ASUS випустить міні-ПК NUC 14 Pro AI з процесором Intel Lunar Lake та кнопкою Copilot

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
1234waltz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS випустить міні-ПК NUC 14 Pro AI з процесором Intel Lunar Lake та кнопкою Copilot
Ще однією особливістю ASUS NUC 14 Pro AI стане окрема кнопка Microsoft Copilot на фронтальній панелі.
Пам'ятаю ті часи, коли на корпусах були окремі кнопки "Турбо" :lol: Користі від ціє кнопки як можно зрозуміти ще менше.
Stray
Member

Повідомлення

я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау :gigi:
mrigi
Member

Повідомлення

Intel® Arc™ GPU requires using 2 x SO-DIMM
Цікава вимога як для GPU
Scoffer
Member

Повідомлення

mrigi
Це стандартна вимога для вбудованої графіки інтеля. Арком вона не розпізнається поки не втикнеш дві планки. З однією буде просто "інтел графікс щось там".
Як на мене - вірне рішення щоб хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті.
1234waltz
Member

Повідомлення

mrigi: 04.09.2024 15:11
Intel® Arc™ GPU requires using 2 x SO-DIMM
Цікава вимога як для GPU
Життєва необхідність, сильний GPU без 2 канала сенсу немає, через пару років підуть APU з 4 каналом вже. Якщо на консолі дивитись, то в Series X дві шини пам'яті на 320-bit + 192-bit взагалі.
doc-oc
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.09.2024 15:50 mrigi
Це стандартна вимога для вбудованої графіки інтеля. Арком вона не розпізнається поки не втикнеш дві планки. З однією буде просто "інтел графікс щось там".
Як на мене - вірне рішення щоб хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті.
Именно! Ибо эти собаки дикие постоянно ставят в ноуты одну плашку памяти, из-за чего страдает производительность всего, чего только можно)
ender
Member

Повідомлення

Stray: 04.09.2024 14:54 я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау :gigi:
странно что не додумались сделать в формате педали, как аксесуар!
И рекламу в стиле 90-х: жмёшь на педальку - из монитора дует ветер скорости пока в деракторе сам себя пишет код.. и через 15 секунд х*к-х*к и в продакшн :rotate: :rotate: :rotate:
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Та блін, тепер окрім викорчовування копілоту з вінди прийдеться ще й кнопку з корпусу викорчовувати) :gigi:
0F
Member

Повідомлення

doc-oc: 04.09.2024 16:43 постоянно ставят в ноуты одну плашку памяти
Это еще при хороших раскладах, а то может быть и распаяна одна, а то и обе.
AssayMAS
Member

Повідомлення

mrigi: 04.09.2024 15:11Цікава вимога як для GPU
дык двуканал тупо чуть чуть быстрее в МБ в сек - на сколько точно не скажу но обычно 5-15% может че то новое изобрели и будет ещё быстрее.
Как то встройки рязаней в одноканале памяти мучали так половина ФПС в ряде игор - вот что бы такого не было - Интел сразу задекларировала двуканал.
Mixx
Member

Повідомлення

Gelonyrum
Переналаштувати на запуск порнхабів :laugh:

І то було б більше користі...
Rederst
Member

Повідомлення

Кнопка яка нічого не буде робити, але буде + до ціни.
waryag
Member

Повідомлення

Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
Майкам не вперше викидати на смітник амбітну дорогу програму, а інші на що розраховують?
NiTr0
Member

Повідомлення

waryag: 05.09.2024 08:01 Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
Майкам не вперше викидати на смітник амбітну дорогу програму, а інші на що розраховують?
очевидно же - на скидку на лицензии ОС, пушо добавлена в железо рекламная кнопка копропилота. и я 100% уверен что это было договорено с МС еще на момент составления техзадания для инженеров и дизайнеров...
block_stupid
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.09.2024 15:50 хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті
та ці п**си все одно це робитимуть, як це роблять з мобільними AMD
1234waltz
Member

Повідомлення

waryag: 05.09.2024 08:01 Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
Головне підсадити на сервіс людей, тут ніяких грошей не шкода, щоб люди не користувались Gemini від Гулага. Бо в перспективі це замінник пошуковику Бінг (як і Gemini з часом замінить звикну пошукову строку Гугла).
waryag
Member

Повідомлення

1234waltz: 05.09.2024 14:18Головне підсадити на сервіс людей, тут ніяких грошей не шкода, щоб люди не користувались Gemini від Гулага. Бо в перспективі це замінник пошуковику Бінг (як і Gemini з часом замінить звикну пошукову строку Гугла).
Схоже на правду
WarraxUA
Member

Повідомлення

Stray: 04.09.2024 14:54 я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау :gigi:
теж не розумію для чого та кнопка
спойлер
мабуть для росіян
але нагадала іншу історію
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Я один первым же делом удаляю этот копропилот при установке Windows? :gigi:
zmax
Member

Повідомлення

waryag: 05.09.2024 08:01Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
все понимают что ИИ золотой билет в безоблачное старость будущее, кто успеет захватить рынок первым тот и снимет сливки.

Кнопка видимо вимога M$.
Я вижу в качестве обычного кейса использования NUC за телевизором на разъеме VESA
спойлер
Зображення
Как нажимать эту книпку и нафига она вообще , видимо никто из маркетологов решил не думать.
Відповісти