Останні статті і огляди
Новини
Анонсована гра Blade Runner 2033: Labyrinth
-
Vers1a
Member
Пропоную обговорити Анонсована гра Blade Runner 2033: Labyrinth
чого чекати? а то з трейлера мало що зрозуміло
чого чекати? а то з трейлера мало що зрозуміло
-
nochnik89
Member
Предлагаю обсудить Анонсована гра Blade Runner 2033: Labyrinth
Мечтают ли андроиды об электроовцах?
а вот это пожалуй можно добавить в список ожидания )
Демка по The Invincible мне понравилась , куплю как выйдет , ну и фанатов Ф.Дика надеюсь не обидят
Мечтают ли андроиды об электроовцах?
а вот это пожалуй можно добавить в список ожидания )
Демка по The Invincible мне понравилась , куплю как выйдет , ну и фанатов Ф.Дика надеюсь не обидят
-
coffeeman
Member
Фільми сподобалися.
Атмосфера цього сеттінгу схожа на Silent Hill 2, тільки містика замінена Н-Ф компонентою, яка просякнута ідеями ретрофутуризму.
В світі "Той що біжить по лезу" так і не були винайдені комп'ютери в сучасному розумінні - так само і в The Invincible, так само і в Fallout.
Атмосфера цього сеттінгу схожа на Silent Hill 2, тільки містика замінена Н-Ф компонентою, яка просякнута ідеями ретрофутуризму.
В світі "Той що біжить по лезу" так і не були винайдені комп'ютери в сучасному розумінні - так само і в The Invincible, так само і в Fallout.
-
Diablique
Member
Смело, очень смело... Фанатов этих фильмов, не так уж и много а вопросов к игре будет много.
-
KimRomik
Member
буде щось схоже на Кіберпанк
-
daesz
Member
Уххх, не думав, що гра по цій вселенній коли небудь вийде (той квест з початку 2000них не рахуємо), надіюсь його не спіткне нещастя посередності, яке спіткало чорний лотус.
Саунд в трейлері крутий
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Саунд в трейлері крутий
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Факт. Фанатам першого фільма сиквел від Вільньова не дуже зайшов, хоча мені сподобався, атмосферно, можливо і гірше вийшов, але загальна історія і якість картинки на рівніDiablique: ↑ 30.06.2023 11:24 Смело, очень смело... Фанатов этих фильмов, не так уж и много а вопросов к игре будет много.
-
Hum
Member
daesz
Монолог Рутгера Хауэра в конце первого фильма никто не превзойдет.
Монолог Рутгера Хауэра в конце первого фильма никто не превзойдет.
-
Геральт
Member
То ті самі, що котячий симулятор зробили. Не чекав би чогось нормального
-
daesz
Member
Стрей? Його, здається, всього двоє людей робило, якщо то правда, то очікувати вихід раніше 2033 не вартоГеральт: ↑ 30.06.2023 14:28 То ті самі, що котячий симулятор зробили. Не чекав би чогось нормального
-
МОНАХ
Member
Напівмертва на пустирі із сталі та цементу
Як невдалий експеримент...
...
Мрію про минуле, якого я ніколи не мала.
Все було фальшиво і сплановано...
Болить... просто заводна іграшка, створена для відчуттів...
Але сльози справжні...
...
Я - фантом із плоті та фантазії,
Машина з душею, що горить в агонії.
Чи лишилося в мені хоч щось, що варте порятунку?..
- спойлер
► Шкода, якщо так... Хоча я би пограв у будь-що, коли зможуть розказати насправді круту, міцну історію і буде хоч якийсь вмєняємий сюжет (вибачаюсь за кацапізм, але щось не можу влучно підібрати синонім українською).Геральт: ↑ 30.06.2023 14:28 То ті самі, що котячий симулятор зробили. Не чекав би чогось нормального
-
Геральт
Member
daesz: ↑ 30.06.2023 22:49 якщо то правда
Там же в самій новині посилання на стім сторінку гри, на якійМОНАХ: ↑ 01.07.2023 17:01 ► Шкода, якщо так...
Більше від Annapurna Interactive: Stary, Oiter Wilds та інші
-
daesz
Member
Так Annapurna Interactive виступала тільки в ролі паблішера зі стреєм, а от аутер вілдс схоже що таки вони робили (непогана гра, але на любителя)Геральт: ↑ 01.07.2023 20:15 Там же в самій новині посилання на стім сторінку гри, на якій
Більше від Annapurna Interactive: Stary, Oiter Wilds та інші
Востаннє редагувалось 01.07.2023 20:21 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Геральт
Member
daesz
Розробник:
Annapurna Interactive
Видавець:
Annapurna Interactive
Розробник:
Annapurna Interactive
Видавець:
Annapurna Interactive
-
daesz
Member
Так, глянув сторінку в стімі і "підредактував" коментар
-
Геральт
Member
daesz
Ага, зі стрей я дав таки маху. Хоча вона також "непогана, але на любителя". От щось подібне (в кращому випадку) буде той Blade Runner
Ага, зі стрей я дав таки маху. Хоча вона також "непогана, але на любителя". От щось подібне (в кращому випадку) буде той Blade Runner
-
Diablique
Member
Я не являюсь фанатом, но фильм обожаю, по второму ничего плохого не могу сказать, очень понравился, пусть не с первого раза досмотрел, фильм не короткий, но картинка, атмосфера и актеры, зашли.daesz: ↑ 30.06.2023 13:15 Уххх, не думав, що гра по цій вселенній коли небудь вийде (той квест з початку 2000них не рахуємо), надіюсь його не спіткне нещастя посередності, яке спіткало чорний лотус.
Саунд в трейлері крутий
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:Факт. Фанатам першого фільма сиквел від Вільньова не дуже зайшов, хоча мені сподобався, атмосферно, можливо і гірше вийшов, але загальна історія і якість картинки на рівніDiablique: ↑ 30.06.2023 11:24 Смело, очень смело... Фанатов этих фильмов, не так уж и много а вопросов к игре будет много.
-
unique-neon
Member
Як власник кота запевняю, там є що покращити в анімації головного героя кота. Вимагаю стрей 2 з правдоподібними рухами та шерстюГеральт: ↑ 01.07.2023 20:40 daesz