Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
cadet-ua
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор

Цікаво, підкажіть зто знає, з якого часу без підртимки драйверів гра - не гра?
Spiryt
Member

Повідомлення

cadet-ua: 23.03.2023 17:32 Пропоную обговорити Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор

а с какого времени задают глупые вопросы ?
voldemarcik
Member

Повідомлення

А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови :laugh: :laugh: :laugh:
fringrug
Member

Повідомлення

voldemarcik: 23.03.2023 17:44 А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає)))))
Ще в минулих відзвітувались, що все "пофіксено" :idea: і тепер не пріоритет)
Nouriel
Member

Повідомлення

як норм? а то не хочу бета тестером бути
terminahtor
Member

Повідомлення

Nouriel: 23.03.2023 18:23як норм? а то не хочу бета тестером бути
Встановились без проблем. Продовжую спостереження.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Nouriel: 23.03.2023 18:23 як норм? а то не хочу бета тестером бути
на 4090 стала, все красиво.
minesweeper
Member

Повідомлення

Тут доречна фотка сісьок в олії :laugh:
Dark_Angel3000
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 23.03.2023 18:53
даже на радеон отлично стали - такие крутые драйвера))
Podyrio
Member

Повідомлення

voldemarcik: 23.03.2023 17:44А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови
Вона ще з початку релізу мала таку особливість
xtbtch
Member

Повідомлення

voldemarcik: 23.03.2023 17:44 А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови :laugh: :laugh: :laugh:
Дройвера огонь! Хорошо хоть карта не горит.
Sashok790
Junior

Повідомлення

Драйвер недоработали. Свежие игры запускаются, и зависают при загрузке :shuffle: :shuffle: сделал откат назад на 526.47 :idea:
Mercator
Member

Повідомлення

voldemarcik: 23.03.2023 17:44 А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови :laugh: :laugh: :laugh:
у вас нет случаем надстроек на видеокарту\cpu\ram? разгон либо андервольтинг или что то подобное? ибо форза очень чуваствительна к такому. попробуйте всё скинуть в дефолт (если что то из єтого есть)
miroslav_mm
Member

Повідомлення

При установке на Вин11 ГТХ1650Супер черный экран, система не реагировала, перезагружал вручную, старнуло нормально. Дрова сырые.
Enjoy
Member

Повідомлення

дрова как дрова, установились, что игралось, то играется
Сidonix
Member

Повідомлення

cadet-ua: 23.03.2023 17:32 Пропоную обговорити Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор

От і я думаю, як це, підтримка гри на рівні драйвера, якщо майже все робиться на движках, які працювали і до нових дров, бо якось же ж розробники робили гру на старих дровах, в яких не було "підтримки цих ігор". Маячня якась.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Ну diablo 4 на ранней бете творила дичь. Памяти жрала как не в себя, на форумах много сообщений о сгоревших гигах 3080ти (прям как в нью ворлд, хотя там вроде 3090 евга горели). Так что драйвера я бы со счетов не списывал, может пофиксят что-то критическое. Опять же форзу 4тую в стиме сделали неиграбельной именно дровами. И все так и сидят на дровах за октябрь месяц если хотят поиграть. Так что дрова для игр очень важны и очень нужны.
Paradox1306
Member

Повідомлення

Fen1xz: 24.03.2023 07:08 Ну diablo 4 на ранней бете творила дичь. Памяти жрала как не в себя, на форумах много сообщений о сгоревших гигах 3080ти (прям как в нью ворлд, хотя там вроде 3090 евга горели). Так что драйвера я бы со счетов не списывал, может пофиксят что-то критическое. Опять же форзу 4тую в стиме сделали неиграбельной именно дровами. И все так и сидят на дровах за октябрь месяц если хотят поиграть. Так что дрова для игр очень важны и очень нужны.
це не дрова, а генії на розробниках. там були здоровенні перепади жору
voldemarcik
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 23.03.2023 18:53
Зображення
MessiaH
Member

Повідомлення

Fen1xz: 24.03.2023 07:08Опять же форзу 4тую в стиме сделали неиграбельной именно дровами. И все так и сидят на дровах за октябрь месяц если хотят поиграть. Так что дрова для игр очень важны и очень нужны.
где и в каком месте она неиграбельна?
спойлер
Відповісти