Мегарозпродаж в Epic Games Store та Borderlands 3 у подарунок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
romawrq
Junior
Аватар користувача

Повідомлення

Alligator: 19.05.2022 20:24 Якщо проблеми будуть то Windows 10 встановіть, а щодо гри...
Купив Horizon, ставив пів ночі його на свою Windows 7
Зранку радісно побіг запускати - клікаю на ярлик - і тупо нічого не відбувається. Гра просто не запускається :dontknow:
Grava
Member
Аватар користувача
Звідки: Запорожье

Повідомлення

В требования какая винда? Вроде четко на писано что 10.
DMZ
Junior
Звідки: Запорожье

Повідомлення

romawrq: 20.05.2022 10:10
Alligator: 19.05.2022 20:24 Якщо проблеми будуть то Windows 10 встановіть, а щодо гри...
Купив Horizon, ставив пів ночі його на свою Windows 7
Зранку радісно побіг запускати - клікаю на ярлик - і тупо нічого не відбувається. Гра просто не запускається :dontknow:
Попробуйте на ХР. Я читав, що на Сервіс Паку 3 без проблем все літає :rotate:
Shaddd
Member
Аватар користувача
Звідки: Полтава

Повідомлення

Чож вы наезжаете:)бывает что человек не посмотрел в рекомендациях,благо в стиме есть возврат денег.

Відправлено через 23 секунди:
Спасибо за Бордик,давно хотел забрать.
Agon1st
Member
Звідки: Украина

Повідомлення

romawrq: 19.05.2022 20:03 А шо порадите купити для мого ПК (i7 3770, RTX 2060 Super) і це все добро на Windows 7

Я дивлюся на Horizon Complete Edition.
Шо ще є з цікавого, на вашу думку?

І наскільки проблема може бути з моею систему на 7й Вінді?)

Дякую!

в стиме вот
МИНИМАЛЬНЫЕ:
Требуются 64-разрядные процессор и операционная система
ОС: Windows 10 64-bits
Процессор: Intel Core i5-2500K@3.3GHz or AMD FX 6300@3.5GHz
Оперативная память: 8 GB ОЗУ
Видеокарта: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB)
DirectX: Версии 12
Место на диске: 100 GB
Alligator
Member
Аватар користувача
Звідки: Николаев

Повідомлення

konb999: 20.05.2022 08:27Не правда,- я в хорайзон поочередно играл дома на системнике и на работе на ноуте и все нормально синхронизировалось через облако. В стиме правда
Эпиковская не хочет. :spy:
romawrq: 20.05.2022 10:10
Alligator: 19.05.2022 20:24 Якщо проблеми будуть то Windows 10 встановіть, а щодо гри...
Купив Horizon, ставив пів ночі його на свою Windows 7
Зранку радісно побіг запускати - клікаю на ярлик - і тупо нічого не відбувається. Гра просто не запускається :dontknow:
Тоді встановлювати Windows 10.
romawrq
Junior
Аватар користувача

Повідомлення

Grava: 20.05.2022 10:56
В требования какая винда? Вроде четко на писано что 10.
DMZ: 20.05.2022 14:17
Попробуйте на ХР. Я читав, що на Сервіс Паку 3 без проблем все літає :rotate:
Shaddd: 20.05.2022 14:43 Чож вы наезжаете:)бывает что человек не посмотрел в рекомендациях,благо в стиме есть возврат денег.
Як як раз читав, тому зряче купив ії)
Сподівався на фарт. Бо з останнього досвіду - коли написано про Вінду 10, то и на 7й може піти без проблем.
З останнього - поставил онлайн гру Блек Дезерт - пішла чудово на 7й)
Alligator: 20.05.2022 15:58 Тоді встановлювати Windows 10.
Сьогодні пів дня то і робив, але комп мій шось фігню робить - під час доустановки компонентів 10ї Вінди - зависає або видає синій екран :(
Alligator
Member
Аватар користувача
Звідки: Николаев

Повідомлення

romawrq: 20.05.2022 19:52Сьогодні пів дня то і робив, але комп мій шось фігню робить - під час доустановки компонентів 10ї Вінди - зависає або видає синій екран
Intel Core i7-3770 не було, але був аналог - Intel Xeon E3-1230 v2, 10-ка з офіційного сайту без танців з бубнов вставала, після автовстановлення компонентів тільки драйвера на відеокарту з сайту nvidia ставив і все.
feniks_tm
Member
Аватар користувача
Звідки: Луцьк

Повідомлення

romawrq: 20.05.2022 19:52 Сьогодні пів дня то і робив, але комп мій шось фігню робить - під час доустановки компонентів 10ї Вінди - зависає або видає синій екран :(
Гадати не берусь, але просто так синьку не кидало б. Або образ кривий, або щось з накопичувачем на який ставите, або з оперативною памяттю. Що синька пише?
romawrq
Junior
Аватар користувача

Повідомлення

Alligator: 20.05.2022 20:03 Intel Core i7-3770 не було, але був аналог - Intel Xeon E3-1230 v2, 10-ка з офіційного сайту без танців з бубнов вставала, після автовстановлення компонентів тільки драйвера на відеокарту з сайту nvidia ставив і все.
Боюсь, тема не зовсім по цьому профілю :insane:

Річ в тому, шо у меня стояв старий HDD, я на нього спокійно кинув 10ку два роки назад і сидів.
Після нового року вирішив взяти собі SSD і на нього встановити Вінду. І от під час встановлення на SSD 10ї вінди почалися ті проблеми з зависанням. Думав спочатку, шо SSD бракований, але 7ма Вінда поставилася і всі інші файли/ігри суперськи сиділи на цьому SSD.
feniks_tm: 20.05.2022 20:10 Гадати не берусь, але просто так синьку не кидало б. Або образ кривий, або щось з накопичувачем на який ставите, або з оперативною памяттю. Що синька пише?
І я про таке думаю. Я ставив декілька 10к з різних джерел - с торрентів, а сьогодні - з оф. сайту Майкрософт. І все одно та лажа.
Помилки сьогодні були наступні:
Сlock watchdog timeout
та
Inaccessible boot device

А потім я скинув налаштування в Біосі по дефолту, почав гратися з пріорітетністю накопичувачів і в якийсь момент під час перезагрузки комп вирубився, поім включився, і знову вирубився. І так по колу(
Зараз навіть включити не можу його. Скоро розручку системник, вийму батарейку з матєрінки...
feniks_tm
Member
Аватар користувача
Звідки: Луцьк

Повідомлення

romawrq: 20.05.2022 20:25 Сlock watchdog timeout
Це зазвичай нестабільний проц, спробуйте докинути напруги трохи. У мене таке було на X79 коли не вистачало VCore. Хоча судячи з наступних симптомів, там все ще хочеш уже може бути. Скоріше за все щось материнка чудить.
neo89skynet
Member
Аватар користувача

Повідомлення

romawrq: 20.05.2022 20:25Помилки сьогодні були наступні:
Сlock watchdog timeout
та
Inaccessible boot device
Сталкивался пару раз с такой фигней, бывало приносили системники что 7-ка ставится без проблем и работает, а 10-ка ни в какую или ставится на надцатый раз но потом глючит не по детски, в итоге виной всему был цпу, замена его решала проблему как правило.
feniks_tm
Member
Аватар користувача
Звідки: Луцьк

Повідомлення

neo89skynet: 20.05.2022 21:51
romawrq: 20.05.2022 20:25Помилки сьогодні були наступні:
Сlock watchdog timeout
та
Inaccessible boot device
Сталкивался пару раз с такой фигней, бывало приносили системники что 7-ка ставится без проблем и работает, а 10-ка ни в какую или ставится на надцатый раз но потом глючит не по детски, в итоге виной всему был цпу, замена его решала проблему как правило.
Но меня по прежнему находят хейтеры и минусуют))
Alligator
Member
Аватар користувача
Звідки: Николаев

Повідомлення

feniks_tm: 20.05.2022 21:54Но меня по прежнему находят хейтеры и минусуют))
Нет, просто мы в теме обсуждения магазина пишем про ПК юзверя, что никаким боком к данной ветке не относится.
P.S. для начала можно просто частоту GPU на пару десятых ГГц понизить. На X79 с E5 такое спасало.
MSI-PC User
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Alligator: 20.05.2022 15:58Эпиковская не хочет
Опять санкции-шманции... Пишет, что "для вашего региона или страны оплата недоступна". Донецкая область, украинская территория.
Торренты - наше всё!
Alligator
Member
Аватар користувача
Звідки: Николаев

Повідомлення

MSI-PC User: 23.05.2022 08:04
Alligator: 20.05.2022 15:58Эпиковская не хочет
Опять санкции-шманции... Пишет, что "для вашего региона или страны оплата недоступна". Донецкая область, украинская территория.
Торренты - наше всё!
Ну не знаю, ВПН Киева попробуйте, во времена распродаж с купоном на 300 грн версия SnowRunner — Premium Edition за пару соток была.
DaKaR
Member
Аватар користувача
Звідки: Terra Incognita ака Житомир

Повідомлення

Ни кого не сохранилась установленная старая пиратка? Просто лицензия занимает 100ГБ, пиратка вроде в разы меньше занимала. Это сколько контента подвезли?
afhpwnd
Member
Аватар користувача
Звідки: Кривой Рог

Повідомлення

DaKaR: 05.06.2022 14:20 Ни кого не сохранилась установленная старая пиратка? Просто лицензия занимает 100ГБ, пиратка вроде в разы меньше занимала. Это сколько контента подвезли?
138 ГБ (148 581 000 185 байт)
Відповісти