватаркi - так це справа особиста. На смак та колір фломастери різні.
И если у вас нет иных мыслей по поводу свистоперделок - так и не стоит цепляться к аватарке.
Artem_M
Member

Повідомлення

Royalfree: 03.03.2025 12:10
Artem_M: 03.03.2025 11:34 З цього моменту, будь-ласка, більш детальніше.
З якого переляку я должен поделиться с вами идеями насчет компонентной базы и исправлений?
И если у вас нет иных мыслей по поводу свистоперделок - так и не стоит цепляться к аватарке.
Ви ж написали, що там потрібно компонентну базу покращити. От і стало цікаво, що там не так! А як не розумієтесь, то для чого писати що попало?

І щодо корони/аватарки - про смаки і фломастери взагалі подвійні стандарти.
Самі пишете, що корона то якась "свистопердєлка" і обурюєтесь тому, що:
Royalfree: 03.03.2025 11:24 Любители свистоперделок минусят со всей свистоперделской ненавистью. :lol: :lol: :lol:
І в той же час захищаєте свою русняву короновану аватарку, пишучи, що то особиста справа і "фломастери".
Явний когнітивний дисонанс.
HREN
Member

Повідомлення

HOF 5070 - от безнадежья. ХОФ 5090 даже при анонсе в инете, к производству не готовится из-за санкций американских по запрету 5090 в Китае. В лучшем случае будет 5090D. Поэтому 5070 ХОФ - хороший способ состричь денег на среднем уровне. Где вообще разгон не актуален. На самом деле, чем дешевле 5070 (кому надо) тем лучше. Иначе смотреть уже на 5080. Разница фпс между новыми 5070 Ti и старыми 4070 Ti супер минимальна, также как и 5080 с прежним поколением. Для 2К сойдут любые.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Artem_M: 03.03.2025 12:34
Royalfree: 03.03.2025 12:10
Ви ж написали, що там потрібно компонентну базу покращити. От і стало цікаво, що там не так! А як не розумієтесь, то для чого писати що попало?

І щодо корони/аватарки - про смаки і фломастери взагалі подвійні стандарти.
Самі пишете, що корона то якась "свистопердєлка" і обурюєтесь тому, що:
Royalfree: 03.03.2025 11:24 Любители свистоперделок минусят со всей свистоперделской ненавистью. :lol: :lol: :lol:
І в той же час захищаєте свою русняву короновану аватарку, пишучи, що то особиста справа і "фломастери".
Явний когнітивний дисонанс.
треба зайти, навалити і все. десь прокатить, десь ні. в мут просто киньте його, там конструктиву від нього не дочекаєтесь
Відповісти