Пропоную обговорити Опубліковано новий кінематографічний трейлер Kingdom Come: Deliverance II
більше ігор на cryengine, дякую
Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано новий кінематографічний трейлер Kingdom Come: Deliverance II
-
Enjthesilence
Member
-
yariksom
Member
Таке враження, що рекламна кампанія становить половину бюджету гри.
-
Геральт
Member
Ґай Річі приклався
Прикольний трейлер.
Прикольний трейлер.
-
Phos4
Member
Перша частина була просто прекрасною рпг, мають всі шанси повторити успіх серії відьмак.
Хоча вибір музики для трейлера дивний.
-
Zill0
Junior
- спойлер
-
Lekrs
Member
Цікаво, невже подібні трейлери дійсно впливають на продажі?
Щось думається що це даремна трата ресурсів.
-
Sailor Popeye
Member
В часи Warcraft 3 такі CGI ролики вражали, зараз вже не так.Lekrs: ↑ 29.01.2025 09:58 Цікаво, невже подібні трейлери дійсно впливають на продажі?
Графіка в іграх стала набагато краща, вже не треба так самому надумувати.
А то ще виявилось, що не тільки графіка в грі має бути, ну і просто стали старші, вже не так просто здивувати
-
nutman
Member
Скачал первую часть и пробую играть. Основная проблема (кроме боевки) в том, что для таких игр надо много времени. Сессия должна длится минимум 4 часа, а лучше 6-8. Если в детстве я мог 16 часов зависнуть, то теперь даже думать о том, что придется 2 часа потратить уже довольно тяжело. В принципе, так с любой игрой, но вот такого рода игры, они особенно требовательны ко времени, час пройдет - не успеешь вообще никак продвинутся в игре. Сама игра шикарная, уникальная в своем роде, и жутко обидно, что они своей боевкой как ложкой дегтя испортили бочку с медом
-
Prescott
Member
И поэтому я прохожу 3го ведьмака уже 100 лет, банально нет времени, а когда оно есть - не всегда есть желание.nutman: ↑ 29.01.2025 10:28Основная проблема (кроме боевки) в том, что для таких игр надо много времени.
-
Astralex
Member
Як мені памʼятається, перша частина нікому не була потрібна декілька років після виходу (принаймні такого хайпу, як зараз, - не було). Також було багато технічних проблем. Тому не бажаю другій частині повторити долю попередниці)) хай проєкт буде більш вдалимPhos4: ↑ 29.01.2025 09:30 Перша частина була просто прекрасною рпг, мають всі шанси повторити успіх серії відьмак.
-
Snikard
Member
+1 Друг успел 3 раза пройти (на разных языках даже), а я с 21 года до сих пор прохожу. Но у друга, правда, детей нет...а у меня времениPrescott: ↑ 29.01.2025 11:56И поэтому я прохожу 3го ведьмака уже 100 лет, банально нет времени, а когда оно есть - не всегда есть желание.nutman: ↑ 29.01.2025 10:28Основная проблема (кроме боевки) в том, что для таких игр надо много времени.
-
Phos4
Member
Astralex
Цілком собі вдалою вона була і мала пік 100тис гравців на старті, що для нової студії з новою франшизою прекрасний результат, ну багів там вистачало звісно але це вже стандарт індустрії. Всі кому не зайшла гра в основному жалілись на бойову систему.Як мені памʼятається, перша частина нікому не була потрібна декілька років після виходу (принаймні такого хайпу, як зараз, - не було). Також було багато технічних проблем. Тому не бажаю другій частині повторити долю попередниці)) хай проєкт буде більш вдалим
-
yariksom
Member
МіняйтесяSnikard: ↑ 29.01.2025 13:09+1 Друг успел 3 раза пройти (на разных языках даже), а я с 21 года до сих пор прохожу. Но у друга, правда, детей нет...а у меня времениPrescott: ↑ 29.01.2025 11:56
И поэтому я прохожу 3го ведьмака уже 100 лет, банально нет времени, а когда оно есть - не всегда есть желание.