Коли він деградує я буду вже на пенсії, а там може вже кіберпанк наступить і мозкові імпланти МаскаKimRomik: ↑ 04.09.2024 19:38впевнений? думаю, 13900 швидше буде деградувати, ніж 285 встигне зістаритися остаточноGreenMile: ↑ 04.09.2024 16:47А тепер щось уже і не все так погано, виявляється
Останні статті і огляди
Новини
Intel Core Ultra 7 265K обігнав Core i7-14700K у тесті CPU-Z
-
GreenMile
Member
-
waryag
Member
Будемо оцінювати прогресс поколінь по урізанному лоу-мідлу?divinity: ↑ 04.09.2024 21:33 11400>12400 14% avg performance
-
jumanji
Member
Никто из вас эти 14% ( в лучшем случае ), не заметит в повседневной жизни. Не вижу поводов для суеты.
-
divinity
Member
waryag
Ну так брати топ минулих поколінь ще менше сенсу) Причому тут прогрес поколінь, коли переходять з конкретного проца на конкретний?
Ну так брати топ минулих поколінь ще менше сенсу) Причому тут прогрес поколінь, коли переходять з конкретного проца на конкретний?
-
Chester_pl
Member
не совсем то. но самая близкая фобия, боюсь от названия еще хуже станет, боязнь длинных и сложных слов - Гиппопотомонстросескипедалофобия, я даже прочитать это не могуBukakanga: ↑ 04.09.2024 15:54 а есть ли в психиатрии термин, обозначающий боязнь длинных малопонятных цифробуквенных обозначений? А то что-то в горле пересохло...
-
Skiff_747
Junior
Гиппопотомонстросескипедалофобия
Моя жизнь уже не будет прежней... ???? Как это теперь "развидеть"????
Моя жизнь уже не будет прежней... ???? Как это теперь "развидеть"????
-
Святой
Member
Там еще не ясно что за память у 12400. Ибо если DDR5 то вообще зашквар.11400>12400 14% avg performance
А так кто сидел на 10100F в рамках одной платформы на 11900k перейдут и уже сидеть можно годы ибо PCI-E 4.0 есть даже
-
waryag
Member
Я не за топ, а мідл з повним частотним і архітектурним потенціалом.divinity: ↑ 04.09.2024 22:29Ну так брати топ минулих поколінь ще менше сенсу) Причому тут прогрес поколінь, коли переходять з конкретного проца на конкретний?
Та й 12400 в стоці під ддр4 і в розгоні під ддр5 будуть суттєво відрізнятися.
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Взять относительно медленную и дорогую печку на дешёвую мамку... чтобы что?Святой: ↑ 05.09.2024 06:40А так кто сидел на 10100F в рамках одной платформы на 11900k перейдут и уже сидеть можно годы ибо PCI-E 4.0 есть даже
-
Святой
Member
Что бы сидеть несколько лет пока DDR5 10+GHZz не станет народной и потому же взять допиленную платформу на DDR511400>12400 14% avg performance
-
Smok
Member
поки не вийде core 9 999k x3d ultra pro max оновлюватись не буду!
нехай маркетологи на мівіні живуть!
нехай маркетологи на мівіні живуть!
-
+Felix+
Member
Щоб зробити нові ноутбуки більш живучими.DuckRider: ↑ 04.09.2024 14:56 Зачем они вообще эту линейку выпускают? Проходняк какой-то
Відправлено через 6 хвилин 51 секунду:
А по факту пересічної домогосподарки грошей вистачає максимум на Core i5-14450HX/Ultra 5-125U, а то й взагалі на Core i3-1315U/3-100UArtem_K: ↑ 04.09.2024 15:10 Заходиш у Комфі, а там - Вам Intel Core Ultra 9 288V чи AMD Ryzen AI 9 HX 375?
-
Inqizitor2022
Member
Лет ми спик фром май харт - это какая-то гадость, особенно поразил безобразный однопоток у новинки, то есть мы убираем гипертрединг и однопоток у Р ядер оставляем плюс-минус старым. Молодцы, большие молодцы! . Чувствую, что при таком идиотизме у Интела цены на АМД вверх поползут.
В чём вообще был смысл вот этих всех "инноваций" - категорически неясно
В чём вообще был смысл вот этих всех "инноваций" - категорически неясно
-
Andy7
Member
Певний сенс в перейменуванні є. Core Ultra - це нова категорія преміум-процесорів з підтримкою технології штучного інтелекту, завдяки спеціальним обчислюваним ядрам. Ці проци виробляються на замовлення іншою компанією. Це не просто 15900К з більш довгою назвою.doc-oc: ↑ 04.09.2024 13:50 Предлагаю обсудить Intel Core Ultra 7 265K обігнав Core i7-14700K у тесті CPU-Z
Кручу, верчу, налюбить хочу
Тупорылые названия спецом для сетей Комфи, Эльдорадо и т.д. придумали
Чтоб вводить в заблуждение людей, которые не понимают, что им впарить пытаются
-
IronWithin
Member
Навіть пояснювати нічого не буду за кори «першого» покоління, бо хочеться щоб ви самі все зрозуміли , а 12 покоління дійсно мені особисто подобається ривок, але він був скоріше технологічним, для рядового юзера не було сенсу оновлюватися!waryag: ↑ 04.09.2024 21:25С коров дуо/квад на коры первого поколения, с первого на второе, с 11 на 12...IronWithin: ↑ 04.09.2024 20:58Ни разу на моей памяти кроме кор2дуба не было смысла с предыдущего поколения обновляться, а вообще процы довольно интересные, офк если вы интересуетесь а не сидите на форуме и от балды сообщения строчите
-
coffeeman
Member
А потім через півроку таке повідомлення на екрані з'являється: "Місяць зниження продуктивності: всі 265K отримують постійне 10% зниження продуктивності".
На старті купляти - собі дорожче - нові процесори мають пройти перевірку часом, особливо на фоні попередніх зашкварів.
На старті купляти - собі дорожче - нові процесори мають пройти перевірку часом, особливо на фоні попередніх зашкварів.