Frogwares повернула права на The Sinking City

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Пропоную обговорити Frogwares повернула права на The Sinking City

Придбав.
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

«Піратську» версію у Стім? Я так зрозумів що розробники не отримають від цього грошей.
Mcloud
Member

Повідомлення

Одна з найкращiх iгор вiд Frogwares за атмосферою та сюжетом :super:
Kauil
Member

Повідомлення

MaKCuMyC: 03.01.2024 12:44«Піратську» версію у Стім?
Чому піратську? В стім вже зазначено що розробник і видавець Frogwares
1234waltz
Member

Повідомлення

О, я собі на цьогорічному зимовому розпродажі купив.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Неплохая игра, скучноватая и затянутая с рудиментарной боёвкой, но однозначно стоящая внимания.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

MaKCuMyC: 03.01.2024 12:44
«Піратську» версію у Стім? Я так зрозумів що розробники не отримають від цього грошей.
В стиме было три версии, в зависимости от того когда вы за нее занесли денег.

Есть одна от Focus Entertainment, была от Nacon, и теперь от самих Frogwares.
VladimirV
Member

Повідомлення

Проходил когда только вышла, по сути это детектив, и она очень короткая.
Но за 47 грывень уж точно можно купить :gigi:
everme
Member

Повідомлення

Хорошая игра. Жаль что они к ней возвращаются, а не новую делают
EkselentE
Member

Повідомлення

Цена то на ее сейчас "банка пива", а что там после того как они "обновят" ее - снова покупать или как?
Так как без этой инфы новость ни о чём :-/
Fiend
Member

Повідомлення

Придбав Некрономікон едішн на ПК, дякую.
Хоча, колись вже для ПС4 купляв, но ще не грав, чекаю оновлену версію на ПК. :super:
deserteagle777
Member

Повідомлення

Придбав , хоч і не знаю коли пройду , але під настрій зайде :up:
Paladin
Member

Повідомлення

Чудово. Було б добре, щоб усі українські розробники мали повні права на тайтли, а видавці не мали жодного відношення до боліт ні прямого, ні опосередкованого.
Грав на релізі, гра цікава, але закоротка, ще не вистачало масштабності локацій. Хотілося б другу частину за масштабами як Фар харбор у фолі. І більше побічних квестів як у Зові Ктулху. А так дуже радий, і напевно як вийде ремастер із доповненням, ще раз із задоволенням пройду. :super:
Phos4
Member

Повідомлення

Ок тобто якщо я зараз її придбаю в стімі то фрогвейрс вже отримають прибуток, чи ще ні? Зі статті не зрозуміло. Це єдина причина чому я ще досі не придбав її.
7_s_7
Member

Повідомлення

Phos4: 03.01.2024 21:02 Ок тобто якщо я зараз її придбаю в стімі то фрогвейрс вже отримають прибуток, чи ще ні? Зі статті не зрозуміло. Це єдина причина чому я ще досі не придбав її.
По-хорошему игру покупают исходя из того понравилась она или нет, а потом на издателя(разработчика).
Хотя достаточно и тех кто смотрит на "производителя", но именитые тоже могут лохануться и выпустить барахло.
Phos4
Member

Повідомлення

7_s_7
Так мені подобається гра, а для чого мені її купувати якщо розробник не отримає ні копійки? При тому це щей наш український розробник і я бажаю його підтримати. Ваша філософія тут взагалі не до місця, тим більше відповіді на моє питання ви не дали.
7_s_7
Member

Повідомлення

Phos4: 04.01.2024 19:58 7_s_7
Так мені подобається гра, а для чого мені її купувати якщо розробник не отримає ні копійки? При тому це щей наш український розробник і я бажаю його підтримати. Ваша філософія тут взагалі не до місця, тим більше відповіді на моє питання ви не дали.
Моя "философия" к месту, так как это мое и только мое мнение!
А по поводу ответа на вопрос, то ожидайте переиздания и тогда "наверняка" будете уверены что ваши деньги пойдут туда куда вы думаете.
P.S. в судебном порядке уже вернули им права. Думайте. Народ выше тоже писал что раньше были другие, а сейчас уже числятся они. Вывод?
Phos4
Member

Повідомлення

7_s_7
Пане я не проти того що у вас є своя думка, просто я питаюсь чи розробник отримує роялті від продаж в стім а ви мені розповідаєте чому треба купувати ігри а чому ні, не зрозумів для чого це було сказано, в загальному то й не важливо, приємного вам дня.
Draqoon
Member

Повідомлення

Phos4: 05.01.2024 16:09 7_s_7
Пане я не проти того що у вас є своя думка, просто я питаюсь чи розробник отримує роялті від продаж в стім а ви мені розповідаєте чому треба купувати ігри а чому ні, не зрозумів для чого це було сказано, в загальному то й не важливо, приємного вам дня.
Важко відповісти на це питання, але продажі з нової версії гри точно підуть розробнику
EkselentE
Member

Повідомлення

Phos4: 05.01.2024 16:09 7_s_7
Читай новость, даже в ней написано: "...сторони вирушили до суду, і ймовірно тепер дійшли якогось компромісного рішення. Після повернення прав на The Sinking City розробники обіцяють випустити оновлену версію гри"
А ты здесь хочешь узнать у людей точный ответ на который даже суд еще не дал его. Читатели только могут предполагать ;-)
Так что жди "оновлену версію гри"!
Відповісти