Анонсовано гру Elden Ring Nightreign

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Skiff93
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано гру Elden Ring Nightreign

Прикольно, жаль в мене немає друзів :(

Хоча краще ще одне DLC зробили б
corban_jum
Member

Повідомлення

А в чем разница? Они и так под корпоратив были задуманы. Просто хикканы решили, что колупать одного босса неделями самостоятельно-это тру хардкор гейминг , а не ментальные проблемы
Skiff93
Member

Повідомлення

corban_jum: 13.12.2024 13:15 А в чем разница? Они и так под корпоратив были задуманы. Просто хикканы решили, что колупать одного босса неделями самостоятельно-это тру хардкор гейминг , а не ментальные проблемы
Казуальним нормісам не зрозуміти.
Грайте далі свої коузі адвечер ігри, які самі в себе грають.

Відправлено через 1 годину 4 хвилини 45 секунд:
corban_jum: 13.12.2024 13:15 А в чем разница? Они и так под корпоратив были задуманы. Просто хикканы решили, что колупать одного босса неделями самостоятельно-это тру хардкор гейминг , а не ментальные проблемы
Якщо то це жарт - без образ.
Але дійсно ви не зрозуміли соулси.
Елден Рінг в плані задоволення від перемог трохи зломаний.
Reinmar
Member

Повідомлення

corban_jum
Що?) Це соло ігри, фантоми то легал чіт для нубів :gigi:
oh_boy
Member

Повідомлення

Більше тисячі годин в трьох частинах темних душ загалом, але від елдену тупо вивертає. Сімлес не рятує ситуацію :-/
fleagull
Member

Повідомлення

oh_boy: 13.12.2024 14:54 Більше тисячі годин в трьох частинах темних душ загалом, але від елдену тупо вивертає. Сімлес не рятує ситуацію :-/
У мене навпаки, елден дуже сильно сподобався, а від душ вивертає)

А стосовно теми, хоч елден рінг дуже люблю, але цю частину, яка розрахована на кооп пропущу, оскільки у мене немає друзів, хто б захотів це пройти
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Снова не Bloodborne 2.
анти__бот
Member

Повідомлення

oh_boy
fleagull
А в мене фаворити в такому порядку дс3, дс1, елден і дс2. В елдені занадто велика мапа.
Про новину, це шо монстер Хантер ворлд в світі кільця?
MyEAs
Member

Повідомлення

Без'імяний король(дс3), створіняя салівана з крилами(дс3), 3 голова собака(дс1) і т.д.

Схоже це просто боси з усіх ігор міядзакі в кооп, з польтами і паркуром.
xander27
Junior

Повідомлення

анти__бот: 13.12.2024 15:02 oh_boy
fleagull
А в мене фаворити в такому порядку дс3, дс1, елден і дс2. В елдені занадто велика мапа.
Про новину, це шо монстер Хантер ворлд в світі кільця?
Мені найбільше зайшла ненависна для багатьох ДС2. Хоча робота камери там найнезручніша в серії, через що битви з деякими босами - це справжній челендж.
Skiff93
Member

Повідомлення

Взагалі не знаю який Dark Souls кращий - всі грав на момент ПК релізу.
Перший - був як перший секс -(страшно, не зрозуміло що робити, незручно, але хочеться і цікаво) , у другій себе якимось Рокко Сіфреді відчував (хто знай той зрозуміє), в третій інколи страпон був близько до п'ятої точки.
Елден якийсь особливий і гірше і краще в деяких аспектах, як секс-марафон під амфетаміном (надіюсь не забанять)
taras_cs
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.12.2024 18:35 Взагалі не знаю який Dark Souls кращий - всі грав на момент ПК релізу.
Перший - був як перший секс -(страшно, не зрозуміло що робити, незручно, але хочеться і цікаво) , у другій себе якимось Рокко Сіфреді відчував (хто знай той зрозуміє), в третій інколи страпон був близько до п'ятої точки.
Елден якийсь особливий і гірше і краще в деяких аспектах, як секс-марафон під амфетаміном (надіюсь не забанять)
Цікаві в вас порівняння.
Як нудно я живу... :lol:
Додайте, пліз, модель страпона до конфігурації в профілю.
daesz
Member

Повідомлення

Skiff93,
найкращим був секіро :rotate:
taras_cs
Member

Повідомлення

Зацініть дві круті пісні разних авторів за грою Elden Ring:
спойлер
спойлер
Skiff93
Member

Повідомлення

daesz: 13.12.2024 19:46 Skiff93,
Блін, пропустив. Там для такого слоупока як я буде DAP (не гугліть).
Я щось не розібрався на старті (соснув сильно), бо грав його як типову гру Міядзакі, в там зовсім інше. Правда Activision не знає, що таке регіональні ціни і скидки - купувати не буду.
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.12.2024 19:58
daesz: 13.12.2024 19:46 Skiff93,
Я щось не розібрався на старті (соснув сильно), бо грав його як типову гру Міядзакі, в там зовсім інше. Правда Activision не знає, що таке регіональні ціни і скидки - купувати не буду.
Головний момент із Sekiro — не грати в нього, як у Souls. Інакше після першого боса почнете сильно буксувати. Але щойно зрозумієте механіку боївки, все піде як по маслу. Гра — топчик.

P.S. Одна з небагатьох ігор, у яку грав із торренту через жадібну політику Activision. Рано чи пізно куплю в колекцію, щоб пройти ще раз, але навіть зараз на розпродажах гра зі знижкою 50% коштує 1000 грн.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 13.12.2024 20:20
Skiff93: 13.12.2024 19:58
Головний момент із Sekiro — не грати в нього, як у Souls. Інакше після першого боса почнете сильно буксувати. Але щойно зрозумієте механіку боївки, все піде як по маслу. Гра — топчик.

P.S. Одна з небагатьох ігор, у яку грав із торренту через жадібну політику Activision. Рано чи пізно куплю в колекцію, щоб пройти ще раз, але навіть зараз на розпродажах гра зі знижкою 50% коштує 1000 грн.
Мабуть після Сталкера за Секіро і візьмусь.
Дякую за поради. На геймпаді грали чи на клавомиші?
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.12.2024 21:37
На геймпаді.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 13.12.2024 22:29
Skiff93: 13.12.2024 21:37
На геймпаді.
Для реально динамічних ігор це незручно (особисто мені).

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
taras_cs: 13.12.2024 19:44
Skiff93: 13.12.2024 18:35 Взагалі не знаю який Dark Souls кращий - всі грав на момент ПК релізу.
Цікаві в вас порівняння.
Як нудно я живу... :lol:
Додайте, пліз, модель страпона до конфігурації в профілю.
:lol:
Не шарю, але він був літаючий і фіолетовий
Dremjke
Member

Повідомлення

Это мы ждём.
Прошел Elden Ring впервые этим летом, игра произвела большое впечатление и вынудила добавить её в мой список лучших игр среди пройденных :) После неё DSки пошли, как по маслу. Sekiro на очереди, попробовал пиратку, но охота взять лицензию.
Відповісти