Останні статті і огляди
Новини
ASUS випустить міні-ПК NUC 14 Pro AI з процесором Intel Lunar Lake та кнопкою Copilot
-
1234waltz
Member
Пропоную обговорити ASUS випустить міні-ПК NUC 14 Pro AI з процесором Intel Lunar Lake та кнопкою Copilot
Ще однією особливістю ASUS NUC 14 Pro AI стане окрема кнопка Microsoft Copilot на фронтальній панелі.
Пам'ятаю ті часи, коли на корпусах були окремі кнопки "Турбо" Користі від ціє кнопки як можно зрозуміти ще менше.
Ще однією особливістю ASUS NUC 14 Pro AI стане окрема кнопка Microsoft Copilot на фронтальній панелі.
Пам'ятаю ті часи, коли на корпусах були окремі кнопки "Турбо" Користі від ціє кнопки як можно зрозуміти ще менше.
-
Stray
Member
я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау
-
mrigi
Member
Цікава вимога як для GPUIntel® Arc™ GPU requires using 2 x SO-DIMM
-
Scoffer
Member
mrigi
Це стандартна вимога для вбудованої графіки інтеля. Арком вона не розпізнається поки не втикнеш дві планки. З однією буде просто "інтел графікс щось там".
Як на мене - вірне рішення щоб хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті.
Це стандартна вимога для вбудованої графіки інтеля. Арком вона не розпізнається поки не втикнеш дві планки. З однією буде просто "інтел графікс щось там".
Як на мене - вірне рішення щоб хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті.
-
1234waltz
Member
Життєва необхідність, сильний GPU без 2 канала сенсу немає, через пару років підуть APU з 4 каналом вже. Якщо на консолі дивитись, то в Series X дві шини пам'яті на 320-bit + 192-bit взагалі.
-
doc-oc
Member
Именно! Ибо эти собаки дикие постоянно ставят в ноуты одну плашку памяти, из-за чего страдает производительность всего, чего только можно)Scoffer: ↑ 04.09.2024 15:50 mrigi
-
ender
Member
странно что не додумались сделать в формате педали, как аксесуар!Stray: ↑ 04.09.2024 14:54 я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау
И рекламу в стиле 90-х: жмёшь на педальку - из монитора дует ветер скорости пока в деракторе сам себя пишет код.. и через 15 секунд х*к-х*к и в продакшн
-
Gelonyrum
Member
Та блін, тепер окрім викорчовування копілоту з вінди прийдеться ще й кнопку з корпусу викорчовувати)
-
0F
Member
Это еще при хороших раскладах, а то может быть и распаяна одна, а то и обе.doc-oc: ↑ 04.09.2024 16:43 постоянно ставят в ноуты одну плашку памяти
-
AssayMAS
Member
дык двуканал тупо чуть чуть быстрее в МБ в сек - на сколько точно не скажу но обычно 5-15% может че то новое изобрели и будет ещё быстрее.mrigi: ↑ 04.09.2024 15:11Цікава вимога як для GPU
Как то встройки рязаней в одноканале памяти мучали так половина ФПС в ряде игор - вот что бы такого не было - Интел сразу задекларировала двуканал.
-
Mixx
Member
Gelonyrum
Переналаштувати на запуск порнхабів
І то було б більше користі...
Переналаштувати на запуск порнхабів
І то було б більше користі...
-
Rederst
Member
Кнопка яка нічого не буде робити, але буде + до ціни.
-
waryag
Member
Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
Майкам не вперше викидати на смітник амбітну дорогу програму, а інші на що розраховують?
Майкам не вперше викидати на смітник амбітну дорогу програму, а інші на що розраховують?
-
NiTr0
Member
очевидно же - на скидку на лицензии ОС, пушо добавлена в железо рекламная кнопка копропилота. и я 100% уверен что это было договорено с МС еще на момент составления техзадания для инженеров и дизайнеров...waryag: ↑ 05.09.2024 08:01 Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
-
block_stupid
Member
та ці п**си все одно це робитимуть, як це роблять з мобільними AMDScoffer: ↑ 04.09.2024 15:50 хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті
-
1234waltz
Member
Головне підсадити на сервіс людей, тут ніяких грошей не шкода, щоб люди не користувались Gemini від Гулага. Бо в перспективі це замінник пошуковику Бінг (як і Gemini з часом замінить звикну пошукову строку Гугла).waryag: ↑ 05.09.2024 08:01 Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
-
waryag
Member
Схоже на правду1234waltz: ↑ 05.09.2024 14:18Головне підсадити на сервіс людей, тут ніяких грошей не шкода, щоб люди не користувались Gemini від Гулага. Бо в перспективі це замінник пошуковику Бінг (як і Gemini з часом замінить звикну пошукову строку Гугла).
-
WarraxUA
Member
теж не розумію для чого та кнопкаStray: ↑ 04.09.2024 14:54 я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау
- спойлер
- мабуть для росіян
-
n+gibat[]r
Member
Я один первым же делом удаляю этот копропилот при установке Windows?
-
zmax
Member
все понимают что ИИ золотой билет в безоблачное старость будущее, кто успеет захватить рынок первым тот и снимет сливки.waryag: ↑ 05.09.2024 08:01Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
Кнопка видимо вимога M$.
Я вижу в качестве обычного кейса использования NUC за телевизором на разъеме VESA
- спойлер