Огляд ігрової hot-swap клавіатури Razer Blackwidow V4 Pro 75%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AccessDenied
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд ігрової hot-swap клавіатури Razer Blackwidow V4 Pro 75%

Insert, конечно, зря они туда влепили. Там бы хорошо смотрелся Page Down. Пользователи Total Commander оценят. :D
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.
Ind1
Member

Повідомлення

Короткий Shift - сразу мимо! :gigi:
Lancelot84
Junior

Повідомлення

Якщо хворобу з 2 та 3 серії з подвівйним/не спрацюванням клавіш не вилікували...за 340 баксів, навіть за допрацьовану клавіатуру) це взагалі оверпрайс, атак...це взагалі зашквар.
ALT-F13
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 08.11.2024 15:40 За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.
Це за принципом "я сплатив за ВСІ клавіши"? :laugh:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Ind1: 08.11.2024 15:41 Короткий Shift - сразу мимо! :gigi:
У нас популярніші клави з одноповерховим ентер. Там лівий шифт нормальний ;)
ALT-F13
Member

Повідомлення

Lancelot84: 08.11.2024 15:45Якщо хворобу з 2 та 3 серії з подвівйним/не спрацюванням клавіш не вилікували
Це тільки довготривалі звіти покажуть. В мене й з V4 75% не-Pro проблем не було, але зі свічами HATOR Milky Way Silent їх й не мало бути, тож це не показник
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Tessier-Ashpool: 08.11.2024 15:35 За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
Можна збірочку таку показати? З не дешман Китай бази зліпленої?
ALT-F13
Member

Повідомлення

Tessier-Ashpool: 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?
General Failure
Junior

Повідомлення

Кнопки Fn зліва немає. Клава огризок
ALT-F13
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 08.11.2024 15:47
Ind1: 08.11.2024 15:41 Короткий Shift - сразу мимо! :gigi:
У нас популярніші клави з одноповерховим ентер. Там лівий шифт нормальний ;)
Цю наче в двох версіях зробили, ISO та ANSI. Але на огляді - ISO, а воно дуже "на смак"
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

ALT-F13: 08.11.2024 15:50 І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?
Дуже смішне запитання, за яке на r/MechanicalKeyboards вам наштовхають повну шапку. Ні, там не буде маркетингової фігні, в якої немає сенсу, але буде екранчик з купою функцій.

Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
aaleksandrenko: 08.11.2024 15:49 Можна збірочку таку показати? З не дешман Китай бази зліпленої?
Подивіться на Zoom75 TIGA анодовані як перше що в голову прийшло. Варіантів дуже багато, беріть баребон та кастомізуйте.
MonsGeek M1.
FinalKey V81 Plus.
Keychron Q1 v2.
Mykeyclub JRIS75.
Velocifire Dolphins75.
Createkeebs Luminkey75.
KBDfans Odin 75.
Mode Sonnet.
ALT-F13
Member

Повідомлення

А цінник озвучите? =)
Tessier-Ashpool: 08.11.2024 16:02Дуже смішне запитання, за яке на r/MechanicalKeyboards вам наштовхають повну шапку. Ні, там не буде маркетингової фігні, в якої немає сенсу, але буде екранчик з купою функцій.
Цікаво почути, чому "немає сенсу" в цьому, але сенс в чомусь іншому :lol:
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

Погуглити дупа не відпаде. Все що вище вказано коштує дешевше за цей Razer. Береш баребон з РСВ та далі докручуєш як тобі треба. Polling rate в 1000 Hz від 4000 Hz ти не відрізниш ніколи в житті, але аргумент про "крутить підсвітку в одному софті" готовий прийняти, якщо це смерть як важливо для такої ціни лол.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

ALT-F13: 08.11.2024 15:45
VBerezovsky: 08.11.2024 15:40 За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.
Це за принципом "я сплатив за ВСІ клавіши"? :laugh:
Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
KoB6acKa
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 08.11.2024 17:01 Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.
Roman_Haleta
Member

Повідомлення

Чим далі тим товстіші роблять клавіатури. Через 5 років у тренді буде одоробло товщиною 5 см та за 700 баксів.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

General Failure: 08.11.2024 15:50 Кнопки Fn зліва немає. Клава огризок
в мене така ж 75% клава. Все що треба є. Така або ТКЛ імхо самі оптимальні по розміру зараз.
Єдиний мінус, це нестандартні розміри кейкапів 4 кейкапів, тому потрібний сет з додатковими капами під такий формат.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Tessier-Ashpool: 08.11.2024 16:38Все що вище вказано коштує дешевше за цей Razer
Та ж Zoom75 TIGA на сайті $210+. Клава хороша, справді, але в результаті в Україні та зібрана буде точно коштувати не дешевше за Razer

Далі:

MonsGeek M1 - просто люміневий баребон без нічого, не конкурент
FinalKey V81 Plus - ок, можливо, хоч екранчик є, правда LCD
Keychron Q1 v2 - "просто люмінева клава"
Mykeyclub JRIS75 - ще одна "просто клава" з баребоном за 250 баксів
Velocifire Dolphins75 - те ж саме
Createkeebs Luminkey75 - те ж саме, але за $200
KBDfans Odin 75 - те ж саме, але за $320
Mode Sonnet - те ж саме, але за $300+
Tessier-Ashpool: 08.11.2024 16:38Polling rate в 1000 Hz від 4000 Hz ти не відрізниш ніколи в житті, але аргумент про "крутить підсвітку в одному софті" готовий прийняти, якщо це смерть як важливо для такої ціни лол.
Ну тобто виходить "візьми дорожче по шматках, без гарантії, працювати буде може якось як збереш сам той баребон (всі ж майстри, так?), витратиш час на збірку (в ціну включити не забудь погодинно), підсвітка рівня бомж-китай, налаштування через дупу, ніяких 4000 Гц бо не помітиш, екранчик може буде якщо повезе, аби тільки не А-бренд взяти і був алюмінієвий корпус". Я нічого не забув? І хто тут повівся на маркетинг? :laugh:

Не забагато мінусів виходить у сценарію "хочу клавіатуру вагою більше 2 кг" - бо інших гарантованих плюсів там немає?
VBerezovsky: 08.11.2024 17:01Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
Нє, ну якщо функціонал клавіатури рахувати по кількості звичайних клавіш... :lol: Я скажімо взагалі ніколи в житті не користувався нумпадом, при цьому у коротких клавіатур більш зручна ергономіка відносно розміщення миши та банально менше місця на столі займають

P.S. Огляд ROG Azoth Extreme вже в роботі, для тих кому не подобається Razer за 14000 грн, буде ASUS за 20000 :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
KoB6acKa: 08.11.2024 17:19В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.
Нажаль для любителів інших варіантів, з таким функціоналом у Razer тільки 75% - навіть TKL немає (поки), не кажучи вже про 96%.

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Tessier-Ashpool: 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем.
В результаті дуже хочу побачити ось тут список "що саме можна зібрати" по пунктах
Відповісти