Останні статті і огляди
Новини
Hogwarts Legacy може отримати видання Definitive Edition
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Hogwarts Legacy може отримати видання Definitive Edition
ДЛЦ за 30уе..... ну ну.
Точніше йо- хо - хо
ДЛЦ за 30уе..... ну ну.
Точніше йо- хо - хо
-
bigmonstr666
Member
Гра вистрілила хайпом, але після перших годин розумієш, що світ гри цілком мертвий. Не думаю що і дефеніт ідішн і наступні частини будуть настільки вдалими у плані продажів.
-
Grava
Member
bigmonstr666
24млн копій на хайпі?
24млн копій на хайпі?
-
Lekrs
Member
Гривень 300 за 10-15 годин доп контенту я ще б потратив, але не 20 - 30 баксів, враховуючи що гру купував за 800 грн...
-
pelia
Member
Ну взагалі так. Гра продалась фанатам ГП, але сама по собі гра дерев'яна, її витягує лише можливість експлорингу замку та навколиць.
Відправлено через 49 секунд:
Власне мені вона продалась так само, перші години дві просто бігав по замкк
-
WorthyWizard
Member
А статтеры не хотят пофиксить? Что в хогсмитте, что в замке ни гпу ни цпу не загружены на 100%. На ультрах поп ин как будто на низких
-
Геральт
Member
Ні разу не фанат, але взяв і не шкодую. В грі безліч активностей, вибирай, що більше подобається. Комусь квести, комусь дослідження, комусь мітла...pelia: ↑ 14.10.2024 10:13 Ну взагалі так. Гра продалась фанатам ГП, але сама по собі гра дерев'яна, її витягує лише можливість експлорингу замку та навколиць.
-
bigmonstr666
Member
так. всетаки комьюніті поттера дуже велике. плюс піарили гру як тільки можна) гра мабуть і не погана, місцями красива, але там чітко роззуміеш через декілька годин гри, що світ абсолютно пустий. квести - принеси, подай.
-
Earanak
Member
Не фанат вселенной, но игра понравилась. В первую очередь проработкой замка, во вторую очередь боевкой приятной. Сюжет и квесты конечно ожидаемо соевыми и беззубыми вышли, но наиграл в игру под 80 часов и норм в целом. Не могу назвать игру плохой или провальной. Слышал что она там на помойном железе работает не очень, по крайней мере на релизе было. Ещё вот вспомнил что меня как то метлы бесили управлением И дурацкая система с поиском предметов для отмычек...
-
Podyrio
Member
Dlc по цене игры, неплохо.
Управление в этой игре ориентированно под геймпад, на клавиатуре играть сплошная боль.Earanak: ↑ 14.10.2024 10:59Ещё вот вспомнил что меня как то метлы бесили управлением
-
WorthyWizard
Member
Ох уж эти помойные 4090 с 7800Х3DEaranak: ↑ 14.10.2024 10:59 Слышал что она там на помойном железе работает не очень, по крайней мере на релизе было.
-
IronWithin
Member
Буду рад, если они оглянуться на юбисофт, но мне кажется они хотят повторить их полный путь. Игра абсолютно детская, абсолютно примитивная и к ГП имеет крайне мало отношения, ну и в добавок сразу конвейер нас ожидает
-
Wonderboy
Member
Теж не фанат, але гра сподобалась. В більшості ігор музику вимикаю ще в меню, але тут вона настільки вдало підібрана, ненав'язлива і атмосферна, що як фон зайшла. Та й графіка на рівні, і локації гарні.
Не розумію, за які статтери говориться, жодного не бачив. Лише поліз в конфіги і повимикав як завжди блуми-блури-аберації.
Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
Не розумію, за які статтери говориться, жодного не бачив. Лише поліз в конфіги і повимикав як завжди блуми-блури-аберації.
Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
В більшості за дитячість гри просторікують ті, хто сам від дитинства недалеко відійшовIronWithin: ↑ 14.10.2024 11:20Игра абсолютно детская, абсолютно примитивная
-
WorthyWizard
Member
Earanak: ↑ 14.10.2024 10:59 Слышал что она там на помойном железе работает не очень
Как скажешьEaranak: ↑ 14.10.2024 11:17 у меня на 13900KF
-
Earanak
Member
WorthyWizard, так и говорю что слышал. Сейчас мало интересуюсь помойным железом. В последний раз когда помойное железо у меня было пожалуй это был Phenom II 945-FX8350 и GTX570-R9 380X. Когда деньги на железяки у родителей клянчил а не сам зарабатывал. Тоже частенько ныл на оптимизацию в каких то играх. Понимаю и не осуждаю Помню как будучи форумным нищуком помойным скулил что Dishonored 2, AC:Unity плохо работает Сейчас конечно по прошествии лет - потешны эти воспоминания. И это еще до того как я понял что 60гц мониторы это дно, уахахаха