Останні статті і огляди
Новини
Fortnite отримає режим у дусі Counter-Strike
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Fortnite отримає режим у дусі Counter-Strike
Ай, яй! Копіювати домашку це не дуже добре)
-
stoned
Member
KimRomik
Просто в декого виходить це робити а дехто DICE.
Просто в декого виходить це робити а дехто DICE.
-
Seraphim
Member
Коли захотіле ще й дідів затянути у свій зумерський проект
-
Tetronga
Member
Давно кс стала грою для дідів? Там як тільки гра стала безкоштовною одні школярі і граютьSeraphim: ↑ 08.12.2024 10:43 Коли захотіле ще й дідів затянути у свій зумерський проект
-
Prescott
Member
Согласен, дедовским кс перестал был на 1.6 и сорс. Сейчас рассадник детского сада и молодёжи с дефицитом внимания.Tetronga: ↑ 08.12.2024 10:52Там як тільки гра стала безкоштовною одні школярі і грають
-
Conqistador
Member
Забавно, как однажды мод для Half Life перерос в полноценную игру и через четверть века стал основой для мода в другой игре
-
Martix
Member
Корова с седлом
-
MetalistForever
Member
Fortnite превращается в аналог Roblox
-
Scoffer
Member
Шоб діди оцінили там мають бути клони мап cs_assault, cs_deathmatch i fy_iceworld
-
Vlaad13
Member
У зумеров сегодня празник
-
Sailor Popeye
Member
А ще має бути de_dust2Scoffer: ↑ 08.12.2024 14:28 Шоб діди оцінили там мають бути клони мап cs_assault, cs_deathmatch i fy_iceworld
-
Diablique
Member
Scoffer
О, рили дед нарисовался, сказал как отрезал!
О, рили дед нарисовался, сказал как отрезал!
-
waryag
Member
Это классика.Conqistador: ↑ 08.12.2024 12:09Забавно, как однажды мод для Half Life перерос в полноценную игру и через четверть века стал основой для мода в другой игре
Вот с дотой получилось забавно: близы не смогли засудить мод СК/ВК и склепали своего клона.
-
Pro100SSK
Junior
Мені здається що в контру грають більше заради грошей аніж реально кайфують. я наприклад граю в форточку через графон, нова обнова зараз така приємна просто око радується, просто релакс
-
daesz
Member
КСка скопіювала режим батл рояля першимKimRomik: ↑ 08.12.2024 10:31 Предлагаю обсудить Fortnite отримає режим у дусі Counter-Strike
-
DuckRider
Member
Так первой бр скопировала форточка с пубга. А если копнуть, то и сам пубг - это копия мода на армуdaesz: ↑ 09.12.2024 20:44КСка скопіювала режим батл рояля першимKimRomik: ↑ 08.12.2024 10:31 Предлагаю обсудить Fortnite отримає режим у дусі Counter-Strike
-
daesz
Member
Обидва вийшли в 2017 році, мені ліниво шукати яка в якому місяці, але надіюсь ви гн думаєте що гру "запилили" за декілька місяців навіть якщо форточка була пізніше?
-
DuckRider
Member
Форточку делали изначально как около раст - гринд ресурсов, стройка базы, убийство мобов, королевской битвы там небыло. Когда игра провалилалсь, они завезли кбdaesz: ↑ 09.12.2024 20:49Обидва вийшли в 2017 році, мені ліниво шукати яка в якому місяці, але надіюсь ви гн думаєте що гру "запилили" за декілька місяців навіть якщо форточка була пізніше?
-
daesz
Member
Я по вікі бачу, що обидві були релізнуті в 2017 року як батл роялі. Що там було в 2015 чи якому році - без різниці, на той час пабга ще не існувалоDuckRider: ↑ 09.12.2024 22:39Форточку делали изначально как около раст - гринд ресурсов, стройка базы, убийство мобов, королевской битвы там небыло. Когда игра провалилалсь, они завезли кбdaesz: ↑ 09.12.2024 20:49
Обидва вийшли в 2017 році, мені ліниво шукати яка в якому місяці, але надіюсь ви гн думаєте що гру "запилили" за декілька місяців навіть якщо форточка була пізніше?
-
DuckRider
Member
Просто прими как факт, что они спешно украли режим через полгода после выхода пабга и после того как их игра провалиласьdaesz: ↑ 09.12.2024 22:43Я по вікі бачу, що обидві були релізнуті в 2017 року як батл роялі. Що там було в 2015 чи якому році - без різниці, на той час пабга ще не існувалоDuckRider: ↑ 09.12.2024 22:39
Форточку делали изначально как около раст - гринд ресурсов, стройка базы, убийство мобов, королевской битвы там небыло. Когда игра провалилалсь, они завезли кб