Предлагаю обсудить Sony видалила прив'язку деяких ігор на PC до сервісу PSN
Похоже с заменой Топ-манагеров Сони все таки решила не отстреливать себе вторую ногу?!Или это что то другое?
Останні статті і огляди
Новини
Sony видалила прив'язку деяких ігор на PC до сервісу PSN
-
Kilo
Member
-
Shaolin_Style
Member
понадобился всего год и угробленный онлайн у Helldivers 2 что бы до них дошло
-
Gelonyrum
Member
Особисто видалив гру і більше не заходив після цього їх муву з обов'язковими акаунтами. Шкода стім кошти не повернув за гру, висить тепер мертвим грузом.Shaolin_Style: ↑ 30.01.2025 10:36 понадобился всего год и угробленный онлайн у Helldivers 2 что бы до них дошло
Надіюсь там виписали "премію" генію, що придумав цей весь треш.
-
TheDmytrius
Member
При том, что самого Helldivers 2, игры, из-за которой и разразилась война с игроками, в списке нетShaolin_Style: ↑ 30.01.2025 10:36 понадобился всего год и угробленный онлайн у Helldivers 2 что бы до них дошло
-
KimRomik
Member
Не розумію чому ви так хейтите прив"язки, але вона потрібна щоб можна було, наприклад, взяти прогрес з десктопної версії. Буває так, що ти грав на ПК, а потім вирішив продовжити на консолі і навпаки. Ну не з нуля ж проходити ігри.
-
mEn4iK
Member
Для Marvel's Spider-Man 2 (1), Horizon Zero Dawn Remastered(2), The Last of Us Part II Remastered(3) і God of War Ragnarok(4) більше не потрібна наявність облікового запису PSN (PlayStation Network) для роботи на PC.
Поки що оголошено про чотири гри, де скасували прив'язку до PSN. Три проєкти вже вийшло, а реліз Marvel's Spider-Man 2 відбудеться сьогодні.
Де я можу завантажити The Last of Us Part II Remastered?
Поки що оголошено про чотири гри, де скасували прив'язку до PSN. Три проєкти вже вийшло, а реліз Marvel's Spider-Man 2 відбудеться сьогодні.
Де я можу завантажити The Last of Us Part II Remastered?
-
KudzoSt
Member
Потому что это список игр, в которых сейчас отменяют привяку к PSN.TheDmytrius: ↑ 30.01.2025 11:51При том, что самого Helldivers 2, игры, из-за которой и разразилась война с игроками, в списке нетShaolin_Style: ↑ 30.01.2025 10:36 понадобился всего год и угробленный онлайн у Helldivers 2 что бы до них дошло
Для Helldivers 2 привязку отменили ещё 6 мая 2024 ( https://www.overclockers.ua/news/games/ ... 06/134661/ )