FreezerUA: ↑
06.11.2024 10:18
Завжди цікавило чому деякі люди мають обіковий запис Google та Apple і тут все ок, а Microsoft це зразу "скоти, як та можна, я не хочу"
Бо просрали мобільну ос де б обліковий запис та синхронізація з пк були б доречними, та за одно знищили і нокію
Відправлено через 19 хвилин 31 секунду:
XAMCTBO: ↑
06.11.2024 13:24
zmax: ↑
06.11.2024 12:17
і як це допоможе на час інсталяції вінди? Вона без облікового запису вже навіть не хоче встановлюватись, ти не зможеш зробити користувача. Власне після цього я взагалі перестав роздивлятись 11 як середу для використання. Звісно майкам по барабану і саме цьому 11 все ще пасе задніх.
Тільки но вчора встановлював. Коли доходить до "дайте мені інтернет" жмакаємо shift+F10 і у командній строці пишемо OBBE\BYPASSNRO і знизу з'являється опція по створенною автономного облікового запису.
А де це можно зробити не через жопу та гугл підсказок з знання команд! Може ви ще й термінал лінукса запропонуєте віндузятнікам: хр вісти та 7кі? Де такого геморою не було!
Відправлено через 16 хвилин 19 секунд:
Avenger80: ↑
07.11.2024 11:28
Lekrs
Геральт
Это называется - каждый сходи с ума по-своему.
Сколько людей, столько и причуд. Учетная запись, на том же смартфоне и т.д. - это удобная персонализация данных. Интересно, а что вы будете делать, если потеряете смартфон, купите новый - как переносите свои номера - по старинке через симкарту или блокнотик? Почему не через гугл-аккаунт? А Youtube - это ж удобно, когда ты можешь от одного устройства к другому переходить и везде у тебя одинаковые подборки видео, каналы. Но... сколько людей столько и мнений. Это нормально.
А на счёт темы - пройдёт ещё время, выйдет Windows 12 и через годик-два все будут плеваться, ах какая классная 11, они что вообще там подурели, та никогда в жизни не слезу с 11.
Ау, где споры сейчас, что десятка гадость редкая, а семёрка форева?
А до этого XP...
Любой перенос данньіх на андроиде делается аналогично пк, создаете файл бекапа и перекидьіваете через флешку...
Відправлено через 8 хвилин 5 секунд:
FreezerUA: ↑
07.11.2024 11:49
Avenger80: ↑
07.11.2024 11:28
А на счёт темы - пройдёт ещё время, выйдет Windows 12 и через годик-два все будут плеваться, ах какая классная 11, они что вообще там подурели, та никогда в жизни не слезу с 11.
Ау, где споры сейчас, что десятка гадость редкая, а семёрка форева?
А до этого XP...
Я пам'ятаю як всі плювались на Windows XP. Казали що вона жере ресурси (мінімум 128Мб ОЗУ треба), пуск зробили не зручним, треба як у Windows 98, що виглядає вона як "папугай" і т.п.
Також пам'ятаю як плювались на Windows 7. Казали що вона жере ресурси (мінімум 512Мб ОЗУ треба), пуск зробили не зручним, треба як у Windows XP, що виглядає вона як "папугай" і нашо той ефект скла, тільки відеокарту грузить на робочому столі.
Про Windows 10 взагалі мовчу, називали її "унилим гівном" зі своїми квадратами.
От настав час Windows 11
Не лги царю...
7ку никто никогда не хейтил, хейтили висту за непомерньій жор ресуров, когда обьічно 1гб на среднем пк бьіло, а ей требовалось 4гб, і ноутьі с вистой и 512 мб памяти вьіпускали поизводители железа...
... Семерка вьішла когда уже обьемом в 2гб средние пк обзавелись + ее уже вьілизали по сравнению с вистой