Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової hot-swap клавіатури Razer Blackwidow V4 Pro 75%
-
AccessDenied
Member
Предлагаю обсудить Огляд ігрової hot-swap клавіатури Razer Blackwidow V4 Pro 75%
Insert, конечно, зря они туда влепили. Там бы хорошо смотрелся Page Down. Пользователи Total Commander оценят.
Insert, конечно, зря они туда влепили. Там бы хорошо смотрелся Page Down. Пользователи Total Commander оценят.
-
Tessier-Ashpool
Member
За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
-
VBerezovsky
Member
За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.
-
Ind1
Member
Короткий Shift - сразу мимо!
-
Lancelot84
Junior
Якщо хворобу з 2 та 3 серії з подвівйним/не спрацюванням клавіш не вилікували...за 340 баксів, навіть за допрацьовану клавіатуру) це взагалі оверпрайс, атак...це взагалі зашквар.
-
ALT-F13
Member
Це за принципом "я сплатив за ВСІ клавіши"?VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 15:40 За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.
-
aaleksandrenko
Member
У нас популярніші клави з одноповерховим ентер. Там лівий шифт нормальнийInd1: ↑ 08.11.2024 15:41 Короткий Shift - сразу мимо!
-
ALT-F13
Member
Це тільки довготривалі звіти покажуть. В мене й з V4 75% не-Pro проблем не було, але зі свічами HATOR Milky Way Silent їх й не мало бути, тож це не показникLancelot84: ↑ 08.11.2024 15:45Якщо хворобу з 2 та 3 серії з подвівйним/не спрацюванням клавіш не вилікували
-
aaleksandrenko
Member
Можна збірочку таку показати? З не дешман Китай бази зліпленої?Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35 За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
-
ALT-F13
Member
І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
-
General Failure
Junior
Кнопки Fn зліва немає. Клава огризок
-
ALT-F13
Member
Цю наче в двох версіях зробили, ISO та ANSI. Але на огляді - ISO, а воно дуже "на смак"aaleksandrenko: ↑ 08.11.2024 15:47У нас популярніші клави з одноповерховим ентер. Там лівий шифт нормальнийInd1: ↑ 08.11.2024 15:41 Короткий Shift - сразу мимо!
-
Tessier-Ashpool
Member
Дуже смішне запитання, за яке на r/MechanicalKeyboards вам наштовхають повну шапку. Ні, там не буде маркетингової фігні, в якої немає сенсу, але буде екранчик з купою функцій.ALT-F13: ↑ 08.11.2024 15:50 І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?
Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
Подивіться на Zoom75 TIGA анодовані як перше що в голову прийшло. Варіантів дуже багато, беріть баребон та кастомізуйте.aaleksandrenko: ↑ 08.11.2024 15:49 Можна збірочку таку показати? З не дешман Китай бази зліпленої?
MonsGeek M1.
FinalKey V81 Plus.
Keychron Q1 v2.
Mykeyclub JRIS75.
Velocifire Dolphins75.
Createkeebs Luminkey75.
KBDfans Odin 75.
Mode Sonnet.
-
ALT-F13
Member
А цінник озвучите? =)Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:02Zoom75 TIGA
Цікаво почути, чому "немає сенсу" в цьому, але сенс в чомусь іншомуTessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:02Дуже смішне запитання, за яке на r/MechanicalKeyboards вам наштовхають повну шапку. Ні, там не буде маркетингової фігні, в якої немає сенсу, але буде екранчик з купою функцій.
-
Tessier-Ashpool
Member
Погуглити дупа не відпаде. Все що вище вказано коштує дешевше за цей Razer. Береш баребон з РСВ та далі докручуєш як тобі треба. Polling rate в 1000 Hz від 4000 Hz ти не відрізниш ніколи в житті, але аргумент про "крутить підсвітку в одному софті" готовий прийняти, якщо це смерть як важливо для такої ціни лол.
-
VBerezovsky
Member
Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?ALT-F13: ↑ 08.11.2024 15:45Це за принципом "я сплатив за ВСІ клавіши"?VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 15:40 За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.
-
KoB6acKa
Member
В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 17:01 Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
-
Roman_Haleta
Member
Чим далі тим товстіші роблять клавіатури. Через 5 років у тренді буде одоробло товщиною 5 см та за 700 баксів.
-
aaleksandrenko
Member
в мене така ж 75% клава. Все що треба є. Така або ТКЛ імхо самі оптимальні по розміру зараз.General Failure: ↑ 08.11.2024 15:50 Кнопки Fn зліва немає. Клава огризок
Єдиний мінус, це нестандартні розміри кейкапів 4 кейкапів, тому потрібний сет з додатковими капами під такий формат.
-
ALT-F13
Member
Та ж Zoom75 TIGA на сайті $210+. Клава хороша, справді, але в результаті в Україні та зібрана буде точно коштувати не дешевше за RazerTessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:38Все що вище вказано коштує дешевше за цей Razer
Далі:
MonsGeek M1 - просто люміневий баребон без нічого, не конкурент
FinalKey V81 Plus - ок, можливо, хоч екранчик є, правда LCD
Keychron Q1 v2 - "просто люмінева клава"
Mykeyclub JRIS75 - ще одна "просто клава" з баребоном за 250 баксів
Velocifire Dolphins75 - те ж саме
Createkeebs Luminkey75 - те ж саме, але за $200
KBDfans Odin 75 - те ж саме, але за $320
Mode Sonnet - те ж саме, але за $300+
Ну тобто виходить "візьми дорожче по шматках, без гарантії, працювати буде може якось як збереш сам той баребон (всі ж майстри, так?), витратиш час на збірку (в ціну включити не забудь погодинно), підсвітка рівня бомж-китай, налаштування через дупу, ніяких 4000 Гц бо не помітиш, екранчик може буде якщо повезе, аби тільки не А-бренд взяти і був алюмінієвий корпус". Я нічого не забув? І хто тут повівся на маркетинг?Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:38Polling rate в 1000 Hz від 4000 Hz ти не відрізниш ніколи в житті, але аргумент про "крутить підсвітку в одному софті" готовий прийняти, якщо це смерть як важливо для такої ціни лол.
Не забагато мінусів виходить у сценарію "хочу клавіатуру вагою більше 2 кг" - бо інших гарантованих плюсів там немає?
Нє, ну якщо функціонал клавіатури рахувати по кількості звичайних клавіш... Я скажімо взагалі ніколи в житті не користувався нумпадом, при цьому у коротких клавіатур більш зручна ергономіка відносно розміщення миши та банально менше місця на столі займаютьVBerezovsky: ↑ 08.11.2024 17:01Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
P.S. Огляд ROG Azoth Extreme вже в роботі, для тих кому не подобається Razer за 14000 грн, буде ASUS за 20000
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Нажаль для любителів інших варіантів, з таким функціоналом у Razer тільки 75% - навіть TKL немає (поки), не кажучи вже про 96%.KoB6acKa: ↑ 08.11.2024 17:19В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
В результаті дуже хочу побачити ось тут список "що саме можна зібрати" по пунктахTessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем.