Опубліковано новий кінематографічний трейлер Kingdom Come: Deliverance II

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Опубліковано новий кінематографічний трейлер Kingdom Come: Deliverance II

більше ігор на cryengine, дякую
yariksom
Member

Повідомлення

Таке враження, що рекламна кампанія становить половину бюджету гри.
Геральт
Member

Повідомлення

Ґай Річі приклався :)
Прикольний трейлер.
Phos4
Member

Повідомлення

Перша частина була просто прекрасною рпг, мають всі шанси повторити успіх серії відьмак.
Хоча вибір музики для трейлера дивний.
Zill0
Junior

Повідомлення

спойлер
m2-res_720p.gif
Lekrs
Member

Повідомлення

Цікаво, невже подібні трейлери дійсно впливають на продажі?
Щось думається що це даремна трата ресурсів.
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Lekrs: 29.01.2025 09:58 Цікаво, невже подібні трейлери дійсно впливають на продажі?
Щось думається що це даремна трата ресурсів.
В часи Warcraft 3 такі CGI ролики вражали, зараз вже не так.
Графіка в іграх стала набагато краща, вже не треба так самому надумувати.
А то ще виявилось, що не тільки графіка в грі має бути, ну і просто стали старші, вже не так просто здивувати
nutman
Member

Повідомлення

Скачал первую часть и пробую играть. Основная проблема (кроме боевки) в том, что для таких игр надо много времени. Сессия должна длится минимум 4 часа, а лучше 6-8. Если в детстве я мог 16 часов зависнуть, то теперь даже думать о том, что придется 2 часа потратить уже довольно тяжело. В принципе, так с любой игрой, но вот такого рода игры, они особенно требовательны ко времени, час пройдет - не успеешь вообще никак продвинутся в игре. Сама игра шикарная, уникальная в своем роде, и жутко обидно, что они своей боевкой как ложкой дегтя испортили бочку с медом
Prescott
Member

Повідомлення

nutman: 29.01.2025 10:28Основная проблема (кроме боевки) в том, что для таких игр надо много времени.
И поэтому я прохожу 3го ведьмака уже 100 лет, банально нет времени, а когда оно есть - не всегда есть желание. :-/
Astralex
Member

Повідомлення

Phos4: 29.01.2025 09:30 Перша частина була просто прекрасною рпг, мають всі шанси повторити успіх серії відьмак.
Хоча вибір музики для трейлера дивний.
Як мені памʼятається, перша частина нікому не була потрібна декілька років після виходу (принаймні такого хайпу, як зараз, - не було). Також було багато технічних проблем. Тому не бажаю другій частині повторити долю попередниці)) хай проєкт буде більш вдалим
Snikard
Member

Повідомлення

Prescott: 29.01.2025 11:56
nutman: 29.01.2025 10:28Основная проблема (кроме боевки) в том, что для таких игр надо много времени.
И поэтому я прохожу 3го ведьмака уже 100 лет, банально нет времени, а когда оно есть - не всегда есть желание. :-/
+1 Друг успел 3 раза пройти (на разных языках даже), а я с 21 года до сих пор прохожу. Но у друга, правда, детей нет...а у меня времени
Phos4
Member

Повідомлення

Astralex
Як мені памʼятається, перша частина нікому не була потрібна декілька років після виходу (принаймні такого хайпу, як зараз, - не було). Також було багато технічних проблем. Тому не бажаю другій частині повторити долю попередниці)) хай проєкт буде більш вдалим
Цілком собі вдалою вона була і мала пік 100тис гравців на старті, що для нової студії з новою франшизою прекрасний результат, ну багів там вистачало звісно але це вже стандарт індустрії. Всі кому не зайшла гра в основному жалілись на бойову систему.
yariksom
Member

Повідомлення

Snikard: 29.01.2025 13:09
Prescott: 29.01.2025 11:56
+1 Друг успел 3 раза пройти (на разных языках даже), а я с 21 года до сих пор прохожу. Но у друга, правда, детей нет...а у меня времени
Міняйтеся :lol:
Відповісти