Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування материнської плати MSI MPG Z790 Edge WIFI для процесорів Socket LGA1700
-
Stray
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування материнської плати MSI MPG Z790 Edge WIFI для процесорів Socket LGA1700
забавна мамка, мені правда більш цікава itx варіація цієї плати
але якщо говорити про z790, не можна замовчувати проблему повʼязану з Intel I226-V (тиць), що потенційно є суто хардварною проблемою
забавна мамка, мені правда більш цікава itx варіація цієї плати
але якщо говорити про z790, не можна замовчувати проблему повʼязану з Intel I226-V (тиць), що потенційно є суто хардварною проблемою
-
Kashtan
Member
Дякую за огляд. Апекси та Дарки з ОС Аква не плануються?
-
Dilfin
Member
Орієнтовна вартість 16 000 грн.
-
Megaclite
Member
Огляд оперативної пам'яті ще не виправив, а вже новий накалякав
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Якщо є 25к можеш зафундувати на оглядKashtan: ↑ 21.02.2023 14:55 Дякую за огляд. Апекси та Дарки з ОС Аква не плануються?
-
Melofon
Member
С пятью м2 и сата особо не нужны, а их там тоже не мало - 7 шт.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
А почему на обзорах только платы от ASUS или MSI c Intel i225-V/i226-V и нет AORUS с Realtek?
Да и Gigabyte может быть лучше MSI.
Да и Gigabyte может быть лучше MSI.
-
Firebrand
Member
Втулить на такую плату такой аудиокодек, это жлобство имхо. И зачем так низко второй слот PCI-E?
-
Stray
Member
давайте подивимося на системи охолодження 40ї серії та спробуємо зробити припущення - чому ж саме так низько знаходиться другий слот PCI-E?Firebrand: ↑ 21.02.2023 17:43 Втулить на такую плату такой аудиокодек, это жлобство имхо. И зачем так низко второй слот PCI-E?
-
Firebrand
Member
Stray
я это к тому,что зачем он там вообще нужен))
я это к тому,что зачем он там вообще нужен))
-
Melofon
Member
Firebrand
ALC 4080 не хуже прошлого топового ALC 1220 но на интерфейсе USB.
-
KimRomik
Member
а на сайтах поддержки выпускают фиксы?Stray: ↑ 21.02.2023 14:49але якщо говорити про z790, не можна замовчувати проблему повʼязану з Intel I226-V (тиць), що потенційно є суто хардварною проблемою
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Он сразу написал что если проблема хардверная, то какие фиксы - новая ревизия чипа, новая плата.KimRomik: ↑ 21.02.2023 20:01а на сайтах поддержки выпускают фиксы?Stray: ↑ 21.02.2023 14:49але якщо говорити про z790, не можна замовчувати проблему повʼязану з Intel I226-V (тиць), що потенційно є суто хардварною проблемою
-
Ramzes82
Member
За 16 тис звичайний кодек? Вони там подуріли?
-
KimRomik
Member
"на каждого продавца найдется свой лох"Ramzes82: ↑ 21.02.2023 20:42 За 16 тис звичайний кодек? Вони там подуріли?
-
Stray
Member
Firebrand: ↑ 21.02.2023 17:43 Втулить на такую плату такой аудиокодек
а який кодек був би доречніший?Ramzes82: ↑ 21.02.2023 20:42 За 16 тис звичайний кодек? Вони там подуріли?
-
Firebrand
Member
оно то да, но:Melofon: ↑ 21.02.2023 18:08 Firebrand
взято с одного сайта
- спойлер
- Разница:
Realtek ALC4080 - USB 2.0
Realtek ALC1220 - I2S и I2C
Так в чём же разница:
Нету прогресса в звуке, звук остался тот же. Это просто изменение подключения звукового кодека (чипа) к материнской плате.
Чип больше подходит для подключения домашнего кинотеатра и просмотра видео фильмов.
Такое подключение через USB может плохо сказаться на задержках в играх, нету улучшений звука.
Звук будет сильно зависеть от схемы на материнской плате.
-
Stray
Member
та ладно, шо ви стісняєтесь, шо це з форума танкістів?Firebrand: ↑ 21.02.2023 23:39 взято с одного сайта
тут наче як нічого страшного не описують - тиць
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
так що я ще раз перепитаю - а де і що саме було б краще?
-
Melofon
Member
Я это видел , юсб интерфейс это не минус и не будет никаких задержек, сейчас на всех топовых платах где стоит новый аудио кодек подключён он по юсб интерфейсу, а догадки автора не нужно принимать за чистую правду. Кстати самый топовый ALC 4082 ставят только на самые дорогие платы.Firebrand: ↑ 21.02.2023 23:39оно то да, но:Melofon: ↑ 21.02.2023 18:08 Firebrand
взято с одного сайта
- спойлер
- Разница:
Realtek ALC4080 - USB 2.0
Realtek ALC1220 - I2S и I2C
Так в чём же разница:
Нету прогресса в звуке, звук остался тот же. Это просто изменение подключения звукового кодека (чипа) к материнской плате.
Чип больше подходит для подключения домашнего кинотеатра и просмотра видео фильмов.
Такое подключение через USB может плохо сказаться на задержках в играх, нету улучшений звука.
Звук будет сильно зависеть от схемы на материнской плате.
-
Telcontar
Member
Якщо переживаєте за якість звуку - купіть вже нарешті звукову карту і забудьте про інтеграшки як про страшний сон
-
Firebrand
Member
Если на практике все ок, то тогда хорошо.Melofon: ↑ 22.02.2023 00:39Кстати самый топовый ALC 4082 ставят только на самые дорогие платы.
Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
уже разобрались, тогда просто оставляем ненужный слот PCI E, который внизу без внимания.Stray: ↑ 22.02.2023 00:20так що я ще раз перепитаю - а де і що саме було б краще?