Твіттер це основна політична соц мережа в світі. Там весь двіж. Ось там і пошукай

- Адміністрація президента США Дональда Трампа звернулась до Російської Федерації з проханням бути посередником у спілкуванні з Іраном з таких питань, як ядерна програма.leif: ↑ 04.03.2025 18:40 Alligator
Твіттер це основна політична соц мережа в світі. Там весь двіж. Ось там і пошукай![]()
зелебебус вже себе попустив і єврогої таки заставили його стати на колінка перед трумпом, все ок. бо єврогої не будуть нічого робити, вони тільки можуть в твітері співати оди потужнічу, але от коли доходить до діла, то ні. дипломат з потужніча поганенький, так легко вивели на емоції і ще було б непогано транслітора брати, бо рівень англійської так собі ще транслітор дає трохи часу обдумати відповідь.Alligator: ↑ 04.03.2025 18:52- Адміністрація президента США Дональда Трампа звернулась до Російської Федерації з проханням бути посередником у спілкуванні з Іраном з таких питань, як ядерна програма.leif: ↑ 04.03.2025 18:40 Alligator
Твіттер це основна політична соц мережа в світі. Там весь двіж. Ось там і пошукай![]()
- США почали торговельну війну проти Канади, Трюдо - "Дональде, ти розумна людина, але це дуже дурний хід".
- США підняли мита до 25% для Мексики
- про універи та школи я вже писав.
Таке відчуття, що Трамп вирішив зібрати Флеш-рояль, щоб будь яке попущення в майбутньому було позитивне для Американців.
Побуду вангою. Зупинка американської зброї буде тимчасова, але россія цим скористається та вже з сьогоднішньої ночі будуть запущені десятки ракет по енергосистемі України та загине багато людей які обслуговують ці об'єкти. Зеленському прийдеться уніжатись, щоб відновити его Трампа, при цьому можливо відновляться поставки, але про ніякий "мир" найближчим часом мови й не може бути. І головне запам'ятайте, Трамп який заблокував ракети для ППО - хоче миру, путін який наказує вбивати українців та знищувати мирну критичну інфраструктуру - хоче миру, а Зеленський який проти віддати області які не були захвачено - диктатор та хоче, щоб українці вмирали. Не переплутайте будь ласка.
Дружище, я понимаю твои чувства. Я тоже многим недоволен. Но я уже вижу, что все уже, конец.Alligator: ↑ 04.03.2025 13:32Ты где-то видиш конкретные позывы отказа от Америки? Или кто-то утверждал, что Америка нам не помогала? Есть конкретные претензии к Трампу и Маску. Заберешь их к себе?