Cyberpunk 2077 отримав сюжетне доповнення Phantom Liberty та українську текстову локалізацію

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Тут це, виробники вазеліну телефонували в офіс СДПР і просили позбирати весь той вазелін що розлився з фури на дороги і тротуари та відправити назад виробнику :D . Реально, ніби злива тільки що пройшла або вантажівка з вазеліном перекинулась на дорозі. НАХІБА те все? Краще б не фапали так на відблиски і віддзеркалення та розміщували їх там де треба, а не всюди щоб показати що можуть.
Nutbar
Member

Повідомлення

Vpupkin: 27.09.2023 15:34 А вы на 4090 играть пробовали?
Піду завтра куплю, щоб перевітити одне налаштування графіки в кіберпанку.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Nutbar: 27.09.2023 15:54Піду завтра куплю, щоб перевітити одне налаштування графіки в кіберпанку.
Так зачем вы мне рассказываете как оно работает если сами не видели? Абы ляпнуть.
Earanak
Member

Повідомлення

Vpupkin, так вроде человек уже сказал что...
Nutbar: 27.09.2023 15:03Маю визнати, у вас не так погано як в мене. Мабуть справді залежить від базової частоти кадрів, чи допомагає їх генерація.
Nutbar
Member

Повідомлення

Vpupkin: 27.09.2023 16:14 Так зачем вы мне рассказываете как оно работает если сами не видели? Абы ляпнуть.
На тих же правах, що розказуєте мені ви як воно виглядає у вас :) І щось мені підказує, що у більшості людей не 4090 і мій досвід більш релевантний. Але я справді радий, що принаймні за якихось умов ця фіча працює біль-менш нормально. Хоча нюанси все одно є, спірне питання краще з RR чи без нього.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Nutbar
Без RR вообще сплошной ужал, с RR намного лучше, но по прежнему не идеально, но до съедобного уровня уже дотянули.
Nutbar
Member

Повідомлення

Vpupkin: 27.09.2023 16:53 Nutbar
Без RR вообще сплошной ужал, с RR намного лучше, но по прежнему не идеально, но до съедобного уровня уже дотянули.
Порівняння:
Просто RT
Зображення
RT+RR
Зображення
PT+RR
Зображення
З того що я побачив:
PT в порівнянні з RT виглядає дуже круто.
RR додає чіткості відображенням. Причому вже навіть навличися його вмикати зі звичайним RT :super: Також покращує тіні. Але додає артефакти в русі. Мені найбільше кидається в очі вночі на машинах. Зливаються в якусь кашу. Більший фпс, як ми з'ясували, покращує цю ситуацію. І ще перешарплюють контури зеркальних поверхонь, наприклад, калюж. В результаті вони виглядають як масло.
Не знаю, як на мене, то варто двічі подумати чи вмикати його. Якщо не порівнювати два зображення одне до одного, то відображення без RR відчуваються нормальними. А от артефакти розбачити неможливо. Принамні фпс з ним більший, що є великим плюсом.
Prescott
Member

Повідомлення

4080, тоже есть шлейфы на каких-то движущихся объектах :-/ вкл длсс качество + рт + пт + фг
YAYA
Member

Повідомлення

n6407: 27.09.2023 10:44
Grava: 27.09.2023 05:05 YAYA
Вас зрозумів - не можна казати щось погане про переклад бо він український, якщо щось не подобається - малорос та рашист. Постараюся запам'ятати.
говорить что плохое и обсырать, вещи разные, я думаю коллега именно о этом говорил :dontknow: критика и критиканство, очень разные вещи
Саме так. Розгорнув простирадло в першому своєму пості, оскільки прочитавши кілька сторінок побачив як здорова критика перетворилася в критиканство, обсир. Більше того, навіть багато хто не свідомо з українців почав накидувати, а пацики збоку тільки: патрійот - в тцк, сними вишіванку, укр. гейм ринка нет і нікаму нє інтєрєсєн, нічего ні будєт харошега,кака разніца. І в той же час паралельно - руцкій неідеален,но все єво панімают і он вєчєн.

До речі, стосовно какая разніца, раджу подивитися другий цикл відео "Остання війна" який так і називається "Какая разніца". По поличкам: Про нас:
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=aTaWqz5nLTU
Dremjke
Member

Повідомлення

YAYA
Вот серьёзно говорю - свою набросы на вентилятор и телемарафонную пропаганду распространяй где-нибудь в другом месте, а не здесь. Выглядит убого и дёшево.
К сектантам можно максимально лояльно относиться, пока они не начинают навязывать свою "веру".

Отправлено спустя 1 минуту 53 секунды:
Earanak
Prescott
Nutbar
Vpupkin
Офигеть, как круто выглядит картинка с этими технологиями! :eek: Остаётся лишь позавидовать B-) Ради такой картинки можно и "шлейфы" потерпеть, даже не замечать...
Pekalord
Member

Повідомлення

Nutbar: 27.09.2023 17:47RR додає чіткості відображенням. Причому вже навіть навличися його вмикати зі звичайним RT
А как его включают без PT?
bombeybox
Member

Повідомлення

Dremjke: 28.09.2023 01:41Выглядит убого и дёшево.
Поки я тут бачу тільки те, що "вбого і дешево" виглядають спроби меншовартісного малороса з ТРО Ірландії виправдати лайно-русню, русняву лайно-мову, сам факт руснявого лайно-впливу на індустрію та конкретно на розробника, який офіційно покинув ринок боліт, а також накидання на локалізаторів, які мали сміливість на переклад в один мільйон слів зробити десяток реплік, які будуть близькі по контексту тільки тим людям, для кого цей переклад і робився. Тому що будь яка локалізація це завжди адаптація, занурення в проблематику і контекст країни для якої ця локалізація робиться. Інакше люди просто не зрозуміють багатьох хінтів.
TerryCone
Member

Повідомлення

Трішечки дивно наблюдати срач на безліч постів через... українську локалізацію в грі :lol: Ви взагалі нормальні?
Nutbar
Member

Повідомлення

Pekalord: 28.09.2023 07:23
Nutbar: 27.09.2023 17:47RR додає чіткості відображенням. Причому вже навіть навличися його вмикати зі звичайним RT
А как его включают без PT?
спойлер
imageco.png
Треба вручну в конфіг файлі (в \AppData\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077) змінити для DLSS_D value і default_value на true. Ще радять поставити на самому файлі атрибут: тільки для читання. І, звичайно, перезапустити гру.
Vpupkin
Member

Повідомлення

А ещё можно в обычном RT режиме увеличить разрешение отражений, по стандарту они в половинном разрешении, можно включить полное.
st17
Junior

Повідомлення

TerryCone: 28.09.2023 11:32 Трішечки дивно наблюдати срач на безліч постів через... українську локалізацію в грі :lol: Ви взагалі нормальні?
З людей лізе меншовартість. Думаю, що їм дуже складно від оцих конфліктів в голові, тому перш за все вони доводять собі, що українське - значить вторинне, з усіма іншими супутніми штампами. Ну і простіше жерти з корита общєпанятну, для цього підтягують відповідну аргументацію.

Власне, український форум, де обговорюють новину про українську локалізацію, куди пруть люди, щоб свнсбачою розповідати, що ігри внєпалітєкі, вивалюючи простирадла політичних тез - і ніяких протиріч не бачать, нічого не муляє, все їм нормально. Дива та й годі.

Отже: я українець, хочу бачити більше контенту українською. Радий, що почали виходити українські локалізації. Певно, вони (як і будь-який інший переклад) неідеальні, ну і ок, така природа речей. Але сподіваюсь, що моя дитина вже матиме доступ до українських перекладів, і не буде "охлаждать траханіє" і тд.
Dremjke
Member

Повідомлення

Когда-нибудь я обзаведусь 4090/5090/n090, включу трассировку путей с лучами, увижу вживую эту красоту и спокойно уйду в закат :D
YAYA
Member

Повідомлення

Dremjke: 28.09.2023 01:41 YAYA
Вот серьёзно говорю - свою набросы на вентилятор и телемарафонную пропаганду распространяй где-нибудь в другом месте, а не здесь. Выглядит убого и дёшево.
К сектантам можно максимально лояльно относиться, пока они не начинают навязывать свою "веру".

Бооже, яке кончене (с) ти йому про одне, а воно про інше: Історія - це секта, якісь марафони, психологічні діагнози. Що ти таке? Йди купляй 4060ті. Це твій рівень. Більше немає про що з тобою говорити.

П.с. або ти просто кац@п, то тоді все зрозуміло.
Барбарис
Member

Повідомлення

Тут деякі(одні й ті самі по правді) "защітнікі язіка" яро втирають про "прекрасну" кацапську озвучку та "живий совок" у всесвіті 2077.
По передзамовленню грав язиком (через москворотість), а після 24 вже не грав. Вчора спробував 2.0 з англійською - язиком озвучка і близько так емоції не передає. А живий совок по ЛОРу тому, що основа гри - настільна гра Cyberpunk 2020, видана ще у 80-і, коли він ще животів(конав). Видавати це як аргумент для захисту кацапської озвучки - тупо.

Ще дивно, що в 2.0 змінили деяких персонажів, та ж Джуді стала якась безлика і невиразна на обличчі.
tablestikus
Member

Повідомлення

Барбарис: 01.10.2023 08:40 та ж Джуді стала якась безлика і невиразна на обличчі.
Бо вона лесбійка?)
Відповісти