Останні статті і огляди
Новини
Лише 7% гравців зможуть запустити Alan Wake 2 у чесному Full HD при 60 к/с
-
Spiryt
Member
Пропоную обговорити Лише 7% гравців зможуть запустити Alan Wake 2 у чесному Full HD при 60 к/с
Кажется, администрация нащупала тему, для генерации трафика
Кажется, администрация нащупала тему, для генерации трафика
-
unique-neon
Member
Тю, та ми це порахували кілька новин тому
-
erazel
Member
Ну непогано. В тому плані що ми давно нили що нема нового Crysis, от отримали. Не пограємось зараз, зате пограємось коли купимо Жифорс 5070 чи Радеон 8800ХТ. Бо якщо інші розробники перейдуть на такі ж лекала то виробникам хоч не хоч а прийдеться накінець нормально апгрейдити залізо своїх відеокарт, і знову 5070 буде представником хх70 лінійки, а не перемаркованим 5050(якщо рахувати по нормальному).
-
Spiryt
Member
Ты тут такое не говори, а то сейчас придут адепты вечных паскалей и расскажут тебе, как ты не правerazel: ↑ 25.10.2023 14:36 Ну непогано. В тому плані що ми давно нили що нема нового Crysis, от отримали. Не пограємось зараз, зате пограємось коли купимо Жифорс 5070 чи Радеон 8800ХТ. Бо якщо інші розробники перейдуть на такі ж лекала то виробникам хоч не хоч а прийдеться накінець нормально апгрейдити залізо своїх відеокарт, і знову 5070 буде представником хх70 лінійки, а не перемаркованим 5050(якщо рахувати по нормальному).
-
doc-oc
Member
Ну Шо пацаны, новый мем "Can it run Alan Wake 2?!"
Спасибо кривым оптимизаторам из Remedy и маркетинг отделу куртки кожаной.
Спасибо кривым оптимизаторам из Remedy и маркетинг отделу куртки кожаной.
-
Draqoon
Member
Тотальна зрада 90% користувачів стіма
-
lamer02
Member
Do you guys not have rtx 4090 ?
-
doc-oc
Member
Толку от этой позорной карты, если она в нативном разрешении выдаёт 32FPS и эти лошары из Нвидиа этим хвастаются Самая тупая реклама, которую я когда-либо виделlamer02: ↑ 25.10.2023 14:42 Do you guys not have rtx 4090 ?
-
Bukakanga
Member
редактору ленты новостей - с одной стороны зачет, т.к. актуалочка. С другой - сделать новость на базе форумного срача )))
-
erazel
Member
Та я сам на паскалі сиджу і в вус не дую. Але від того що у мене не запускається Алан2 поточні улюблені ігри тормозити не почнуть. Зате коли таки поміняю карточку то побачу кучу красивих покращень картинки, а не те саме що було і в момент купівлі карточки .Spiryt: ↑ 25.10.2023 14:39 Ты тут такое не говори, а то сейчас придут адепты вечных паскалей и расскажут тебе, как ты не прав
Ну але мова саме за АланВейк2, де судячи по всьому вимоги зумовлені новим підходом до побудови зображення, а не криворукістю розробників
-
Vpupkin
Member
Бомбёжка адептов святой аптимизацыи продолжается
-
uncle_doc
Member
главное в этом деле чтобы требования соответствовали качеству картинки, а то получится просто лагающее гуано
-
unique-neon
Member
erazel
Я от апгрейднувся з паскаля, теж нікуди не поспішав, але була акція і махнув рукою. То ось - кучі красивих покращень не сталось. Що сталось - це х2-х3 фпс на х2 розширенні.
Я от апгрейднувся з паскаля, теж нікуди не поспішав, але була акція і махнув рукою. То ось - кучі красивих покращень не сталось. Що сталось - це х2-х3 фпс на х2 розширенні.
-
uncle_doc
Member
в Crysis была картинка соответствующая, а шо будет тут мы еще посмотрим (:erazel: ↑ 25.10.2023 14:36 Ну непогано. В тому плані що ми давно нили що нема нового Crysis, от отримали. Не пограємось зараз, зате пограємось коли купимо Жифорс 5070 чи Радеон 8800ХТ. Бо якщо інші розробники перейдуть на такі ж лекала то виробникам хоч не хоч а прийдеться накінець нормально апгрейдити залізо своїх відеокарт, і знову 5070 буде представником хх70 лінійки, а не перемаркованим 5050(якщо рахувати по нормальному).
-
Gordiy
Junior
Я все-таки не полишаю надії, що вийде патч який дозволить запустити на 1070
-
utbrock
Member
ну да Тодд Говард виявився вангою і вже тоді як би натякнув :"Можливо вам потрібно оновити свій ПК"
-
kolio
Member
500$ щоб побачити лучіки? та ну нафіг, краще куплю 3d-принтер та надрукую щось ЗСУ
-
Захар Беркут
Member
Я ж казав, астрологи передбачили тиждень - Alan Wake 2!
А грати нема кому буде, бо з тих 7% її придбає відсотків 10, і це ще не напевно.
А грати нема кому буде, бо з тих 7% її придбає відсотків 10, і це ще не напевно.
-
unique-neon
Member
Тодд Говард і Ремеді - це приклади, що стається, коли у студії прибутки не від продажutbrock: ↑ 25.10.2023 15:03 ну да Тодд Говард виявився вангою і вже тоді як би натякнув :"Можливо вам потрібно оновити свій ПК"
-
daesz
Member
В ремеді якраз все навпаки. Вони робили crossfire x на аутсорсі, щоб заробити гроші і зробити гідне продовження гри через 10 років, так як вони це уявляли і бачили; їм ще й довелось викупити права на АВ1 у майків, оскільки паблішером першої частини були якраз таки майкиunique-neon: ↑ 25.10.2023 15:07 Тодд Говард і Ремеді - це приклади, що стається, коли у студії прибутки не від продаж