Стартували продажі компонентів ASUS у стилістиці Evangelion, відеокарта GeForce RTX 4090 коштує 2299 доларів.

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SKYJAKER
Member

Повідомлення

от якби було так
Стартували продажі компонентів ASUS у стилістиці Evangelion, коштує 2299 доларів
тобто все що на першому малюнку - от тоді можна було б подумати, не мені, а взагалі
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Ева версии железок и периферии выглядят кринжово для взрослого человека. Я видел здесь обзор на Еву версию Arion. Не хотелось позориться перед людьми с надписями Nerv и Top Secret :lol:. Пришлось взять обычную черную версию.
FarCry: 18.09.2023 19:05 Няшненько :gigi:
У нас тут "мамкин збиральник" за пів року ніяк не може продати свій білд...
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Естественно никому не хочется показывать анимушную мишуру на столе ;) .
minesweeper
Member

Повідомлення

Евангелион не смотрел, последнее что смотрел это: "Непобедимый святой: Путь, которым я иду, чтобы выжить в другом мире", еще классный "Агент времени" и "Реинкарнация безработного". Последний вообще много раз улыбал, в хорошем смысле, рекомендую :up:
Grimmjow
Member

Повідомлення

Убойный ангел докуро тян, школа строгого режима- от это шедеворы. После этих аниме ты сможешь смотреть любое аниме ….и даже слушать опенинги перестанет быть зашкварно :laugh:
Stanley
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.09.2023 17:55Колись майже чи не на усіх відеокартах були гарні намальовані дівчата типу Лари Крофт чи дівчат із фіналки і нікому це не заважало, а зараз як тільки бачать намальовану дівчину на відеокарті, то одразу верещать про лохів та лізуть рахувати чужі гроші і вказувати, хто і на що має їх витрачати.
Лару малювали безкоштовно, а не за 300$ :)

Якщо зібрати націнку за увесь цей комплект, то можливо вже буде замовити в якомусь ательє справжній кастом, а не от цей оверпрайснутий массмаркет.

PS Рей бревно :D
TerryCone
Member

Повідомлення

Intel74320ASuperFin+
Справжній крінж і школоло - це в дорослому віці взагалі вести балачки на тему, що виглядає/є "дорослим", а що - "дитячим". Нормальній дорослій людині не прийде в голову щось робити/купувати/вдягати для того, щоб відчувати себе дорослою, або комусь це доводити :laugh:
Rapt0r
Junior

Повідомлення

Капець тут "душніл" позбиралося :D , я не анімешнік і дуже приблизно знаю що євангіліон це щось про роботів але мені зайшло. Коли я купував свою карту і був вибір взяти таку ж червону можливо і взяв би)
x0taby4
Member

Повідомлення

Що за дурня, з якіх пір евангеліон то про школоту? Дурня яку світ небачив. Там дорослому рази два переглянути потрібно щоб зрозуміти про що воно там, блін виросло покоління пострілушок і бабахстерів, коли нічого про якийсь сюжет навіть не чули.
По темі, річ в собі, але фанати еви розберуть як горячі пиріжки.
Прикольна тема, але не в наших умовах, я краще таку суму на фпвшки задонив би, або на снарягу хлопцям. Але знову умови.... курва війна.
Відповісти