ASUS оцінила відеокарту ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition у 3100 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS оцінила відеокарту ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition у 3100 доларів

асус, ну не треба, асус послухай :insane:
хех, з кожною новиною карти дешевші, тільки ж нещодавно настрочили за 4080 по 1900 баксів за астрал :shuffle:
nazar-pc
Member

Повідомлення

Щось дуже коротка назва моделі :rolleyes:
leif
Member

Повідомлення

+1100до ціни тафа, неслабо :laugh:

До речі, хто там казав що по 1999карт від партнерів не буде, а буде лише ФЕ?

Он навіть асус спромігся
Enjthesilence
Member

Повідомлення

leif: 30.01.2025 12:37 +1100до ціни тафа, неслабо :laugh:

Он навіть асус спромігся
кожен з aib парнтерів має запустити хоча б одну карту за мсрп, от тільки ці карти придабати неможливо
leif
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Ну, це поки неможливо. Подивимось, що буде з обсягами через місяць-другий, коли хайп уляжеться. Оцінити скільки їх можуть/хочуть наштампувати вкрай складно з дивану.
Megaclite
Member

Повідомлення

leif: 30.01.2025 12:37 +1100до ціни тафа, неслабо :laugh:

Он навіть асус спромігся
Не буде
Нвідія заставила продати пару карт на старті по MSRP, а далі ціна вернеться назад +$300
Special launch pricing
Зображення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

leif: 30.01.2025 12:41 Enjthesilence
Ну, це поки неможливо. Подивимось, що буде з обсягами через місяць-другий, коли хайп уляжеться. Оцінити скільки їх можуть/хочуть наштампувати вкрай складно з дивану.
то тільки на першу партію, якщо не помиляюсь
already_over
Member

Повідомлення

ну и цена. она что, рак лечит?
leif
Member

Повідомлення

Megaclite
Подивимось, цю акцію можна і повернути в будь який момент, якщо продаватимуть мало, а з виробництвом затику не буде.

Відправлено через 39 секунд:
already_over: 30.01.2025 12:43 ну и цена. она что, рак лечит?
Краще! Дає графоній+фпс'и в ігрулях :pray:
penetrator
Member

Повідомлення

leif: 30.01.2025 12:41 Enjthesilence
Я на релизе 3080 заказал несколько карт из ценовой категории равной мсрп от нвидиа.
Дождался только одну спустя 6 мес. Все остальные висели в предзаказе еще год, пока я их не отменил. Позже все эти модели пометили как снятые с производства.
leif
Member

Повідомлення

penetrator
Тоді майнінгова хвиля одразу почалась, тому і не доставили.
Dilfin
Member

Повідомлення

Назва ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition багато про що говорить.) Позначку в 3000$ подолано. Ціна - ракета вдало покинула стратосферу.)
penetrator
Member

Повідомлення

leif: 30.01.2025 12:49 penetrator
Тоді майнінгова хвиля одразу почалась, тому і не доставили.
А сейчас ИИ бум. Тогда карты раскупили майнеры с заводов, сейчас карты просто не выпустят тк лучше наштамповать лишних чипов для ИИ.
leif
Member

Повідомлення

penetrator
Можливо, буде видно. Я не знаю, що там по завантаженості на ливарнях і скільки влізе замовлень на гамінг картки.
Jager
Member

Повідомлення

Треба ще не забути додати податок +20% і у нас буде прив'язка до євро.
За топову 5090 від Asus захочуть 3720 євро = 162к грн :rotate:
І це рекомендована ціна не враховує додаткових накруток
Востаннє редагувалось 30.01.2025 12:55 користувачем Jager, всього редагувалось 1 раз.
Entar
Member

Повідомлення

Megaclite
Тобто грубо кажучи (якщо судити по цінам на 5080 не лаунч едішн) - +15% від мрсп для звичайних і +20% для "ОС едішн" карт з базовим варіантом.
capodin
Junior

Повідомлення

Ахахах. Чуть кофиём не подавился.
В общем, пора заканчивать с этим безобразием. Навреное, не буду больше апгрейдиться (может процессор x3d), а потом приобрету мак мини для работы и приставку для игорь %) Старый я ужо
SergN
Member

Повідомлення

Цінники найтоповіших материнок від цього бренду теж :eek: подив викликають, але ще ніколи не бачив тут на форумі, щоб хтось всерйоз вибирав щось з них.
Але випуск таких дозволяє побути в окремих новинах багатьох сайтів з формуванням в певної групи читачів ставлення як до "преміум"-бренду, з відповідним бустом для продажів найдоступніших моделей.
Nik29-7777
Junior

Повідомлення

Слідуюча лінійка буде називатися ROG Cosmos GT - А потім попремо на галактичні рівні.
І почнеться підвіщення цін на існуючи "Дешеві" картки яки зараз ходять але готовляться до зйому з виробництва.
penetrator
Member

Повідомлення

SergN
Я вот собирался брать ASUS ROG Strix B850-I GAMING WIFI
Пока в обзорах не увидел, что там на ВРМ нацепили какую-то жужжалку.
Теперь беру Gigabyte B850I AORUS PRO :laugh:
Відповісти