Останні статті і огляди
Новини
Вийшов драйвер AMD Software: Adrenalin Edition 24.12.1 з підтримкою нових ігор
-
Eduard1980
Member
Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Software: Adrenalin Edition 24.12.1 з підтримкою нових ігор
Завантажив, установив. Вечором спробую, може дозволить в Сталкері FSR з balanced на quality поміняти
Завантажив, установив. Вечором спробую, може дозволить в Сталкері FSR з balanced на quality поміняти
-
gregory_amd
Junior
Как же я надеюсь что исправили проблемы прошлого драйвера в виде переполнения VRAM.. А то каждые пару часов перезагружать комп потому что 100% видео памяти занято даже когда ничего не открыто это весело. Да и на реддите читал что в случае с 6ххх картами на последних (не сегодняшних а тех последних что два месяца не обновляли) около 30% просадка производительности.
(и да мне было так лень откатить на прошлую версию что я два месяца постоянно жал кнопку перезагрузки из за утечки памяти)
(и да мне было так лень откатить на прошлую версию что я два месяца постоянно жал кнопку перезагрузки из за утечки памяти)
-
SPEC1AL1ST
Member
Каждый раз убеждаюсь в правильном выборе Нвидиа после очередного нытья на форуме про дрова амд. Тоже наелся в свое время.
Зато дешевле... Правда кнопку жать раз в пару часов надо но то ничего, дешевле же)
Зато дешевле... Правда кнопку жать раз в пару часов надо но то ничего, дешевле же)
-
MaxNew
Junior
Я зламаю вашу логіку)
З RTX 4060/3060ti та сама проблема в Сталкері, і треба перезавантажити комп. Багато таких повідомлень на редіт зустрічаю.
З RTX 4060/3060ti та сама проблема в Сталкері, і треба перезавантажити комп. Багато таких повідомлень на редіт зустрічаю.
-
Spiryt
Member
Оперативно выпустили драйвер. Сразу видно, что видяхи - это приоритетное направлениеMarvel Rivals, Microsoft Flight Simulator 2024, Dragon Age: The Veilguard, Slitterhead, Delta Force та S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.
-
SPEC1AL1ST
Member
В сталкер то проблема со сталкеров. А у человека была как пишет проблема везде)MaxNew: ↑ 06.12.2024 09:45 Я зламаю вашу логіку)
Отправлено спустя 52 секунды:
Аж захотелось купить и себе по дешёвке. Секса видно не хватает в организмеSpiryt: ↑ 06.12.2024 09:48Оперативно выпустили драйвер. Сразу видно, что видяхи - это приоритетное направлениеMarvel Rivals, Microsoft Flight Simulator 2024, Dragon Age: The Veilguard, Slitterhead, Delta Force та S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.
-
Геральт
Member
Що там пробувати. Драйвер, як драйвер. Знову power tables прописувати, шейдери компілювати...Eduard1980: ↑ 06.12.2024 09:14 Вечором спробую
-
NST1983
Member
Мав 6800XT, а тепера 7800 XT та 7900 XT. Ніяких критичних проблем з дравами за весь час не мав.SPEC1AL1ST: ↑ 06.12.2024 09:31 Каждый раз убеждаюсь в правильном выборе Нвидиа после очередного нытья на форуме про дрова амд. Тоже наелся в свое время.
-
starinfo
Member
тут таке діло що воно не в кожного, а кому як пощаститьSPEC1AL1ST: ↑ 06.12.2024 09:31 Каждый раз убеждаюсь в правильном выборе Нвидиа после очередного нытья на форуме про дрова амд. Тоже наелся в свое время.
тому амуде це більше про лотирею, але я коли дивлюсь за залізячча від нвідії то там повне лайно
-
wigar
Member
5 годин грав послідовно, з модами - жодного виліту, нема проблем зі звуком та просадки з часов відсутні.
З першого дня та з кожним новим патчем, на рх 6800, нем'має проблем.
Єдине, що відображення в науковому центрі стрьомні))) і освітлення від ліхтарика не подобається але то проблема гри.
Сумую за ПНБ з першої частини.
Якщо патчі покращать продуктивність, то зможу грати в 100% фср, більше ніж з 60 фпс на 1440р , бо зменшувати до 66% ради 90 фпс, якось не дуже.
не знаю як можно погоджуватись на мило fsr абo dlss, ради фпс.
З першого дня та з кожним новим патчем, на рх 6800, нем'має проблем.
Єдине, що відображення в науковому центрі стрьомні))) і освітлення від ліхтарика не подобається але то проблема гри.
Сумую за ПНБ з першої частини.
Якщо патчі покращать продуктивність, то зможу грати в 100% фср, більше ніж з 60 фпс на 1440р , бо зменшувати до 66% ради 90 фпс, якось не дуже.
не знаю як можно погоджуватись на мило fsr абo dlss, ради фпс.
-
Геральт
Member
wigar
На ліхтарик є мод (тіні додає). Трохи цікавіше виглядає.
На ліхтарик є мод (тіні додає). Трохи цікавіше виглядає.
-
Serg78
Junior
Ну наконец-то Кто-то уже тестил на новых драйверах, ФПС добавили?
-
Eduard1980
Member
На ютубі відео бачив - приблизно +5% в СталкеріSerg78: ↑ 06.12.2024 10:42 Ну наконец-то Кто-то уже тестил на новых драйверах, ФПС добавили?
-
Artem_M
Member
Саме тому вони займають 85% ринку GPU...starinfo: ↑ 06.12.2024 10:01 але я коли дивлюсь за залізячча від нвідії то там повне лайно
-
vsx
Member
как говорится лучше поздно чем слишком поздно
-
Kyro
Member
ПишутьEduard1980: ↑ 06.12.2024 10:45На ютубі відео бачив - приблизно +5% в СталкеріSerg78: ↑ 06.12.2024 10:42 Ну наконец-то Кто-то уже тестил на новых драйверах, ФПС добавили?
About 10% improvement in 1% lows and 0.1% low FPS. Avеrage FPS got ~5% improvement with the latest drivers.
-
big_bang
Member
тут ще в мене є певне зауваження !
на мою особисту думку, часи в стилі - вставив і забув закінчилися на gtx 10ХХ та rx 5ХХ
зараз в любому випадку - андервольт, пошук якихось термопрокладок, налаштування вертиляторів і тому подібне.
це все вже стало нормою !
у червоних хотспот, у зелених па'мять до 100 гріється і всі з цим якось страждають
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
як писав в іншій темі - у червоних співвідношення fps до грн на вищому рівні
тож, хочеш менше витрачати, то й хочи трошки постраждати)))
на мою особисту думку, часи в стилі - вставив і забув закінчилися на gtx 10ХХ та rx 5ХХ
зараз в любому випадку - андервольт, пошук якихось термопрокладок, налаштування вертиляторів і тому подібне.
у червоних хотспот, у зелених па'мять до 100 гріється і всі з цим якось страждають
як писав в іншій темі - у червоних співвідношення fps до грн на вищому рівні
-
Zzzz
Member
а якшо врахувати GPU(APU) в консолях?Artem_M: ↑ 06.12.2024 10:54Саме тому вони займають 85% ринку GPU...starinfo: ↑ 06.12.2024 10:01 але я коли дивлюсь за залізячча від нвідії то там повне лайно
-
Eduard1980
Member
Профільна 7900gre. Вставив і забув. Трохи андервольтив, але після виходу сталкера перестав. Хотспот не парить взагалі, запасу десь в 10-15 градусів до максимальнодопустимих значень.big_bang: ↑ 06.12.2024 11:17 тут ще в мене є певне зауваження !
як писав і іншій темі - у червоних співвідношення fps до грн на вищому рівні
Вентилі не трогав, їх не чути, трохи збільшуються оберти при максимальному навантаженні. Задоволений картою на всі сто.
-
big_bang
Member
я ж кажу - доналаштування стали нормою)Eduard1980: ↑ 06.12.2024 11:27 Профільна 7900gre. Вставив і забув. Трохи андервольтив, але після виходу сталкера перестав. Хотспот не парить взагалі, запасу десь в 10-15 градусів до максимальнодопустимих значень.
Вентилі не трогав, їх не чути, трохи збільшуються оберти при максимальному навантаженні. Задоволений картою на всі сто.