Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано перші результати тестів процесорів AMD Ryzen 9000X3D
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Опубліковано перші результати тестів процесорів AMD Ryzen 9000X3D
Настав час коли з Райзеном може конкурувати тільки Райзен.
Настав час коли з Райзеном може конкурувати тільки Райзен.
-
Олексій
Junior
Пропоную обговорити Опубліковано перші результати тестів процесорів AMD Ryzen 9000X3D
Залишилось дізнатись про енергоспоживання та ціну
Залишилось дізнатись про енергоспоживання та ціну
-
Unкnown
Member
Для игорей смело сидим на 78003д
-
анти__бот
Member
Цікаво, а тут будуть доводити що Інтел не гірше а навіть краще.
Додам про всяк випадок слова представника Інтел
Додам про всяк випадок слова представника Інтел
що ми відстаємо від X3D приблизно на 5%, що дуже добре...
-
Volodya811
Member
Насправді, цих 5-10% чи навіть 15-20%, в деяких випадках, не є критичними. Інтел пропонує комплексне рішення, яке є кращим для більшості випадків. Починаючи від платформи Інтел, яка має менше проблем, ніж у АМД, і закінчуючи вбудованим відео з кодувальнимиками-декодувальниками, яке є кращим на ринку з дуже доброю підтримкою.анти__бот: ↑ 12.10.2024 11:31 Цікаво, а тут будуть доводити що Інтел не гірше а навіть краще.
Додам про всяк випадок слова представника Інтелщо ми відстаємо від X3D приблизно на 5%, що дуже добре...
-
Irvin Smith
Member
Безкомпромісні +2% - це надзвичайно потужно.
-
CrypteX
Member
Volodya811: ↑ 12.10.2024 11:39 Насправді, цих 5-10% чи навіть 15-20%, в деяких випадках, не є критичними. Інтел пропонує комплексне рішення, яке є кращим для більшості випадків. Починаючи від платформи Інтел, яка має менше проблем, ніж у АМД, і закінчуючи вбудованим відео з кодувальнимиками-декодувальниками, яке є кращим на ринку з дуже доброю підтримкою.
Вот уже до чего дошли, а начиналось все как:
- спойлер
-
Vlaad13
Member
уверен цена будет около 28к - в духе 9000 серии вобщем
-
Lorichic
Member
Это уже в прошлом, для тебя новерно будет секретом, но встройка 7000 райзенов поддерживает декодирование h.264, h.265, AV1 и кодирование первых двух, а в 8000 райзенах AV1 может писать\транслировать, что недоступно для любой интеловской встройки до выхода Core Ultra 200, читай больше информации чтоб не писать глупостейVolodya811: ↑ 12.10.2024 11:39Інтел пропонує комплексне рішення, яке є кращим для більшості випадків. Починаючи від платформи Інтел, яка має менше проблем, ніж у АМД, і закінчуючи вбудованим відео з кодувальнимиками-декодувальниками, яке є кращим на ринку з дуже доброю підтримкою.
- спойлер
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
Конкурент в жопе, вот и беспредельничаютVlaad13: ↑ 12.10.2024 11:53уверен цена будет около 28к - в духе 9000 серии вобщем
-
CADR
Member
Король умер. Да здравствует король!
-
Phos4
Member
Volodya811
Та ніхто і не каже що це критично, просто в них чорна полоса і вони дуже швидко втрачають позиції, можливо вони зроблять висновки і вийдуть з цієї ситуації кращою компанією, а можливо понадіються що їх і далі нестиме вперед віра їх старих фанатів в те що власники амд по 3 бсода ловлять перед кожним увімкненням пк.
Та ніхто і не каже що це критично, просто в них чорна полоса і вони дуже швидко втрачають позиції, можливо вони зроблять висновки і вийдуть з цієї ситуації кращою компанією, а можливо понадіються що їх і далі нестиме вперед віра їх старих фанатів в те що власники амд по 3 бсода ловлять перед кожним увімкненням пк.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Неплохо. Скорее всего буду обновляться с 7950х3д на Зен 6.
-
Volodya811
Member
Чого ж Ви в ОБС не поставили кодувальник AV1, а юзаєте h.264 і h.265?Lorichic: ↑ 12.10.2024 12:09 Это уже в прошлом, для тебя новерно будет секретом, но встройка 7000 райзенов поддерживает декодирование h.264, h.265, AV1 и кодирование первых двух, а в 8000 райзенах AV1 может писать\транслировать, что недоступно для любой интеловской встройки до выхода Core Ultra 200, читай больше информации чтоб не писать глупостей
Насчёт комплексного решения, 7950x3d и анонсированый 9950x3d чем тебе не угодили? На последний у интела нет и не будет ответа в последующие полтора года
- спойлер
- 5.png
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:Конкурент в жопе, вот и беспредельничаютVlaad13: ↑ 12.10.2024 11:53уверен цена будет около 28к - в духе 9000 серии вобщем
Розкрию Вам таємницю. У мене досвід кодування відео виміряється ТИСЯЧАМИ з 2014 року. Починав я з апаратного кодувальника h.264 в АМД Радеон 7850. Коли у 2015 році у Радеона відвалився чип, я перейшов на Джефорс 960 2 Гб. І я став щасливим. Адже, жодного розсинхрону аудіо та відео, нормальна підтримка програм кодування відео. І мені уже не треба було "курити" форуми і ліпити костилі до напів-апаратного кодувальника AMD VCE. Тому, я зовсім не здивований, чому на тому ж Твічі майже у 100% стрімерів карти Нвідіа.
Зараз, люди для роботи активно купують Інтел А380, адже його медіа кодувальник кращий за Нвідіа, і має таку ж потужну підтримку у програмах. І, навіть, кращу підтримку у Адоб Прем'єр Про. В кодуванні відео АМД не є конкурентом для Нвідіа та Інтела, оскільки у них немає софту. І я не вірю, що буде. У АМД немає ресурсів для програмної підтримки своєї інфраструктури. Тому, вона вимушена користуватися ПЗ Інтела. А от для медіа кодека ПЗ від Інтела для АМД не підходить. Тому, ніяких перспектив у кодувальник відео від АМД - немає. АМД сама це знає, тому не розвивала кодувальники h.264 і h.265, які залишилися напів-апаратними, без нормальної підтримки сучасних форматів відео, особливо - високої якості.
-
Vlaad13
Member
та червоним фанатикам ви ніколи і нічого не доведетеVolodya811: ↑ 12.10.2024 12:29Чого ж Ви в ОБС не поставили кодувальник AV1, а юзаєте h.264 і h.265?Lorichic: ↑ 12.10.2024 12:09 Это уже в прошлом, для тебя новерно будет секретом, но встройка 7000 райзенов поддерживает декодирование h.264, h.265, AV1 и кодирование первых двух, а в 8000 райзенах AV1 может писать\транслировать, что недоступно для любой интеловской встройки до выхода Core Ultra 200, читай больше информации чтоб не писать глупостей
Насчёт комплексного решения, 7950x3d и анонсированый 9950x3d чем тебе не угодили? На последний у интела нет и не будет ответа в последующие полтора года
- спойлер
- 5.png
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
Конкурент в жопе, вот и беспредельничают
Розкрию Вам таємницю. У мене досвід кодування відео виміряється ТИСЯЧАМИ з 2014 року. Починав я з апаратного кодувальника h.264 в АМД Радеон 7850. Коли у 2015 році у Радеона відвалився чип, я перейшов на Джефорс 960 2 Гб. І я став щасливим. Адже, жодного розсинхрону аудіо та відео, нормальна підтримка програм кодування відео. І мені уже не треба було "курити" форуми і ліпити костилі до напів-апаратного кодувальника AMD VCE. Тому, я зовсім не здивований, чому на тому ж Твічі майже у 100% стрімерів карти Нвідіа.
Зараз, люди для роботи активно купують Інтел А380, адже його медіа кодувальник кращий за Нвідіа, і має таку ж потужну підтримку у програмах. І, навіть, кращу підтримку у Адоб Прем'єр Про. В кодуванні відео АМД не є конкурентом для Нвідіа та Інтела, оскільки у них немає софту. І я не вірю, що буде. У АМД немає ресурсів для програмної підтримки своєї інфраструктури. Тому, вона вимушена користуватися ПЗ Інтела. А от для медіа кодека ПЗ від Інтела для АМД не підходить. Тому, ніяких перспектив у кодувальник відео від АМД - немає. АМД сама це знає, тому не розвивала кодувальники h.264 і h.265, які залишилися напів-апаратними, без нормальної підтримки сучасних форматів відео, особливо - високої якості.
вони все знають і все вміють - навіть якщо цим ніколи не займалися
-
Lorichic
Member
Встройка 7000 не поддерживает кодинг AV1, только декодирование, я выше об этом написал, а встройка 8000 райзенов поддерживаетVolodya811: ↑ 12.10.2024 12:29 Чого ж Ви в ОБС не поставили кодувальник AV1, а юзаєте h.264 і h.265?
У меня в мультимедийном компе 8500G
download/file.php?id=367358&mode=view
-
Volodya811
Member
Розумієте, у чому справа. х86 - це архітектура Інтела. І Інтел цю архітектуру підтримує. Працює понад 10 тис. програмістів. АМД завжди робила клони х86, які, в певні періоди, могли бути кращими за "оригінал". Але, це не відміняє того, що АМД до сьогоднішнього дня не має, навіть, свого компілятора під цю архітектуру, і далі залишається компанією другого ешелону, стратегія якої - "урвати частину ринку від компанії першого ешелону". Так, АМД запропонувала Х86-64, але на цьому все. Якщо Інтел - ляже, то і АМД ляже миттєво.Phos4: ↑ 12.10.2024 12:25 Volodya811
Це розуміють усі на ринку. Тому, навіть, якщо, у Інтела в певний період часу будуть за деякими характеристиками гірші процесори, то більшість буде купувати Інтел всерівно. Як мінімум тому, що з оригіналом завжди менше проблем, ніж з клоном.
-
Ghza-12
Junior
...
-
Захар Беркут
Member
Та ти що, що насправді?Volodya811: ↑ 12.10.2024 12:43Розумієте, у чому справа. х86 - це архітектура Інтела. І Інтел цю архітектуру підтримує. Працює понад 10 тис. програмістів. АМД завжди робила клони х86, які, в певні періоди, могли бути кращими за "оригінал". Але, це не відміняє того, що АМД до сьогоднішнього дня не має, навіть, свого компілятора під цю архітектуру, і далі залишається компанією другого ешелону, стратегія якої - "урвати частину ринку від компанії першого ешелону". Так, АМД запропонувала Х86-64, але на цьому все. Якщо Інтел - ляже, то і АМД ляже миттєво.Phos4: ↑ 12.10.2024 12:25 Volodya811
Це розуміють усі на ринку. Тому, навіть, якщо, у Інтела в певний період часу будуть за деякими характеристиками гірші процесори, то більшість буде купувати Інтел всерівно. Як мінімум тому, що з оригіналом завжди менше проблем, ніж з клоном.
От халепа, ну якщо так примітивно, за вашою же логікою, АМД тоді це увесь масив х64, що є на зараз 80%+ масиву, баз, ПЗ та АС.
-
Volodya811
Member
Те, що у АМД такі агресивні фанати - це нормально. Суспільство влаштоване так, що його частина завжди хоче бути "особливою", виділитися серез "натовпу". Наприклад, купити АМД замість Інтела, і відчувати свою "зверхність" над "тупими", які переплачують за бренд. І це не лише, через те, що фанати АМД мають менші достатки і не можуть собі дозволити "бренд і оригінал". Насправді, є люди, які реально мають гроші, але через почуття жалю до компанії другого ешелону, вони купують її продукцію. Таким чином, вони підсвідомо вважають, що "допомогли конкурентній боротьбі".Vlaad13: ↑ 12.10.2024 12:32
та червоним фанатикам ви ніколи і нічого не доведете
вони все знають і все вміють - навіть якщо цим ніколи не займалися
Такі люди потрібні, бо хто би інакше купував той треш від АМД, наприклад, з 2011 по 2017 рік? Завдяки таким людям, компанії другого ешелону виживають, і ми має конкуренцію. Інтел починає трохи ворушитися.