Останні статті і огляди
Новини
Еталонна Radeon RX 7600 «не дружить» з деякими кабелями живлення
-
manbearboar
Member
Референс RX 7600 не будет продаваться.
-
IvanCh
Member
Andrey2005
не тому, а тому що 220 це так звана ефективна напруга. якщо грубо то середня.
висота амплітути, тобто максимальне значення в розетці в корінь з 3 раз більше.
не тому, а тому що 220 це так звана ефективна напруга. якщо грубо то середня.
висота амплітути, тобто максимальне значення в розетці в корінь з 3 раз більше.
-
Andrey2005
Member
IvanCh
В мене технічна освіта і я це все добре знаю. Якщо точніше, то корінь з 2.
І взагалі, не знаю до чого він притягнув розетку, якщо ми говоримо про відяху і постійний струм
В мене технічна освіта і я це все добре знаю. Якщо точніше, то корінь з 2.
І взагалі, не знаю до чого він притягнув розетку, якщо ми говоримо про відяху і постійний струм
-
EvhenS
Member
Коротше кажучи відюху так ввімкнути руки і не дійшли за 2 роки розробки.
-
Slewin77
Junior
IvanCh
корень из 2.
Andrey2005
я через такой
корень из 2.
Andrey2005
я через такой
- спойлер
-
Skiff93
Member
Знайдіть ще десь реф в продажі. .. Яке горе. АМуДе в штани наклали знову. Краще докину 50% ціни до божественної 4060ті.
-
Andrey2005
Member
Цілком реально. Якщо короткочасне навантаження, то вони витримають струм 100-200А. Десь бачив тести, то там приблизно 300А було на 1-2 секунди (точні цифри не пам'ятаю).
Довготривале я сам перевіряв, XT60 легко тримав 40А. Бо в ньому сильний прижим контактів, на відміну від 6...8пін.
-
Pride91
Member
На релізі ми отримуємо альфу з плавним переходом за рік в умовно іграбельну бету.Gelonyrum: ↑ 26.05.2023 11:42Те ж саме, що й з іграми було, поскорочують QA відділ в дно, будуть випускати платний бета тест, а користувачі будуть тестувати за свої ж гроші)Jay228: ↑ 26.05.2023 11:35 цiни заросли та якiсть впала пропорцiйно (
-
OC Falcon
Member
Ща немецкие оверклоцкеры придумают какие-то переходники. Или приблуды для замены соединителя. Приблуды из титана, по $800 

-
dead_rat
Member
Боюсь, це вам у школу і дізнатися що таке напруга(котра у Вольтах вимірюється)gnusma: ↑ 26.05.2023 17:20 Andrey2005
Осталось вам открыть отдел раздел физики и узнать разницу между постоянным и переменным током.
Вот например, выдерживает больше 3000 Вт
- спойлер

3000 Вт/220 Вольт то дає всього 13.6 ампери. А наведений вище роз‘єм розрахований на 60 Ампер.