Тут це, виробники вазеліну телефонували в офіс СДПР і просили позбирати весь той вазелін що розлився з фури на дороги і тротуари та відправити назад виробнику

Тут це, виробники вазеліну телефонували в офіс СДПР і просили позбирати весь той вазелін що розлився з фури на дороги і тротуари та відправити назад виробнику
Піду завтра куплю, щоб перевітити одне налаштування графіки в кіберпанку.Vpupkin: ↑ 27.09.2023 15:34 А вы на 4090 играть пробовали?
Так зачем вы мне рассказываете как оно работает если сами не видели? Абы ляпнуть.Nutbar: ↑ 27.09.2023 15:54Піду завтра куплю, щоб перевітити одне налаштування графіки в кіберпанку.
Nutbar: ↑ 27.09.2023 15:03Маю визнати, у вас не так погано як в мене. Мабуть справді залежить від базової частоти кадрів, чи допомагає їх генерація.
На тих же правах, що розказуєте мені ви як воно виглядає у васVpupkin: ↑ 27.09.2023 16:14 Так зачем вы мне рассказываете как оно работает если сами не видели? Абы ляпнуть.
Порівняння:Vpupkin: ↑ 27.09.2023 16:53 Nutbar
Без RR вообще сплошной ужал, с RR намного лучше, но по прежнему не идеально, но до съедобного уровня уже дотянули.
Саме так. Розгорнув простирадло в першому своєму пості, оскільки прочитавши кілька сторінок побачив як здорова критика перетворилася в критиканство, обсир. Більше того, навіть багато хто не свідомо з українців почав накидувати, а пацики збоку тільки: патрійот - в тцк, сними вишіванку, укр. гейм ринка нет і нікаму нє інтєрєсєн, нічего ні будєт харошега,кака разніца. І в той же час паралельно - руцкій неідеален,но все єво панімают і он вєчєн.n6407: ↑ 27.09.2023 10:44говорить что плохое и обсырать, вещи разные, я думаю коллега именно о этом говорилGrava: ↑ 27.09.2023 05:05 YAYA
Вас зрозумів - не можна казати щось погане про переклад бо він український, якщо щось не подобається - малорос та рашист. Постараюся запам'ятати.критика и критиканство, очень разные вещи
А как его включают без PT?Nutbar: ↑ 27.09.2023 17:47RR додає чіткості відображенням. Причому вже навіть навличися його вмикати зі звичайним RT
Поки я тут бачу тільки те, що "вбого і дешево" виглядають спроби меншовартісного малороса з ТРО Ірландії виправдати лайно-русню, русняву лайно-мову, сам факт руснявого лайно-впливу на індустрію та конкретно на розробника, який офіційно покинув ринок боліт, а також накидання на локалізаторів, які мали сміливість на переклад в один мільйон слів зробити десяток реплік, які будуть близькі по контексту тільки тим людям, для кого цей переклад і робився. Тому що будь яка локалізація це завжди адаптація, занурення в проблематику і контекст країни для якої ця локалізація робиться. Інакше люди просто не зрозуміють багатьох хінтів.Dremjke: ↑ 28.09.2023 01:41Выглядит убого и дёшево.
Pekalord: ↑ 28.09.2023 07:23А как его включают без PT?Nutbar: ↑ 27.09.2023 17:47RR додає чіткості відображенням. Причому вже навіть навличися його вмикати зі звичайним RT
З людей лізе меншовартість. Думаю, що їм дуже складно від оцих конфліктів в голові, тому перш за все вони доводять собі, що українське - значить вторинне, з усіма іншими супутніми штампами. Ну і простіше жерти з корита общєпанятну, для цього підтягують відповідну аргументацію.TerryCone: ↑ 28.09.2023 11:32 Трішечки дивно наблюдати срач на безліч постів через... українську локалізацію в гріВи взагалі нормальні?
Бооже, яке кончене (с) ти йому про одне, а воно про інше: Історія - це секта, якісь марафони, психологічні діагнози. Що ти таке? Йди купляй 4060ті. Це твій рівень. Більше немає про що з тобою говорити.Dremjke: ↑ 28.09.2023 01:41 YAYA
Вот серьёзно говорю - свою набросы на вентилятор и телемарафонную пропаганду распространяй где-нибудь в другом месте, а не здесь. Выглядит убого и дёшево.
К сектантам можно максимально лояльно относиться, пока они не начинают навязывать свою "веру".
Бо вона лесбійка?)Барбарис: ↑ 01.10.2023 08:40 та ж Джуді стала якась безлика і невиразна на обличчі.