Предлагаю обсудить AMD розповіла про оверклокерські поліпшення в процесорах Ryzen 9000
Намальовується класичний Refresh. Всього трішки більше, але великої різниці не буде. Це заспокоює... Буду спати з чистою совістью, що не дарма перейшов на 7800X3D два місяці тому.
Останні статті і огляди
Новини
AMD розповіла про оверклокерські поліпшення в процесорах Ryzen 9000
-
FarCry
Member
-
KROOM
Member
Таке собі досягнення, як впиралося у пропускну здатність IF, так і продовжить...штатним режимом роботи оперативної пам'яті у нових «камінців» стане DDR5-5600...AGESA забезпечить можливість роботи оперативної пам'яті в режимах до DDR5-8000.
-
1nsane
Member
Плюс двузначное число в многопотоке? Не надо тут натягивать "классический рефреш" на норм прирост между поколениями. Или хотите всегда +30% как с зен2/3?FarCry: ↑ 15.07.2024 16:03 Предлагаю обсудить AMD розповіла про оверклокерські поліпшення в процесорах Ryzen 9000
Намальовується класичний Refresh. Всього трішки більше, але великої різниці не буде. Це заспокоює... Буду спати з чистою совістью, що не дарма перейшов на 7800X3D два місяці тому.
Классический рефреш вон у интела обратно с 14 на 13 поколение превращается
-
Stalker22
Member
Як на мене досить непогано, ще й на тлі конкурента
-
Ray2000gt
Advanced Member
У Інтела то не рефреш а перемаркування. 6 -> 10, 12 -> 14.1nsane: ↑ 15.07.2024 16:57 Классический рефреш вон у интела обратно с 14 на 13 поколение превращается
Раніше зміна степінгу давала більший приріст ніж сучасна зміна «поколінь» Інтела.