Останні статті і огляди
Новини
Nvidia розповіла про особливості системи охолодження відеокарт GeForce RTX 50-ї серії у виконанні Founders Edition
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Nvidia розповіла про особливості системи охолодження відеокарт GeForce RTX 50-ї серії у виконанні Founders Edition
А наступною буде Direct Flow Through? Т.е. без друкованої плати, просто вентилятори
А наступною буде Direct Flow Through? Т.е. без друкованої плати, просто вентилятори
Востаннє редагувалось 16.01.2025 11:10 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
-
NST1983
Member
Бідний проц та озу.. Для них це буде ПЕКЛО (Я про 5090)
-
kak_tak
Junior
та пофик, на такой печатной плате в 2 см отмирать все будет только в путь, еще и с gddr7 которая явно за 100 уйдет
-
dret09
Member
На Gamers Nexus вийшло велике відео про новий реф, а саме про систему охолодження. Рекомендую
https://www.youtube.com/watch?v=-p0MEy8 ... amersNexus
https://www.youtube.com/watch?v=-p0MEy8 ... amersNexus
-
kairo
Member
Якщо проц на воді, то відвід тепла від ВК на нього ніяк не вплине.NST1983: ↑ 16.01.2025 11:08 Бідний проц та озу.. Для них це буде ПЕКЛО (Я про 5090)
-
leif
Member
Хуанг, скотиняка, доколє у нас не будуть продаватись FE офіційно і з гарантією?
Так, я знаю, що дженсен не читає цей форум, але задовбав, ну.
Так, я знаю, що дженсен не читає цей форум, але задовбав, ну.
-
Shaolin_Style
Member
на чем основаны такие предположения?kak_tak: ↑ 16.01.2025 11:11 та пофик, на такой печатной плате в 2 см отмирать все будет только в путь, еще и с gddr7 которая явно за 100 уйдет
-
nazar-pc
Member
З водою навколо процесора й так обдув зазвичай не дуже, а тут ще й відеокарта "допомагатиме"kairo: ↑ 16.01.2025 11:27Якщо проц на воді, то відвід тепла від ВК на нього ніяк не вплине.NST1983: ↑ 16.01.2025 11:08 Бідний проц та озу.. Для них це буде ПЕКЛО (Я про 5090)
-
kairo
Member
Нічого не зрозумів. Що не дуже, як допомагатиме? Із водою, біля ЦП тільки помпа та дві трубки, тепло від ВК йде прямо вверх.nazar-pc: ↑ 16.01.2025 11:53З водою навколо процесора й так обдув зазвичай не дуже, а тут ще й відеокарта "допомагатиме"kairo: ↑ 16.01.2025 11:27 Якщо проц на воді, то відвід тепла від ВК на нього ніяк не вплине.
- спойлер
-
VolandInferno
Member
Ух який потужний спєц.kak_tak: ↑ 16.01.2025 11:11та пофик, на такой печатной плате в 2 см отмирать все будет только в путь, еще и с gddr7 которая явно за 100 уйдет
-
waryag
Member
Навпаки, хороший наскрізний продув покращить вентиляцію корпуса. А кількість тепла від карти можна зменшити андервольтом.NST1983: ↑ 16.01.2025 11:08Бідний проц та озу.. Для них це буде ПЕКЛО (Я про 5090)
Є водоблоки з додатковим обдувом, той же арктік.nazar-pc: ↑ 16.01.2025 11:53 З водою навколо процесора й так обдув зазвичай не дуже, а тут ще й відеокарта "допомагатиме"
Відправлено через 47 секунд:
А наступною, з такими тенденціями, буде вода.KimRomik: ↑ 16.01.2025 11:07 А наступною буде Direct Flow Through? Т.е. без друкованої плати, просто вентилятори
-
VolandInferno
Member
А навіщо його взагалі обдувати? Я, напевно, не пригадаю ні одного реального кейса пов'язаного з перегрівом VRM.nazar-pc: ↑ 16.01.2025 11:53З водою навколо процесора й так обдув зазвичай не дуже
-
radeon5870
Member
Коли дизайнери починають "проектувати" системи охолодження, то як раз і виходять от такі непорозуміння, як ось це створіння.
Звичайно ж хоча б розвернути перший вентилятор у них не вистачає елементарних знать у фізиці
Звичайно ж хоча б розвернути перший вентилятор у них не вистачає елементарних знать у фізиці
-
Snikard
Member
всмысле один развернуть, а второй оставить? чтоб один дул вниз, а второй сразу засасывал горячий воздух и дул вверх, а там первый снова засасывал бы горячий воздух и...radeon5870: ↑ 16.01.2025 12:45 Коли дизайнери починають "проектувати" системи охолодження, то як раз і виходять от такі непорозуміння, як ось це створіння.
-
VolandInferno
Member
Ну ви б спочатку відео подивились би. А потім критикували.radeon5870: ↑ 16.01.2025 12:45Коли дизайнери починають "проектувати" системи охолодження, то як раз і виходять от такі непорозуміння, як ось це створіння.
-
kairo
Member
radeon5870: ↑ 16.01.2025 12:45 Коли дизайнери починають "проектувати" системи охолодження, то як раз і виходять от такі непорозуміння, як ось це створіння.
-
dead_rat
Member
Так все ж як раз по уму: два вентіля знизу вверх дуютьradeon5870: ↑ 16.01.2025 12:45 Коли дизайнери починають "проектувати" системи охолодження, то як раз і виходять от такі непорозуміння, як ось це створіння.
-
kairo
Member
Уроборос едішен))Snikard: ↑ 16.01.2025 12:58всмысле один развернуть, а второй оставить? чтоб один дул вниз, а второй сразу засасывал горячий воздух и дул вверх, а там первый снова засасывал бы горячий воздух и...radeon5870: ↑ 16.01.2025 12:45 Коли дизайнери починають "проектувати" системи охолодження, то як раз і виходять от такі непорозуміння, як ось це створіння.
- спойлер
-
Afit
Member
А з використанням рідкого металу, та ще й передбаченого з заводу я їм повірю Дійсно переконливо виходить.
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
gddr7 процентов на 20 потребляет меньше предшественниковkak_tak: ↑ 16.01.2025 11:11 та пофик, на такой печатной плате в 2 см отмирать все будет только в путь, еще и с gddr7 которая явно за 100 уйдет
-
Scoffer
Member
І шо тільки не вигадають аби лише ATX не переробляти.
Відправлено через 6 хвилин 56 секунд:
До речі схема dual axial flow through на їхній картинці виглядає як мінімум не гірше. Менше проц підігріватиметься. А то зараз підхід чудовий: відяха холодна, а інше хай пропечеться
Відправлено через 6 хвилин 56 секунд:
До речі схема dual axial flow through на їхній картинці виглядає як мінімум не гірше. Менше проц підігріватиметься. А то зараз підхід чудовий: відяха холодна, а інше хай пропечеться