Пропоную обговорити AMD покращить якість відеоконтенту за допомогою FidelityFX Super Resolution
Ну таке.
На 2070с і 3080 покращення не помітив абсолютно! Тіки жор відяхи ставав як в синтетиці
Ну може у червоних вийде
Останні статті і огляди
Новини
AMD покращить якість відеоконтенту за допомогою FidelityFX Super Resolution
-
KYDRAM
Member
-
stoned
Member
KYDRAM
Старий контент непогано домальовує, на новому й справді різниця невелика.
Старий контент непогано домальовує, на новому й справді різниця невелика.
-
Wonderboy
Member
Як тільки не назвуть простий апскейл, щоб видати за нову технологію.
Чуда не буває. Скільки вже часу шпалери на робочий стіл апскейлять з FullHD до 4К, я чітко бачу різницю і мило.
Чуда не буває. Скільки вже часу шпалери на робочий стіл апскейлять з FullHD до 4К, я чітко бачу різницю і мило.
-
Gelonyrum
Member
Не ті апскейли може використовуєте?)Wonderboy: ↑ 11.01.2024 10:08 Чуда не буває. Скільки вже часу шпалери на робочий стіл апскейлять з FullHD до 4К, я чітко бачу різницю і мило.
- спойлер
-
1280х720
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
Wonderboy
Member
І годинник, що зупинився, два рази на добу показує правильний час ))Gelonyrum: ↑ 11.01.2024 12:03Не ті апскейли може використовуєте?)
А взагалі зараз обговорюється не кропітка робота АІ, а банальний швидкий апскейл кожного кадру з послідуючим накладанням косметики типу збільшення різкості. Ви справді свято впевнені, що це буде виглядати на рівні справжньої резолюції?
-
waryag
Member
Достатньо, щоб старий СД контент з апскнйлом виглядав краще, чим без ньогоWonderboy: ↑ 11.01.2024 21:17Ви справді свято впевнені, що це буде виглядати на рівні справжньої резолюції?