Китайський ШІ-помічник від DeepSeek увірвався в топи завантажень на мобільних платформах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

китайський ШІ навчається з урахуванням внутрішньої цензури відносно деяких політичних питань. Але навряд чи це актуально для пересічного користувача.
Ахаха, не актуально, але скоро всі будуть співати ва славу вождя! :laugh:

Щось він прільог, я не зміг зарегатися навіть
Востаннє редагувалось 27.01.2025 16:42 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Devijack
Member

Повідомлення

Українську розуміє?
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Не перебільшуй, максимум портрети повісять :laugh:
Wahoo
Member

Повідомлення

Партия приказала ставить. Народ поставил.
fatality
Member

Повідомлення

Код не присилає, мабуть ліг сервер :down:
Entar
Member

Повідомлення

dead_rat: 27.01.2025 16:37 китайський ШІ навчається з урахуванням внутрішньої цензури відносно деяких політичних питань.
А типу Чат ГПТ (який я оплачую бо зручно для роботи) - не цензурується, ага. І нарративів ніяких там немає, ага.
Навіть для отримання медичної консультації треба заморочитися.
Scoffer
Member

Повідомлення

Entar
Перша версія була (майже) без цензури, ефективні штатівські органи одразу визначили шо вона не політкоректна :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Entar: 27.01.2025 16:49 Навіть для отримання медичної консультації треба заморочитися.
Народне самолікування вийшло на новий рівень :super:
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Я мабуть вже розповідав цю історію, але коли я останнього разу був у штатах, то у колеги розболівся зуб, і конторі виявилось дешевше відправити його додому і прислати на заміну іншого, ніж ставити пломбу в штатах, що і було зроблено.
До того випадку я не вірив шо там люди тікають від швидких і купують ліки в собачих магазинах, а після знаєш якось і реалістичненько стало.

А ви тут кажете щоб чат жпт ще й підказував які саме. Та вся фармоіндустрія штатів скопититься :laugh:
Востаннє редагувалось 27.01.2025 17:01 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Entar
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.01.2025 16:51 Перша версія була (майже) без цензури, ефективні штатівські органи одразу визначили шо вона не політкоректна :laugh:
Отож. Я навіть не пробував поговорити з ним на гострополітичні чи гостросоціальні теми, уявляю яке розчарування було б.

Але плюси є - на теми по яких багато матеріалів, прямо щось досить популярне, він може не уступати спеціалісту низько-середньої кваліфікації.
mrigi
Member

Повідомлення

Цікаво як 5090 буде вивозити цю модель.
Nekros
Member

Повідомлення

Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
Kai999
Member

Повідомлення

Nekros: 27.01.2025 17:36 Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
Ты как челобитную подаешь китайскому вождю?!
Ты не прошел фильтрацию.
Ты ГосДеп Американский, что спонсируется с Европы.
Партия таких призирает! Гэть звідси розбійник!
:D
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Все ще чекаю хто перший запостить мем про +15 social credit за завантаження діпсік ШІ.
penetrator
Member

Повідомлення

US Tech Stocks полетели. -5к евро в моем портфеле за час :super:
vltk
Member

Повідомлення

Nekros: 27.01.2025 17:36 Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
Если весь мир одновременно свалил с чатжпт на дипсик (попробовать), понятно, что завалили. Недавно без этого чатжпт тоже практически сутки был недоступен. Китайцы не рассчитывали на такой мгновенный рост популярности.
mrigi
Member

Повідомлення

Nekros: 27.01.2025 17:36Хтось вже користується? Чомусь не логінется, викидує з помилкою
Результати досить поверхневі як на мене. Я поки що не розумію хайпу.
Martix
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.01.2025 16:58Я мабуть вже розповідав цю історію, але коли я останнього разу був у штатах, то у колеги розболівся зуб, і конторі виявилось дешевше відправити його додому і прислати на заміну іншого, ніж ставити пломбу в штатах, що і було зроблено.
Не нужно экономить на страховке, да, дорого, но кто сказал что будет легко?

Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Дип сик, дип сак - все одинаково GPT модель с парсингом и скриптами поведения = ИИ. В какое замечательное время мы живем. :lol: Корм для хомяков каждый день! :popcorn:
Timedemo
Member

Повідомлення

нехай там в апсторі подеруться.
Відповісти