Відеокарти AMD Radeon RX 9070 (XT) розраховані на ціновий сегмент до $700

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

Nortrom: 25.02.2025 19:18 Я бы на месте AMD поставил 500 за младшую, это убьет 5070, так как там аж до 400 баксов придется скидывать, а у хуанга жаба задушит скидывать до 400 :gigi:
по моделям reaper/pulse узнаем реальный ли MSRP, или фейковый :)
что-то мне подсказывает что 5070/Ti продадутся куда большим тиражом чем 9070/XT даже если цены у последних будут существенно ниже. Ну а если не существенно..
man1242
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 25.02.2025 20:07
_Andrik_: 25.02.2025 19:39
Маю в 1440р в "Останні з нас" 70-100+ фпс все на максимум з променями на профільному залізі . Але без того хуангівького лайна (яке ніби змінює картинку, а по факту як олією все облили )грається і виглядає для мене ліпше . Так тяжко в це повірити маючи зелену карту .
В СР2077 не граю бо не подобається ані історія, ані сеттінг .
П.С.
Тобто якщо підкрутити налаштування то й на червоних можна грати з тими сраними променями, навіть в 2077 , та і взагалі в будь що
перепрошую, а про яке саме "хуангівькьке лайно" йде мова і як ти зрозумів, що воно щось милить, дякую. як же мені подобається читати щось від людей про длсс, які його навіть увімкнути не можуть, а кажуть про якесь "мило", от тобі нативний прекрасний ТАА, який стандартно йде в кожній грі на ЮЕ5 і найслабший пресет "перфоманс" длсс4, де тут мило?
Боже, там с длсс трансформатором есть не большой минус это снижение производительности от апскейлера что посути вместо 30% дает уже 20% что явно убивает главную филку апскейлера. Может на топ картах это менее заметно, но все же на мидлах будут вопросы. Писать что включайте длсс в режим перфоманс это не серьезно. :laugh:
_Andrik_
Member

Повідомлення

_Andrik_: 25.02.2025 19:39
Маю в 1440р в "Останні з нас" 70-100+ фпс все на максимум з променями на профільному залізі . Але без того хуангівького лайна (яке ніби змінює картинку, а по факту як олією все облили )грається і виглядає для мене ліпше . Так тяжко в це повірити маючи зелену карту .
В СР2077 не граю бо не подобається ані історія, ані сеттінг .
П.С.
Тобто якщо підкрутити налаштування то й на червоних можна грати з тими сраними променями, навіть в 2077 , та і взагалі в будь що
перепрошую, а про яке саме "хуангівькьке лайно" йде мова і як ти зрозумів, що воно щось милить, дякую. як же мені подобається читати щось від людей про длсс, які його навіть увімкнути не можуть, а кажуть про якесь "мило", от тобі нативний прекрасний ТАА, який стандартно йде в кожній грі на ЮЕ5 і найслабший пресет "перфоманс" длсс4, де тут мило?
Я взагалі-то про мило ні слова не сказав, річ йшла про промені на які усі дро :censoured: ть , з ними усе блищить як олією намащено . Може в КБ з цим щось і змінює , але інших іграх це виглядає для мене гірше , навіть в тих проектах де Радеон його тягне на пристойному рівні . Як приклад навів TLOU .
man1242
Member

Повідомлення

vsx: 25.02.2025 20:35
Nortrom: 25.02.2025 19:18 Я бы на месте AMD поставил 500 за младшую, это убьет 5070, так как там аж до 400 баксов придется скидывать, а у хуанга жаба задушит скидывать до 400 :gigi:
что-то мне подсказывает что 5070/Ti продадутся куда большим тиражом чем 9070/XT даже если цены у последних будут существенно ниже. Ну а если не существенно..
Я же это писал пару дней назад а ты с пеной накинулся на меня, хотя снова пока нвидиа балуется с хомяками назыая это дефецитом может и продадутся нормально.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Не 400-450, а 700? Спасибо Трампу за стремительно обесценивающийся доллар!
VladimirV
Member

Повідомлення

_Andrik_
Менше місяця тому грав в тлоу1 , двічі пройшов, щось я там в налаштуваннях не бачив ray tracing.
Гра вимоглива і крута, але ж там просто безліч налаштувань з описом, що кожне налаштування навантажує (проц/гпу/врам). Тобто незважаючи на важкість, оптимізація крута. А світло і без рт може бути нормальним, це факт. Але майбутнє ігор це двіжки з невимикаємими люменами і обчисленням світла, від цього не дінешся.
Nortrom
Member

Повідомлення

продадутся, потому что OEM рынок большой у НВ, ну и куча людей которым главное, чтобы был зелёный стикер, и неважно что начинка плохая.
man1242
Member

Повідомлення

Nortrom: 25.02.2025 21:13

продадутся, потому что OEM рынок большой у НВ, ну и куча людей которым главное, чтобы был зелёный стикер, и неважно что начинка плохая.
Думаю у 9070 по 450$ есть все шансы побороться с конкурентом, апскейлер фср4 все же явно на фоне трансфорсаторов будет больше выдавать фпс + сама карта скорее всего в растре сможет себя показать гораздо лучше. Я уже молчу что ее можно будет купить в магазине за условные 25к грн в отличном исполнении пока зеленые хомяки будут в очереди стоять и ждать вантузы 5070 по 40к грн :-P
kairo
Member

Повідомлення

Сьогодні слухав Gamers Nexus по ситуації із Нвідією, і що це все по факту результат монополії. У АМД та Інтела є усі можливості, щоб скористатись ситуацією на свою користь, якщо вони не будуть тупити.

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Nortrom: 25.02.2025 21:13 продадутся, потому что OEM рынок большой у НВ, ну и куча людей которым главное, чтобы был зелёный стикер, и неважно что начинка плохая.
Так "начинка" і не погана, якраз навпаки. Проблема в оверпрайсі.
vsx
Member

Повідомлення

_Andrik_: 25.02.2025 19:39 Маю в 1440р в "Останні з нас" 70-100+ фпс все на максимум з променями на профільному залізі .
Навіть моя 7600 тягне «промені» в TLOU на досить гідному рівні :D
dead_rat
Member

Повідомлення

dfcz: 25.02.2025 18:02 "До $700" – это в том числе $699. Так что не нужно пока губу раскатывать.
До 700$ це 999$ в магазі якщо пощастить ;)
Nortrom
Member

Повідомлення

Так "начинка" і не погана, якраз навпаки. Проблема в оверпрайсі.
У 5070ти норм начинка, проблема в цене, а у 5070, шо то, шо то плохое.
Думаю у 9070 по 450$ есть все шансы побороться с конкурентом, апскейлер фср4 все же явно на фоне трансфорсаторов будет больше выдавать фпс + сама карта скорее всего в растре сможет себя показать гораздо лучше
Стоит щас 550\650, но "not deteremined yet"
про FSR4 пока темный лес, какие они функции покажут, через 3 дня узнаем. Ликеры вообще про апскейлеры не говорят, они знают, что будет такая-то версия и все.
У AMD MFG ещё в FSR3 был, но решили не использовать его.

У АМД та Інтела є усі можливості, щоб скористатись ситуацією на свою користь, якщо вони не будуть тупити.
Сильно зависит от пользователя. Вон у 5й серии куча проблем и хомяки всеравно берут по оверцене, несмотря, что черные экраны, нету ропов и т.д
Если пользователь переосилит у себя в голове "только зеленый стикер", тогда будут шансы, а так нет.
Востаннє редагувалось 25.02.2025 21:49 користувачем Nortrom, всього редагувалось 1 раз.
vsx
Member

Повідомлення

man1242: 25.02.2025 20:38 Я же это писал пару дней назад а ты с пеной накинулся на меня, хотя снова пока нвидиа балуется с хомяками назыая это дефецитом может и продадутся нормально.
Ты меня с кем-то перепутал? У меня вообще пены нет, так, иногда пар из одного уха выходит)

Отправлено спустя 6 минут 18 секунд:
man1242: 25.02.2025 21:31 Думаю у 9070 по 450$ есть все шансы побороться с конкурентом, апскейлер фср4 все же явно на фоне трансфорсаторов будет больше выдавать фпс + сама карта скорее всего в растре сможет себя показать гораздо лучше. Я уже молчу что ее можно будет купить в магазине за условные 25к грн в отличном исполнении пока зеленые хомяки будут в очереди стоять и ждать вантузы 5070 по 40к грн :-P
Если она будет по 25 и в исполнении какого-нибудь Nitro или хотя бы Pulse, то это будет очень серьезный игрок на рынке. Ключевое тут если. За 35 она уже никому не нужна.

Отправлено спустя 3 минуты 36 секунд:
Nortrom: 25.02.2025 21:47 про FSR4 пока темный лес, какие они функции покажут, через 3 дня узнаем. Ликеры вообще про апскейлеры не говорят, они знают, что будет такая-то версия и все.
На днях читал какой-то лик что в сравнении все же уступает трансформеру. В начале марта HU как обычно рассмотрят все под лупой и станет ясно.
Timedemo
Member

Повідомлення

_Andrik_: 25.02.2025 20:36 Я взагалі-то про мило ні слова не сказав, річ йшла про промені на які усі дро :censoured: ть , з ними усе блищить як олією намащено . Може в КБ з цим щось і змінює , але інших іграх це виглядає для мене гірше , навіть в тих проектах де Радеон його тягне на пристойному рівні . Як приклад навів TLOU .
спойлер
Зображення
ну да, навіщо блистіти калюжі, хай просто буде намальовано там щось від балди
Enjthesilence
Member

Повідомлення

man1242: 25.02.2025 20:36

Боже, там с длсс трансформатором есть не большой минус это снижение производительности от апскейлера что посути вместо 30% дает уже 20% что явно убивает главную филку апскейлера. Может на топ картах это менее заметно, но все же на мидлах будут вопросы. Писать что включайте длсс в режим перфоманс это не серьезно. :laugh:
чим старіша карта, тим більша втрата продуктивності з новим "трансофрмером" і 10% втрати це тільки якщо казати за 2000 серію і все ж навіть +20% продуктивності при якості зображення на рівні, а в деяких іграх навіть кращим за нативний вбогий ТАА, в чому мінус? трансформер з пресетом перфоманс виглядає краще за кваліті длсс 3, от в чому вся суть.

Відправлено через 57 секунд:
_Andrik_: 25.02.2025 20:36

Я взагалі-то про мило ні слова не сказав, річ йшла про промені на які усі дро :censoured: ть , з ними усе блищить як олією намащено . Може в КБ з цим щось і змінює , але інших іграх це виглядає для мене гірше , навіть в тих проектах де Радеон його тягне на пристойному рівні . Як приклад навів TLOU .
а до чого тут РТ до нвідії? чи ти думаєш, що ретрейсинг придумала нвідія? для твого відома, в ремейку ТЛОУ нема ретрейсингу, він фанатикам АМД мерещиться навіть там де його нема, розумію.

Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
vsx: 25.02.2025 21:58
man1242: 25.02.2025 20:38 Я же это писал пару дней назад а ты с пеной накинулся на меня, хотя снова пока нвидиа балуется с хомяками назыая это дефецитом может и продадутся нормально.
Ты меня с кем-то перепутал? У меня вообще пены нет, так, иногда пар из одного уха выходит)

Отправлено спустя 6 минут 18 секунд:
man1242: 25.02.2025 21:31 Думаю у 9070 по 450$ есть все шансы побороться с конкурентом, апскейлер фср4 все же явно на фоне трансфорсаторов будет больше выдавать фпс + сама карта скорее всего в растре сможет себя показать гораздо лучше. Я уже молчу что ее можно будет купить в магазине за условные 25к грн в отличном исполнении пока зеленые хомяки будут в очереди стоять и ждать вантузы 5070 по 40к грн :-P
Если она будет по 25 и в исполнении какого-нибудь Nitro или хотя бы Pulse, то это будет очень серьезный игрок на рынке. Ключевое тут если. За 35 она уже никому не нужна.

Отправлено спустя 3 минуты 36 секунд:
Nortrom: 25.02.2025 21:47 про FSR4 пока темный лес, какие они функции покажут, через 3 дня узнаем. Ликеры вообще про апскейлеры не говорят, они знают, что будет такая-то версия и все.
На днях читал какой-то лик что в сравнении все же уступает трансформеру. В начале марта HU как обычно рассмотрят все под лупой и станет ясно.
якщо буде рівень хоча б длсс3 - це вже дуже добре.
Востаннє редагувалось 25.02.2025 22:07 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
Nortrom
Member

Повідомлення

Мы не обсуждали это, поэтому ничего не могу сказать. Единственное надо посмотреть на новую версию RIS, если она будет норм, то недалеко от трансформера будет
Enjthesilence
Member

Повідомлення

vsx: 25.02.2025 21:43
_Andrik_: 25.02.2025 19:39 Маю в 1440р в "Останні з нас" 70-100+ фпс все на максимум з променями на профільному залізі .
Навіть моя 7600 тягне «промені» в TLOU на досить гідному рівні :D
там нема променів, заспокойся
vsx
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 25.02.2025 22:03 там нема променів, заспокойся
:facepalm:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

vsx: 25.02.2025 22:06
Enjthesilence: 25.02.2025 22:03 там нема променів, заспокойся
:facepalm:
це був сарказм такий? дотепно
Востаннє редагувалось 25.02.2025 22:07 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти