Останні статті і огляди
Новини
ASUS оцінила відеокарту ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition у 3100 доларів
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити ASUS оцінила відеокарту ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition у 3100 доларів
асус, ну не треба, асус послухай
хех, з кожною новиною карти дешевші, тільки ж нещодавно настрочили за 4080 по 1900 баксів за астрал
асус, ну не треба, асус послухай
хех, з кожною новиною карти дешевші, тільки ж нещодавно настрочили за 4080 по 1900 баксів за астрал
-
nazar-pc
Member
Щось дуже коротка назва моделі
-
leif
Member
+1100до ціни тафа, неслабо
До речі, хто там казав що по 1999карт від партнерів не буде, а буде лише ФЕ?
Он навіть асус спромігся
Он навіть асус спромігся
-
Enjthesilence
Member
кожен з aib парнтерів має запустити хоча б одну карту за мсрп, от тільки ці карти придабати неможливоleif: ↑ 30.01.2025 12:37 +1100до ціни тафа, неслабо
Он навіть асус спромігся
-
leif
Member
Enjthesilence
Ну, це поки неможливо. Подивимось, що буде з обсягами через місяць-другий, коли хайп уляжеться. Оцінити скільки їх можуть/хочуть наштампувати вкрай складно з дивану.
Ну, це поки неможливо. Подивимось, що буде з обсягами через місяць-другий, коли хайп уляжеться. Оцінити скільки їх можуть/хочуть наштампувати вкрай складно з дивану.
-
Megaclite
Member
Не будеleif: ↑ 30.01.2025 12:37 +1100до ціни тафа, неслабо
Он навіть асус спромігся
Нвідія заставила продати пару карт на старті по MSRP, а далі ціна вернеться назад +$300
Special launch pricing
-
Enjthesilence
Member
то тільки на першу партію, якщо не помиляюсьleif: ↑ 30.01.2025 12:41 Enjthesilence
-
already_over
Member
ну и цена. она что, рак лечит?
-
leif
Member
Megaclite
Подивимось, цю акцію можна і повернути в будь який момент, якщо продаватимуть мало, а з виробництвом затику не буде.
Відправлено через 39 секунд:
Подивимось, цю акцію можна і повернути в будь який момент, якщо продаватимуть мало, а з виробництвом затику не буде.
Відправлено через 39 секунд:
Краще! Дає графоній+фпс'и в ігруляхalready_over: ↑ 30.01.2025 12:43 ну и цена. она что, рак лечит?
-
penetrator
Member
Я на релизе 3080 заказал несколько карт из ценовой категории равной мсрп от нвидиа.leif: ↑ 30.01.2025 12:41 Enjthesilence
Дождался только одну спустя 6 мес. Все остальные висели в предзаказе еще год, пока я их не отменил. Позже все эти модели пометили как снятые с производства.
-
leif
Member
penetrator
Тоді майнінгова хвиля одразу почалась, тому і не доставили.
Тоді майнінгова хвиля одразу почалась, тому і не доставили.
-
Dilfin
Member
Назва ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC Edition багато про що говорить.) Позначку в 3000$ подолано. Ціна - ракета вдало покинула стратосферу.)
-
penetrator
Member
А сейчас ИИ бум. Тогда карты раскупили майнеры с заводов, сейчас карты просто не выпустят тк лучше наштамповать лишних чипов для ИИ.
-
leif
Member
penetrator
Можливо, буде видно. Я не знаю, що там по завантаженості на ливарнях і скільки влізе замовлень на гамінг картки.
Можливо, буде видно. Я не знаю, що там по завантаженості на ливарнях і скільки влізе замовлень на гамінг картки.
-
Entar
Member
Megaclite
Тобто грубо кажучи (якщо судити по цінам на 5080 не лаунч едішн) - +15% від мрсп для звичайних і +20% для "ОС едішн" карт з базовим варіантом.
Тобто грубо кажучи (якщо судити по цінам на 5080 не лаунч едішн) - +15% від мрсп для звичайних і +20% для "ОС едішн" карт з базовим варіантом.
-
capodin
Junior
Ахахах. Чуть кофиём не подавился.
В общем, пора заканчивать с этим безобразием. Навреное, не буду больше апгрейдиться (может процессор x3d), а потом приобрету мак мини для работы и приставку для игорь %) Старый я ужо
В общем, пора заканчивать с этим безобразием. Навреное, не буду больше апгрейдиться (может процессор x3d), а потом приобрету мак мини для работы и приставку для игорь %) Старый я ужо
-
SergN
Member
Цінники найтоповіших материнок від цього бренду теж подив викликають, але ще ніколи не бачив тут на форумі, щоб хтось всерйоз вибирав щось з них.
Але випуск таких дозволяє побути в окремих новинах багатьох сайтів з формуванням в певної групи читачів ставлення як до "преміум"-бренду, з відповідним бустом для продажів найдоступніших моделей.
Але випуск таких дозволяє побути в окремих новинах багатьох сайтів з формуванням в певної групи читачів ставлення як до "преміум"-бренду, з відповідним бустом для продажів найдоступніших моделей.
-
Nik29-7777
Junior
Слідуюча лінійка буде називатися ROG Cosmos GT - А потім попремо на галактичні рівні.
І почнеться підвіщення цін на існуючи "Дешеві" картки яки зараз ходять але готовляться до зйому з виробництва.
І почнеться підвіщення цін на існуючи "Дешеві" картки яки зараз ходять але готовляться до зйому з виробництва.
-
penetrator
Member
SergN
Я вот собирался брать ASUS ROG Strix B850-I GAMING WIFI
Пока в обзорах не увидел, что там на ВРМ нацепили какую-то жужжалку.
Теперь беру Gigabyte B850I AORUS PRO
Я вот собирался брать ASUS ROG Strix B850-I GAMING WIFI
Пока в обзорах не увидел, что там на ВРМ нацепили какую-то жужжалку.
Теперь беру Gigabyte B850I AORUS PRO