ниче не понял что с фигурами надо делать, скоро сделают из них капчу и я не смогу никуда зайти

На відповідну кількість клітинок.dead_rat: ↑ 27.12.2024 11:55фігурку треба посунуть в напрямку її лінії що виступає.
— Звичайно далекий. Я б з онліфанса не вилазив би. — Їсти не треба, спати не треба, на роботу ходити не треба, доступ до інтернету є. — Або чату ГПТ намальовані дік-піки посилав би. — Цікаво, що б він у відповідь прислав?далекий від людського інтелекту
Ну тут і так на тестуванні йому фалосоподібні фігурки на малюнках пропонують, судячи зі скріншотів.VovaII: ↑ 27.12.2024 13:00 — Звичайно далекий. Я б з онліфанса не вилазив би. — Їсти не треба, спати не треба, на роботу ходити не треба, доступ до інтернету є. — Або чату ГПТ намальовані дік-піки посилав би. — Цікаво, що б він у відповідь прислав?
Просто кожному наступному ші зкормлюють відповідь з тестування попереднього. От він і стрибає з 0% на 100% по відповідямAlex646: ↑ 28.12.2024 11:19 Поки шо схоже, шо ші просто навчили такий тест проходити, а все інше маркетинговий булшит.