Останні статті і огляди
Новини
Покупці стали табором перед магазином в очікуванні старту продажів GeForce RTX 5090 та RTX 5080
-
jumanji
Member
Пропоную обговорити Покупці стали табором перед магазином в очікуванні старту продажів GeForce RTX 5090 та RTX 5080
Есть ли слабаки с оверов которые не полетели в сша, что бы в палатке посидеть ради 5090 изнемогая от недополучения лучезарности
Есть ли слабаки с оверов которые не полетели в сша, что бы в палатке посидеть ради 5090 изнемогая от недополучения лучезарности
-
lamer
Member
лемінги
-
konb999
Member
Это все хомяки! Вот тут на оверах настоящие брутальные самцы! В дырявых сандалях и мышь в кармане повесилась!
Таких куртка 100 процентов не разведет! При всем желании!
-
divinity
Member
після слів "стали табором" так і хочеться написати "кінь де"? Чи А3 на фотці це він і є? Нові часи - старі рішення.
-
jumanji
Member
Я даже упёрся сандалем в стол, что бы не утащило в палаткуkonb999: ↑ 28.01.2025 14:14 Это все хомяки! Вот тут на оверах настоящие брутальные самцы! В дырявых сандалях и мышь в кармане повесилась!
-
Keyser Soze
Member
Открою мАААленький секрет - они н*х никому не нужны в общем счёте
-
VolandInferno
Member
Точно нікому? Є актуальні дані?Keyser Soze: ↑ 28.01.2025 14:22Открою мАААленький секрет - они н*х никому не нужны в общем счёте
-
Entar
Member
Насправді, це круто. Раніше такі новини були виключно про попсові айфони. А зараз це стосується ігрових (і ШІ) відеокарт.
Я щиро радий, що геймерська спільнота стала настільки масштабною, що є такі новини.
Памятаю часи, коли бути геймером/грати в відеоігри це було щось типу "дивної людини" для більшості, а зараз он можуть собі дозволити відеокарти по 1-2к баксів ще й в чергах ночувати).
Я щиро радий, що геймерська спільнота стала настільки масштабною, що є такі новини.
Памятаю часи, коли бути геймером/грати в відеоігри це було щось типу "дивної людини" для більшості, а зараз он можуть собі дозволити відеокарти по 1-2к баксів ще й в чергах ночувати).
-
kairo
Member
Якраз сьогодні слухав підкаст Hardware Unboxed, згідно із інфи, яку вони мають, є величезні проблеми із доступністю 5090.
-
Wahoo
Member
Ну есть еще одна сторона вопроса.
Учитывая цены от партнеров, то за фаундерсами можно и сходить...
Учитывая цены от партнеров, то за фаундерсами можно и сходить...
-
Олег963
Member
Мені здається це ті що хочуть продати 5090 за 7000 $ ми вам відправим в день реліза чесно ми чесні перекупи і тільки трошки на вас заробим ( а шо сутки в палатках і профіт пару ка $) yj wt yt njxyj!
-
alexeygalas
Member
Або куплять і перепродадуть дорожче )) Або продадуть місце в черзі, коли стартане продаж ))
-
ASTON
Member
Це вже можна офіційний діагноз ідіотії таким "таборянам біля магазинів" ставити прям там біля магазину чи ще ні?
-
kairo
Member
Це скоріше за все перекупи, або як кажуть на заході - scalpers.ASTON: ↑ 28.01.2025 14:46 Це вже можна офіційний діагноз ідіотії таким "таборянам біля магазинів" ставити прям там біля магазину чи ще ні?
-
curious user
Junior
Церква(секта) Святого Хуанга загіпнотизувала нещасних американців . А на коліна стануть перед світлом RTX
-
nochnik89
Member
-
aaleksandrenko
Member
"Покупці стали табором перед магазином"
Цигани гастролюють?
Цигани гастролюють?
-
nochnik89
Member
он в Калифорнии с моим вторым другом. Тоже посмотреть хотят )
-
Vpupkin
Member
Я не здивуюся, якщо ті чудики в тому таборі проводять час в 100 разів цікавіше і корисніше чим наш стандартний форумний нехом'як.
-
alextampa
Junior
Ну те що пара перекупів поставила пару палаток не говорить про бум на карти