Останні статті і огляди
Новини
Microsoft готує до випуску ігровий ноутбук Surface Gaming Laptop
-
Armagedon
Member
Предлагаю обсудить Microsoft готує до випуску ігровий ноутбук Surface Gaming Laptop
-
Spiryt
Member
Опять тонкий корпус.
Какой смысл жертвовать производительностью ради компактности ?
Какой смысл жертвовать производительностью ради компактности ?
-
n6407
Member
раскалённая лава на экране ноута - "тонкий" намёк
-
taras_cs
Member
Я один побачив на фото спершу два ноутбуки, що горять?
-
yupi
Member
игровой
resolution: 2K
3050ti 4Гб
19,6мм
-
Sanьka
Member
ігровий
Я нещодавно користувався ігровим оменом 15.6" . Це якийсь треш. До фєні що там ой7 і невідія 3000серії та фпс великий.16-дюймовим
15.6" це треш і взагалі не іграбельно. Не має різниці яке там залізо, якщо монік хоча би не 24"(мінімально комфортний), а краще більше.
-
s_ta_s
Member
Sanьka: ↑ 13.09.2022 12:46ігровийЯ нещодавно користувався ігровим оменом 15.6" . Це якийсь треш. До фєні що там ой7 і невідія 3000серії та фпс великий.16-дюймовим
15.6" це треш і взагалі не іграбельно. Не має різниці яке там залізо, якщо монік хоча би не 24"(мінімально комфортний), а краще більше.
Хтось забагато їсть.
В мене перший досвід ПК-геймінгу відбувся на чорно-білому 14" моніторі якоїсь ЕОМ, яка ще мабуть застала розпад СРСР в інституті, куди мене привів батько. І потім ще ціле покоління геймерів мало монітори 15" як стандарт. Не кажучи вже про мільйони сучасних мобільних геймерів, у яких 10" екран вже розкіш, а так здебільшого грають на пристроях з екранами до 7".
-
Noiseblocker
Member
Кто-то остался в 2000-х. Безусловно, все это было, но современных реалиях для ПК-гейминга 15 дюймов - откровенно мало.s_ta_s: ↑ 13.09.2022 12:48Sanьka: ↑ 13.09.2022 12:46
Я нещодавно користувався ігровим оменом 15.6" . Це якийсь треш. До фєні що там ой7 і невідія 3000серії та фпс великий.
Хтось забагато їсть.
В мене перший досвід ПК-геймінгу відбувся на чорно-білому 14" моніторі якоїсь ЕОМ, яка ще мабуть застала розпад СРСР в інституті, куди мене привів батько. І потім ще ціле покоління геймерів мало монітори 15" як стандарт. Не кажучи вже про мільйони сучасних мобільних геймерів, у яких 10" екран вже розкіш, а так здебільшого грають на пристроях з екранами до 7".
Приписывать к теме 7-10 дюймовые устройства, преимущественно рассчитанные для мобильных игр, изначально под небольшие дисплеи и сделанные, как-то странно.
-
Sanьka
Member
напевно тому в тебе в профілі Acer ED273wmidx , а не 10" ЕЛТ монохромний.s_ta_s: ↑ 13.09.2022 12:48Хтось забагато їсть.
-
KimRomik
Member
какие же интересные ребята обсуждают размер пи... дисплеев
но есть факт, что чем выше разрешение и/или диагональ, тем лучше, так как на FullHD 21-24" в играх можно легко заметить отдельные пиксели, а на расстоянии в виртуальном мире персонаж может вообще 5-10 пикселями представиться, что просто жесть и неудобно...
так что чем выше разрешение вплоть до 4-8K, тем комфортней будет гейминг это точно, а персонажи и объекты будут иметь более выраженные черты
это особенно актуально если стреляешь с снайперки
но есть факт, что чем выше разрешение и/или диагональ, тем лучше, так как на FullHD 21-24" в играх можно легко заметить отдельные пиксели, а на расстоянии в виртуальном мире персонаж может вообще 5-10 пикселями представиться, что просто жесть и неудобно...
так что чем выше разрешение вплоть до 4-8K, тем комфортней будет гейминг это точно, а персонажи и объекты будут иметь более выраженные черты
это особенно актуально если стреляешь с снайперки
-
s_ta_s
Member
Таке враження, що призначення ноутбуків для тебе є таемницєю.Sanьka: ↑ 13.09.2022 13:02напевно тому в тебе в профілі Acer ED273wmidx , а не 10" ЕЛТ монохромний.s_ta_s: ↑ 13.09.2022 12:48Хтось забагато їсть.
В мене ще плашет і нетбук є з 10" екранами. Просто хочу подивитись, як ти у відпустку чи відрядження потягнеш монітор 27" та системний блок. Взагалі у ноутбуках все, що більше 17" вважається DTR, тобто така собі заміна ПК.
-
Sanьka
Member
Призначення ноутбуку який позиціонується як ігровий та називається ігровий ноутбук Surface Gaming Laptop.s_ta_s: ↑ 13.09.2022 13:18що призначення ноутбуків для тебе є таемницєю.
Хмммммм яке ж в нього призначення? Можливо поміч залу попросити?
А в мене є пральна машина, але тссс москалям не кажиs_ta_s: ↑ 13.09.2022 13:18В мене ще плашет і нетбук є .
-
s_ta_s
Member
Sanьka
Тоді до чого тут мій профільний монітор? В темі обговорюють ігрові ноутбуки, які аж ні як не є заміною стаціонарного ПК. В них інше призначення. Ти кажеш, що екрану 15" замало для ігор, а на мої аргументи про те, що люди грають і на менших екранах, і між ноутбуком вагою 2кг і повноцінним ПК в поїздках таки є різниця, ти пишеш якісь нісенітнеці.
Мабуть і на форумах з обговорення мотоциклів стверджуєш, що трактор краще і везе більше картоплі, а всі, у кого в транспорті меньше трьох коліс - лохи.
Тоді до чого тут мій профільний монітор? В темі обговорюють ігрові ноутбуки, які аж ні як не є заміною стаціонарного ПК. В них інше призначення. Ти кажеш, що екрану 15" замало для ігор, а на мої аргументи про те, що люди грають і на менших екранах, і між ноутбуком вагою 2кг і повноцінним ПК в поїздках таки є різниця, ти пишеш якісь нісенітнеці.
Мабуть і на форумах з обговорення мотоциклів стверджуєш, що трактор краще і везе більше картоплі, а всі, у кого в транспорті меньше трьох коліс - лохи.
-
Dremjke
Member
s_ta_s
Ви плутаєте тепле з м'яким. 15" для ігор - це, вибачте, замало і комфортом тут навіть не пахне.
Порівняння з мобільними пристроями взагалі недоречне.
Ви плутаєте тепле з м'яким. 15" для ігор - це, вибачте, замало і комфортом тут навіть не пахне.
Порівняння з мобільними пристроями взагалі недоречне.
-
Yaroslav308
Member
И ежу понятно, что 16" компромиссное решение, но вас никто не заставляет дома играть на экране ноута, подключили монитор и играете с комфортом. А вот таскать с собой 5 килограммовое нечто, или ходить с ним на встречи не комильфо.Dremjke: ↑ 13.09.2022 15:19Ви плутаєте тепле з м'яким. 15" для ігор - це, вибачте, замало і комфортом тут навіть не пахне.
-
ИгорьВА
Junior
Доброго дня! Потрібен дісплей на microsoft surface book 2 15" 4k, може у когось є ?
-
Ekz0rcyst
Member
s_ta_s
Годі цього лицемірства! От просто не треба! Ви особисто для себе оберете для ігор монітор 15" чи наприкдад 27"? Питання насправді риторичне, як не як а мова йде про реалії 2022 року!
Годі цього лицемірства! От просто не треба! Ви особисто для себе оберете для ігор монітор 15" чи наприкдад 27"? Питання насправді риторичне, як не як а мова йде про реалії 2022 року!
-
Юрій
Member
- Вкладення
-
-
s_ta_s
Member
Ekz0rcyst
Таке враження, що пости, написані українською, деяким особам занадто складні для розуміння. Спробую трохи розжувати:
Розмова іде за ігровий ноутбук Surface Gaming Laptop, тож 15" для НОУТБУКА достатньо. Все більше 15" для НОУТБУКА вже незручно, тому що ноутбук - це ПОРТАТИВНА техніка. Для ПК 15" мало, ПК - не портативна техніка. В мене є ПК і в нього великий монітор. Але в поїздку я не беру ПК, бо він важкий, а беру планшет з екраном 10". Навіть в реаліях 2022 року. І граю на планшеті в деякі старі ПК ігри, які було портовано на Андроїд. І мені вистачає екрану 10". А дома граю на 27" моніторі. Без лицемірства.
Таке враження, що пости, написані українською, деяким особам занадто складні для розуміння. Спробую трохи розжувати:
Розмова іде за ігровий ноутбук Surface Gaming Laptop, тож 15" для НОУТБУКА достатньо. Все більше 15" для НОУТБУКА вже незручно, тому що ноутбук - це ПОРТАТИВНА техніка. Для ПК 15" мало, ПК - не портативна техніка. В мене є ПК і в нього великий монітор. Але в поїздку я не беру ПК, бо він важкий, а беру планшет з екраном 10". Навіть в реаліях 2022 року. І граю на планшеті в деякі старі ПК ігри, які було портовано на Андроїд. І мені вистачає екрану 10". А дома граю на 27" моніторі. Без лицемірства.
-
Ekz0rcyst
Member
s_ta_s
Тоді, що це таке? І яке воно має відношення до "ігрового ноутбука"?
Тоді, що це таке? І яке воно має відношення до "ігрового ноутбука"?
s_ta_s: ↑ 13.09.2022 12:48 В мене перший досвід ПК-геймінгу відбувся на чорно-білому 14" моніторі якоїсь ЕОМ, яка ще мабуть застала розпад СРСР в інституті, куди мене привів батько.