Так спочатку ж казали що в архітектурі відсутня апаратна підтримка DX9?Для деяких ігор, на кшталт тих, що згадані у першому абзаці, процесорний гігант впровадив нативну підтримку DirectX 9.

Так спочатку ж казали що в архітектурі відсутня апаратна підтримка DX9?Для деяких ігор, на кшталт тих, що згадані у першому абзаці, процесорний гігант впровадив нативну підтримку DirectX 9.
я граю деякі ігри наавіть на нижчому дх... якщо моя нова відеокарта їх не підтримуватиме то вона мені не потрібна!taxi911: ↑ 07.12.2022 11:22 Йшов 2022 рік, а вони все мусолили DX9 якому вже 18 років.
Більш схоже про прислів'я кота з яйцями.
Прозревайте, дх9 еще живее всех живых. Большая часть инди на нем сидит до сих пор.taxi911: ↑ 07.12.2022 11:22 Йшов 2022 рік, а вони все мусолили DX9 якому вже 18 років.
так і є. Мабуть просто написали ефективніший транслятор DX12-DX9 ніж той що був напочатку. І можливо це було не в останній раз.MaKCuMyC: ↑ 07.12.2022 11:16 Пропоную обговорити Intel покращила швидкодію відеокарт Arc Alchemist у популярних іграх з DirectX 9Так спочатку ж казали що в архітектурі відсутня апаратна підтримка DX9?Для деяких ігор, на кшталт тих, що згадані у першому абзаці, процесорний гігант впровадив нативну підтримку DirectX 9.![]()
Нехай краще зосередяться та зроблять нормальні драйвера під ДХ12 та вулкан ніж будуть тратити людино ресурси на застарілі технології, в ретроградних іграх і без того фпс вистачає.Павло: ↑ 07.12.2022 11:28я граю деякі ігри наавіть на нижчому дх... якщо моя нова відеокарта їх не підтримуватиме то вона мені не потрібна!taxi911: ↑ 07.12.2022 11:22 Йшов 2022 рік, а вони все мусолили DX9 якому вже 18 років.
Сталкери в будь-якому випадку краще через ретранслятор вулкану запускати, я завжди накатую його поверх гри і вона перестає в проц довбитись, просто розархівовуєте файл ВерсіяРетранслятора.tar.gz і отримані файли кидаєте в папку з ехе сталкера. Та в принципі я з всіма іграми на ДХ9-10 таке роблю, в ГТА4 теж доволі відчутно допомагає.TheDmytrius: ↑ 07.12.2022 12:10 Немає Сталкеру ТЧ. Гади!
Дивіться, кожний DX - це набір команд та можливостей, як інтерфейс або фасад над відеомапою.MaKCuMyC: ↑ 07.12.2022 11:16 Так спочатку ж казали що в архітектурі відсутня апаратна підтримка DX9?![]()
Але мова ще й про просідання фпс, що робить ігровий процес не зовсім цікавимGelonyrum: ↑ 07.12.2022 11:56 Нехай краще зосередяться та зроблять нормальні драйвера під ДХ12 та вулкан ніж будуть тратити людино ресурси на застарілі технології, в ретроградних іграх і без того фпс вистачає.
Тим часом інтел всього вдвічі відстає від АМД по продажам відеокарт.l-m: ↑ 07.12.2022 12:00 Паперовий реліз нікому непотрібних відеокарт, про які згадують тільки коли от такі "новини" з'являються
Так працюють. Але якщо знайшли спосіб швидко і дешево підвищити фпс у популярних ДХ9 іграх, було би тупо його ігнорувати.Gelonyrum: ↑ 07.12.2022 11:56Нехай краще зосередяться та зроблять нормальні драйвера під ДХ12 та вулкан ніж будуть тратити людино ресурси на застарілі технології, в ретроградних іграх і без того фпс вистачає.