Dragon Age: The Veilguard стала найуспішнішою однокористувацькою грою Electronic Arts у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Dragon Age: The Veilguard стала найуспішнішою однокористувацькою грою Electronic Arts у Steam

Схоже негативні очікування від гри пішли їй тільки на користь і гравці занизили свої очікування. По першим оглядам в Стім, гра 7/10 або 8/10. Але треба дочекатись, коли люди повністю пройдуть і почнуть писати фінальні відгуки.
Lekrs
Member

Повідомлення

Ну ось, а то наробили сморіду в неті перед релізом...
Ijachok
Member

Повідомлення

Але ж це гра, в якій є меншини, значить - вона тільки для меншин і - їх... меншість! А всякі Конкорди провалювались не через те, що були поганими іграми, а тому що там була гендерна-лгбт-воук-бодіпозитивна пропаганда
спойлер
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

Біс його знає, що в ній знайшли. Бігав поки що мало, але не побачив там ні графіки ні кінематографічності. До ігрового процесу поки що також толком не дістався крізь тони діалогів. Редактор персонажа такий, що довелось кунарі брати, бо серед людей/гномів/ельфів жодного персонажа, вигляд якого не викликав би нудоти. Боївка якась "тягуча" і "дерев'яна", принаймні за щитовика. Анімації ну ду-уже посередні. Коридори. Дерево PoE - подібне, де до потрібних перків треба йти через різний непотріб.
Ну, але побачимо, що там далі буде.
daesz
Member

Повідомлення

:D
спойлер
prtfnx
Junior

Повідомлення

Поиграл несколько часов. Постараюсь объективно:

Плюсы:
1) Оптимизировано довольно хорошо.
2) Графика не то чтобы вау, но вполне хорошая.
3) Можно скипать диалоги (Это плюс при их качестве).

Минусы:
1) Сюжет, диалоги, персонажи абсолютно кринжовые и детские(подростковые?).
2) Стилистика аля пиксар(зачем непонятно). За полчаса смог в редакторе персонажа сделать что-то симпатичное, по итогу анимации лица там работали очень криво, пришлось большеголового делать.
3) Выборы в диалогах по крайне мере в первые несколько часов игры ни на что не влияют, сугубо косметические. Какое-то темное прохождение аля бг3 - не.
4) Боевка не то чтобы плохая, но довольно уныла. Какая-то ММОРПГ стайл. На самом сложном уровне это просто заклинивание мышкой с редким нажатием переката. Бессмертные компаньоны ещё.
5) На повестку как-то все равно, но особо не заметил, может это позже в игре возникает.
6) Уровни линейные, пазлы ниочем.

В общем как РПГ - это не очень, 4/10.
Как экшен-адвенчери - относительно неплохая, но я к сожалению не любитель.
Как экшен адвенчери для подростков - наверно 7/10. Дальше играть никакого желания, не любитель такого.
Conqistador
Member

Повідомлення

игра должна зайти детям, которые ещё не определились в своём гендере при пубертатном периоде

:lol:
спойлер
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Скипаем. :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

Ijachok: 01.11.2024 12:29Але ж це гра, в якій є меншини, значить - вона тільки для меншин і - їх... меншість! А всякі Конкорди провалювались не через те, що були поганими іграми, а тому що там була гендерна-лгбт-воук-бодіпозитивна пропаганда
Я дуже сподіваюсь, що це сарказм...
destructX
Junior

Повідомлення

Походу це останній цвях в кришку Dragon Age...
John Doe
Member

Повідомлення

Прям дежавю. Тоже говорили после релиза Dragon Age: Inquisition :rotate:
Ijachok
Member

Повідомлення

waryag: 01.11.2024 14:49
Ijachok: 01.11.2024 12:29Але ж це гра, в якій є меншини, значить - вона тільки для меншин і - їх... меншість! А всякі Конкорди провалювались не через те, що були поганими іграми, а тому що там була гендерна-лгбт-воук-бодіпозитивна пропаганда
Я дуже сподіваюсь, що це сарказм...
А картинка в спойлері для чого?

Сподіваюсь, ті, хто мінусують, теж не зрозуміли, що це сарказм, а не далі вірують в те, що проблема Конкорда - саме в російському перекладі слова "порядок денний", краще вже так :gigi:
Востаннє редагувалось 01.11.2024 15:59 користувачем Ijachok, всього редагувалось 1 раз.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Найуспішніша гра, кажете? Пил в очі заради виправдовування цих помиїв. Насправді ситуація виглядає так:

Зображення Зображення
Kassatka
Member

Повідомлення

І в цей час вся серія Command & Conquer з 1995 по 2012 рік 17 шикарних культових ігор в одному пакеті продаються за смішних 240 грн. (sic!!!) :weep: , а Command & Conquer™ Remastered Collection за 209 грн. :weep: при всіх подорожчаннях ігор у Стім, три відмінених гри серії і за останні 12 років лише один ремастер ігор 1995 та 1996, які я вже не застав і для мене надто старі, щоб викликати ностальгію, а ремастера Red Alert 2 з 2020 по 2024 рік так і не видно. У той час як одна RA2 чи RA3 варті були б щоб по 3000 грн. кожна продаватися. Оце все, що залишилося від нормальної Electronic Arts, яка колись стала видавцем родоначальника C&C клонів - переважну більшість класичних РТС можна було поділити на C&C клони та Warcraft-клони і мені трохи більше подобається саме концепція C&C-клонів, а не WC-клонів, хоча потім на певний час більше перемогла концепція WC-клонів, щоб потім теж захиріти. Звісно, що від інших розробників/видавців клони C&C тим більше не виходять.
Три відмінених гри на початку десятих і відсутність іншого ремастеру після 2020, зате в інших жанрах від EA ігор купа з достойною ціною і великою популярністю.
Оце на прикладі EA.
І як тут затятим жанровим расистом і хейтером не стати?
Востаннє редагувалось 01.11.2024 16:30 користувачем Kassatka, всього редагувалось 1 раз.
cypherspy
Junior

Повідомлення

daesz: 01.11.2024 14:27 :D
спойлер
- I'm excited for Dragon Age
- Stop right there, criminal scum :lol:
sonhador93
Member

Повідомлення

70тыс небинарных личностей купили игру :facepalm:
Lekrs
Member

Повідомлення

sonhador93: 01.11.2024 16:37 70тыс небинарных личностей купили игру :facepalm:
Поставив на загрузку. Я тепер теж вважаюсь небінарним? :lol:
Розумію рашка зі своїми скрепами хейтить, у них політика партії така, але ж ми начебто європа...
Востаннє редагувалось 01.11.2024 17:06 користувачем Lekrs, всього редагувалось 1 раз.
Telcontar
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 01.11.2024 15:57 Найуспішніша гра, кажете? Пил в очі заради виправдовування цих помиїв. Насправді ситуація виглядає так:
А може таки прочитаєте увесь заголовок?
однокористувацькою грою Electronic Arts у Steam
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Telcontar: 01.11.2024 17:06
VBerezovsky: 01.11.2024 15:57 Найуспішніша гра, кажете? Пил в очі заради виправдовування цих помиїв. Насправді ситуація виглядає так:
А може таки прочитаєте увесь заголовок?
однокористувацькою грою Electronic Arts у Steam
Так я і читав. Суть в тому, що намагаються вже вибрати хоч якийсь ракурс, з якого лайно не буде здаватися повним провалом. Але варто подивитися на більш повну картину і вся ця газлайтингова кампанія валиться, як картковий будиночок. Навіть у Starfield було 330к гравців на релізі. Виходить, що Тодд брехав краще.
MaxZema
Member

Повідомлення

sonhador93: 01.11.2024 17:23
Lekrs: 01.11.2024 16:59

Поставив на загрузку. Я тепер теж вважаюсь небінарним? :lol:
Розумію рашка зі своїми скрепами хейтить, у них політика партії така, але ж ми начебто європа...
Я подставлю свою жопу ради Европы ;)
граючи в гру ви підставляєте комусь свою жопу ? ну окей :rolleyes:
Відповісти