MSI очікує, що чипи Intel Raptor Lake-S Refresh в середньому будуть на 3% швидше за попередників

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
KimRomik
Member

Повідомлення

а як же знамениті 5%? і чому не 4% чи 6%, а саме 3%? :shuffle:
nazar-pc
Member

Повідомлення

KimRomik: 24.08.2023 15:02 а як же знамениті 5%? і чому не 4% чи 6%, а саме 3%? :shuffle:
Не змогли цього разу.
В сенсі не змогли не розплавивши сокет.
Polyaan
Member

Повідомлення

Ого, теперь АМД как напрячься прийдется, чтоб обогнать
Вот это конкуренция будет
Vados1
Member

Повідомлення

"MSI очікує 3%+" а гига, асус скільки??? Якась антиреклама інтела від мсай...
Wolfdale08
Junior

Повідомлення

3% це ні про що і не серйозно, може там хоч енергоспоживання і нагрів менше були б, а то ж навряд.14 покоління можна скіпати. Може Ароу Лейк буде цікавіше
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

nazar-pc: 24.08.2023 15:04В сенсі не змогли не розплавивши сокет.
Как видишь сокет подгарает скорее на X3D.
Wolfdale08: 24.08.2023 15:453% це ні про що і не серйозно, може там хоч енергоспоживання і нагрів менше були б, а то ж навряд.
DLVR думаю они не готовы продавать по причине собственной жадности. А так с приростом между поколениями всё нормально - это рефреш. И так уже потолок 10 нм. К тому же это всего лишь слова MSI, а не ошибаются только тесты.
gavr
Member

Повідомлення

А что у них со встройкой? осталась таже что и в 13ом поколении?
Nikolaus
Member

Повідомлення

Ну а что вы хотели, это называется устойчивое развитие. Рост есть? Есть. Ну и отлично. А дай вам сразу производительность больше на 200%, что потом продавать? Как бабосы рубить?
Gelonyrum
Member

Повідомлення

На і5 прийдеться ставити менші ціни ніж в попередньому поколінні, інакше в новому немає сенсу, приріст продуктивності мізерний, а ядер докинули лише в і7
Nikolaus
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 24.08.2023 16:51 На і5 прийдеться ставити менші ціни ніж в попередньому поколінні, інакше в новому немає сенсу, приріст продуктивності мізерний, а ядер докинули лише в і7
Я статистикой не владею, но что-то мне подсказывает, что далеко не все, а скорее всего единицы, меняют железо из поколения в поколение. А у кого старый проц, то он возьмет последнее поколение и не будет рассуждать, что оно всего на 3% быстрее предыдущего.
maytuxa
Junior

Повідомлення

основна робота з рендерінгу йде на віддаленому компі і якщо буде потреба рендерити на домашньому 12700К, то залюбки зроблю апдейт на 14900К/13900/14700. приблизно +60% багатопотоку. вибір проца скоріше від ціни буде залежати.

переходити з дужестарогопроца на вже :shuffle: закінчену lga1700 - не раціональний вибір.
daesz
Member

Повідомлення

Vados1: 24.08.2023 15:14 "MSI очікує 3%+" а гига, асус скільки??? Якась антиреклама інтела від мсай...
Це антиреклама інтела від інтела ;)
Kravan
Member

Повідомлення

KimRomik: 24.08.2023 15:02 а як же знамениті 5%? і чому не 4% чи 6%, а саме 3%? :shuffle:
Потому, что на самом деле 1,5
daesz
Member

Повідомлення

Лол, важко 14 поколінню буде з цим whooping 3% перформенсу.
xander27
Junior

Повідомлення

Ці "3%" можна було б сприймати нормально якби був хоч якийсь натяк на оптимізацію споживання та температури.
agarus
Member

Повідомлення

Nikolaus: 24.08.2023 16:58 Я статистикой не владею, но что-то мне подсказывает, что далеко не все, а скорее всего единицы, меняют железо из поколения в поколение. А у кого старый проц, то он возьмет последнее поколение и не будет рассуждать, что оно всего на 3% быстрее предыдущего.
Чого це останнє? Oн хотлайн стверджує що зараз в топі переглядів:
1. 3600
2. 5700х
3. 5800x3d
4. 7800x3d
5. 5600 зараз
6. 12400f

Мене цікаві вони були приблизно в тому ж порядку передивився їх ціни і ще з п‘яток варіантів. Але це перегляди, не ціни. Купив то я 5600 - комплект в 1.5 рази дешевне 7600, сильно не гріється, нічких болячок новинки нема.
Esher
Member

Повідомлення

Інтел вирішила своєрідно відповісти всім хто рофлив с 5% збільшення швидкодії :gigi:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Патамушто патамушта :laugh:
Donate
Member

Повідомлення

agarus: 24.08.2023 18:24
Nikolaus: 24.08.2023 16:58 Я статистикой не владею, но что-то мне подсказывает, что далеко не все, а скорее всего единицы, меняют железо из поколения в поколение. А у кого старый проц, то он возьмет последнее поколение и не будет рассуждать, что оно всего на 3% быстрее предыдущего.
Чого це останнє? Oн хотлайн стверджує що зараз в топі переглядів:
1. 3600
2. 5700х
3. 5800x3d
4. 7800x3d
5. 5600 зараз
6. 12400f

Мене цікаві вони були приблизно в тому ж порядку передивився їх ціни і ще з п‘яток варіантів. Але це перегляди, не ціни. Купив то я 5600 - комплект в 1.5 рази дешевне 7600, сильно не гріється, нічких болячок новинки нема.
Тому що 5500 зараз вибір економ геймінгу який вміє все і не коштує багато :laugh:
Відповісти