Оголошено дату виходу Elden Ring Nightreign

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Оголошено дату виходу Elden Ring Nightreign
тут головне запитання - Де взяти ще двох друзів? :laugh: :weep:
Rucha
Member

Повідомлення

Vlaad13: 12.02.2025 19:01 тут головне запитання - Де взяти ще двох друзів? :laugh: :weep:
Ем.. Може, прикрутити власну токсичність?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Rucha: 12.02.2025 19:16
Vlaad13: 12.02.2025 19:01 тут головне запитання - Де взяти ще двох друзів? :laugh: :weep:
ой :rolleyes:
Lekrs
Member

Повідомлення

Такс написано ж, що буде можливість однокористувацьких сеансів...
Tetronga
Member

Повідомлення

А якщо я не токсичний, а радіоактивний?
Lekrs
Member

Повідомлення

Tetronga: 12.02.2025 20:07
А якщо я не токсичний, а радіоактивний?
Залазь в реактор! :laugh:
s_ova
Member

Повідомлення

Vlaad13: 12.02.2025 19:01 Пропоную обговорити Оголошено дату виходу Elden Ring Nightreign
тут головне запитання - Де взяти ще двох друзів? :laugh: :weep:
Мб буде якийсь матчмейкінг, або з людьми зі спільноти.
mult
Member

Повідомлення

Єдиний дарк соулс який я не чекаю :)
На скільки я зрозумів тут не буде сюжетки, просто сесіонки з друзями чи рандомними ігроками.
Навіть якщо і одному можна грати мені таке не цікаво.
А так всі дарк соулси пройшов, у елден рінг відкриті повністю всі досягнення в стім :)
При чому я їх не фармив, вони самі набиваються якщо проходити всі сюжетки а не пробігати гру.
А ще якщо дивитись по глобальним досягненням то елден рінг до кінця пройшло десь 30 відсотків грубо кажучи :)
kairo
Member

Повідомлення

mult: 12.02.2025 22:50 А ще якщо дивитись по глобальним досягненням то елден рінг до кінця пройшло десь 30 відсотків грубо кажучи :)
Я би сказав, що це навіть багато)) Для прикладу, майже 50% гравців в Baldurs Gate 3 не пройшли і перший акт в грі.
denizen
Member

Повідомлення

бо це надто душні ігри, дуже швидко стомлюєшся від постійного гріндінгу
The_Rusik
Member

Повідомлення

mult
А какой топ соулсов на ПК за все время?
mult
Member

Повідомлення

The_Rusik
Я на топи не дивлюсь, граю в що подобається :)
Наприклад і досі не грав в "топ" гру про мавпу, щось воно мене не зацікавило поки що :)
Хіба в геймпас спробую може колись якщо воно є там, поки навіть не цікавився цим.
Щось мені здається воно одноразове і тому немалі гроші викидати якось не хочеться.
Наприклад всі частини дарк соулсів багаторазові, елден рінг, дві частини Ніо, лорд оф зе фален, в них граю вже багато раз і цікаво.
А є соулси на один раз і добре якщо воно не дороге :)

Відправлено через 10 хвилин 43 секунди:
kairo
А отримали всі досягнення в елден рінг лише 10 відсотків, кінцівка володар шаленного полумя 16 відсотків і я виходить ще той задрот бо в вхожу в ці відсотки :)
Пласидусакса вбило 30 відсотків, та що там, малєнію 36 відсотків тільки, яка стидоба :gigi:
Huanantop
Member

Повідомлення

denizen: 13.02.2025 09:03 бо це надто душні ігри, дуже швидко стомлюєшся від постійного гріндінгу
Саглы не понимаю разрабов почему не разделить игру на 2 мода условный "казуал" и "любитель подушиться" смогли бы пофармить с продаж больше шекелей. Мне вот оч нравится геймдизайн и стилистика, но я не готов тратить 20+ траев на искусственно разжирневших и супер дамажащих боссов
Vlaad13
Member

Повідомлення

Huanantop: 13.02.2025 10:54
denizen: 13.02.2025 09:03 бо це надто душні ігри, дуже швидко стомлюєшся від постійного гріндінгу
Саглы не понимаю разрабов почему не разделить игру на 2 мода условный "казуал" и "любитель подушиться" смогли бы пофармить с продаж больше шекелей. Мне вот оч нравится геймдизайн и стилистика, но я не готов тратить 20+ траев на искусственно разжирневших и супер дамажащих боссов
Тебе никто не мешает убивать боса с первого или второго трая :laugh:
По факту много людей проходят тот же Елден, без шмота, без оружия, 1 уровнем, только горшками, не поднимая предметы(про сумонов вообще молчу(
А у вас все бусты доступны - не знаю как можно тратить 20+ трев :laugh:
Відповісти