Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.1.4 з виправленням проблем
-
XpertVision
Member
Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.1.4 з виправленням проблем
Коли ж вони нормальне освітлення додадуть, як обіцяли? Від ліхтарика навіть тіней немає, в цьому аспекті гірше за класичну версію
Коли ж вони нормальне освітлення додадуть, як обіцяли? Від ліхтарика навіть тіней немає, в цьому аспекті гірше за класичну версію
-
Hotspur
Member
Ну що перемогли шейдери це дуже добре я рахую
-
Earanak
Member
О, теперь 192гб ОЗУ не нужно что бы поиграть ? Четко !
-
Yukon
Junior
У грі катастрофічні проблеми з AI (його просто немає), балансом, економікою та освітленням - вони місяць фіксять компіляцію шейдерів, яку перед цим самі і зламали
-
Геральт
Member
XpertVision: ↑ 27.01.2025 21:49 Від ліхтарика навіть тіней немає
- спойлер
-
Eduard1980
Member
Тіні, баланс, економіка, АІ...
Я навіть не знаю де більше задоволення отримую: в грі, чи тут на форумі, коли читаю підірваних пуканів
-
Dante_syb
Member
я так в неї грати не почну .
все чекаю патч, який полагодить оте все
все чекаю патч, який полагодить оте все
-
byaka
Member
На Ростку фпс все ще сильно просідає.
-
XpertVision
Member
Як??? RTX4080S, все на ультра (DLSS Qulaity) і нічого подібногоГеральт: ↑ 27.01.2025 22:03XpertVision: ↑ 27.01.2025 21:49 Від ліхтарика навіть тіней немає
- спойлер
У вас з RayTracing ON?
-
Eduard1980
Member
Не починай, не полагодять. І гра - неграбельне лайно. Грай в чекалкера
-
Earanak
Member
Еще тут такая проблемка есть... Многие надеялись на мододелов, на то что выпустят дев-кит/SDK к тому что бы моды начали пилить. Но к сожалению, на мой субъективный взгляд - игра уже сдыхать начала прежде чем это все началось. На Nexus-е просто 50 одинаковых модов с настройкой графона, просто вау... Вместо норм модов я вижу как прежние мододелы обновляют GAMMA на старый сталкер и прошлые солянки... Я поиграл в геймпассе на релизе в Сталкер 2 и дропнул в надежде на допил. Потом вышел патч на 100гб, попробовал снова и понял что стало только хуже, тут кстати на форуме люди отписывались с тем же мнением. Теперь даже и не знаю, мне мультиплеер ждать или модкит и модов... Я не фанат игры, затерплю пару лет, но пока выглядит как дохляк Без обид, знаю что на форуме есть отдельная тема по Сталкеру 2 и там прям тащаться от атмосферы локаций и тд... Чуваки, флаг вам в руки. Мне тоже как технодемка с ходьбой по болотам - понравилась
-
RQWAN
Junior
Ну об'єктивно з тою компіляцією дійсно була найпомітніша проблема, інколи потрібно було по 2-3 рази запускати гру.Yukon: ↑ 27.01.2025 21:59 У грі катастрофічні проблеми з AI (його просто немає), балансом, економікою та освітленням - вони місяць фіксять компіляцію шейдерів, яку перед цим самі і зламали
АІ - згоден. Але це напевно технічно дуже складно пофіксити. Але набагато більша проблема не якість того АІ, а кількість спавну всього, шо приходиться стріляти. Екшн 24\7, вбиває всю атмосферу закинутих локацій.
Баланс, економіка - не знаю, я б не сказав шо є якісь критичні проблеми.
Ще добре, що поправили "memory leak occurred at Rostok location". В мене час від часу гра крашилась, поки інвентар сортував
Добре було б нарешті забрати той кпк пузиря, який зі мною ще з перших днів в Заліссі. Ну і багований ключ з Ізолятора
Якби мене питали,
- спойлер
- я б попросив збільшити тривалість циклу дня\ночі, а також погодні зміни. Дуже бісить, що виходиш з бази в 5 ранку, поки дойдеш до квесту уже буде 13:00, поки всі діалоги прослухаєш і полутаєшся - вже вечір. Повзеш з лутом до бази в повній темноті без ПНВ, так ще й ті чорти всякі спавняться за спиною
І те що за погоду. Той дощ уже замахав. Всюди такі гарні локації, такі гарні пейзажі, але їх оцінити можна тільки коли гарна ясна погода, а це для теперішньої зони рідкість.
-
Геральт
Member
Правильна карта, налаштування і трішки магіїXpertVision: ↑ 27.01.2025 22:07 Як??? RTX4080S, все на ультра (DLSS Qulaity) і нічого подібного
У вас з RayTracing ON?
Востаннє редагувалось 27.01.2025 22:21 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
-
Earanak
Member
Вот бы еще люди знали что разрабы Сталкера решили делать свой 'высокооптимизированный UE5.1', и скорее всего игнорить Behavior Tree апдейты для АИ в последующих апдейтах движка. Но эту боль поймут только разрабы а не обыватели. Тут же пытались А-Лайф сделать, не вышло ))
Востаннє редагувалось 27.01.2025 22:23 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
Dobivatel
Member
Я готов зміритися з тим, що заходжу в гру з другої спроби і з деякими багами і з проблемами з AI, бо ця гра прекрасна.
-
XpertVision
Member
А, ну то мод. Так можна сказати, що вже і DLSS4 завезлиГеральт: ↑ 27.01.2025 22:20Правильна карта, налаштування і трішки магіїXpertVision: ↑ 27.01.2025 22:07 Як??? RTX4080S, все на ультра (DLSS Qulaity) і нічого подібного
У вас з RayTracing ON?
-
Геральт
Member
Вам шашечки чи їхати?XpertVision: ↑ 27.01.2025 22:24 А, ну то мод. Так можна сказати, що вже і DLSS4 завезли
-
Lekrs
Member
Думав пограти через кілька місяців з релізу, але гратиму певно через рік. Хай доробляють.
-
waryag
Member
Или мододелы ждут стабильной версии с рабочим а-лайфом.Earanak: ↑ 27.01.2025 22:12Еще тут такая проблемка есть... Многие надеялись на мододелов, на то что выпустят дев-кит/SDK к тому что бы моды начали пилить. Но к сожалению, на мой субъективный взгляд - игра уже сдыхать начала прежде чем это все началось. На Nexus-е просто 50 одинаковых модов с настройкой графона, просто вау... Вместо норм модов я вижу как прежние мододелы обновляют GAMMA на старый сталкер и прошлые солянки...
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Список изменений слишком мал относительно прошедшего времени, даже если разработчики пробухотдыхали все праздники.