S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.1.4 з виправленням проблем

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2025 16:21Ну ти той AW2 грав?
3 рази пройшов.
Геральт: 28.01.2025 16:21Там мило мильне.
Навіть поряд ніякого мила не помітив.
Геральт: 28.01.2025 16:28Ось, тримай. І тіні і калюжі
Ой ну хватить, ну))). Це ти вже напільніком/модами доробив. З коробки там немає ні віддзеркалень в калюжах нормальних, ні тіней від дерев/рослиннсті. Сране SSR через ту ж сраку працююче.
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
А тіні від дерев, то взагалі без коментарів)))
Якщо це для тебе топова графіка, то я пас)
Геральт
Member

Повідомлення

Що за маячня? Є там з коробки віддзеркалення. В мене 2 папки для с2: звичайна і після рішейду. І в отих картинках трохи того, трохи того. Остання, наприклад, точно без рішейду. Зрештою, жодний рішейд те мило в AW2 не витягне.
Так навіть на твоїх скрінах віддзеркалення є. Сам собі суперечиш. А те, що воно може гірше виглядати ніж в мене...ну, АМД завжди славилась якісною картинкою.
А можеш дзеркало/вітрину з AW2 заскрінити? Ну, раз ми вже в скріни так гарно почали грати :D
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт
То пурга, а не віддзеркалення.
Віддзеркалення в дзеркалах зараз неможливо якісно зробити і в повному обсязі. Я вже давав на це розгорнуту відповідь. Не спекулюй. Це треба, напевно, rtx9090.

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Геральт: 28.01.2025 16:54 А те, що воно може гірше виглядати ніж в мене...ну, АМД завжди славилась якісною картинкою.
:lol:

Відправлено через 8 хвилин :
Геральт: 28.01.2025 16:54Що за маячня?
Це реалії)
Геральт
Member

Повідомлення

VolandInferno
Щось не дуже зрозумів. Від мене ти просиш віддзеркалень, а твоя AW2 "ні шмагла"?
рішейд
Зображення
Не_рішейд
Зображення
Тримай ще відосик (там 300М):
https://fex.net/uk/s/fdemstr

І так, це в рази цікавіше і Horizon і AW2 в плані віддзеркалень. Яких в с2 "нема" :-/

Ось тут пурга, а в с2 цілком може бути
спойлер
Зображення
поиск по картинке онлайн
Востаннє редагувалось 28.01.2025 17:10 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт
То ми про які віддзеркалення говоримо? Ти ж напевно мав на увазі віддзеркалення в дзеркалі, так?
lividum
Member

Повідомлення

VolandInferno
Он видимо играл в АВ2 с фср, и жалуется на мыло :lol: Картинка в нем офигительная и четкая.

По сабжу ничего не скажу)) Был уверен , что выйдет сырое нечто, поэтому даже за 800 грн не купил. :) Проходить буду однозначно в геймпасе и скорее всего еще не скоро, исходя из разворачивающейся картины. B-)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2025 07:49Метро програє. Сюжет - граєм за хорошого узкого, практично рельсовий. Графіка також в рази гірша. Текстури, порівняно з С2 - древні. Звук в С2 взагалі the best. Атмосферність, подібну в С2 не пам'ятаю в жодній грі.
:eek: Сравнивать Сталкер и Метро как сравнивать ну не знаю - Фар Край 2 и ГТА 5. То есть Сталкер 2 по факту - это Фар Край 2 в антураже Зоны, с симпатичной графикой, весьма ограниченным геймплеем, пусть даже с открытым миром, но этот мир сделан на отвались в плане фасттревела, отсутствия транспорта, бегают всякие живности, бандиты, висят аномалии. То есть в плане самой игры С2 - это ну так себе, середняк. Спасают антураж, открытый мир таки, жажда исследования, моды, фиксящие кучу косяков от разрабов и в принципе попытка сделать какую-то историю. Всё. С великолепной Метро Исход даже сравнивать смешно.
Метро - это тот случай, когда игра от наших заборола большинство игр-бродилок на самом деле, ну может кроме Фар Край 5 и Хорайзена, наверное.
Сталкер - в принципе, неплохо, на самом деле. Типа RDR что-то.
Востаннє редагувалось 28.01.2025 17:12 користувачем Inqizitor2022, всього редагувалось 2 разів.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт
Короче, грай собі в свій сталкер, в ньому все файно і проблем немає, гра року, графіка топ)
І стосовно віддзеркалення в дзеркалах в сучасних іграх. Ну не віриш мені, сам подивись на ютубі, чому це зараз практично неможливо реалізувати.
Востаннє редагувалось 28.01.2025 17:13 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

VolandInferno
Та хоч в дзеркалі, хоч не в дзеркалі. Відос глянь. Магія сія твому AW2 просто недоступна.
І нащо мені твій ютуб, якщо я можу запустити С2 і насолоджуватись картинкою )
Дзеркала реалізовані всюди, де нема зелених променів. А навіть з променями реалізовані (хітман)

lividum
Ще жодну гру з фср-апскейлом не грав ;)
Востаннє редагувалось 28.01.2025 17:17 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2025 17:13Магія сія твому AW2 просто недоступна.
:lol: :lol: :lol:
подивився відіво твоє))
Ой все, досить з мене таких віддзеркалень. Якщо для тебе це ок, то в нас з тобою точно кардинально різні уявлення про графіку))))) В сталкері і 10відсотків немає тих технологій, що в Aw2.

Відправлено через 30 секунд:
Геральт: 28.01.2025 17:13якщо я можу запустити С2 і насолоджуватись картинкою )
Сумнівне задоволення

Відправлено через 47 секунд:
Геральт: 28.01.2025 17:13А навіть з променями реалізовані (хітман)
Мімо, і мені честно лінь пояснювати чому, всеодно для тебе то будуть не аргументи)
Геральт
Member

Повідомлення

VolandInferno: 28.01.2025 17:17 В сталкері і 10відсотків немає тих технологій, що в Aw2.
Ти в технлогії граєш, а я в ігри з класною графікою. І не такою жручою, до речі.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Освітлення/тіні бімба :D
Задача. Знайти хоч одну тінь.
спойлер
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

VolandInferno
Пф. То ж НВ, вона давно картинку спрощує. Теж мені новина. Маю і тіні і віддзеркалення, деталізація присутня.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2025 17:25Пф. То ж НВ, вона давно картинку спрощує.
Ууууу, Хуанг жидяра, краде тіні і віддзеркалення, сволота)))
Геральт
Member

Повідомлення

VolandInferno
Ну то ж не в мене краде )
Не шкода.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2025 17:32Ну то ж не в мене краде )
Та ні, все трошки простіше, ті всі тіні і освітлення осіли в кишенях/рахунках самих чесних наших лайнокодеріврозробників. Честь і хвала їм)
Eduard1980
Member

Повідомлення

fizik419: 28.01.2025 16:25 Велетенські розміри світу поки нічим не підкріплені, бігти десятий раз пару км у повній радіотиші, коли навколо тебе тиняється купа сталкерів, щоб продать калашів... Заради чого? На ремонт броні. Це по твоєму ок? Затеее у сталкері світ відкритий, а в метро ні)))
Гівноїд, а ти чого мовчиш? Ти пруфанеш, чи вибачишся? Чи знову зіллєшся?
VolandInferno
Member

Повідомлення

Eduard1980: 28.01.2025 17:38Гівноїд, а ти чого мовчиш? Ти пруфанеш, чи вибачишся? Чи знову зіллєшся?
Так він все по факту сказав. Гра пуста на 80 відсотків. Все те гріндерство в лорі гри геть не виправдане, всі ті броніки і тп. Світ FC5/6 і то значно цікавіше вивчати.
Eduard1980
Member

Повідомлення

VolandInferno: 28.01.2025 17:39
Eduard1980: 28.01.2025 17:38Гівноїд, а ти чого мовчиш? Ти пруфанеш, чи вибачишся? Чи знову зіллєшся?
Так він все по факту сказав. Гра пуста на 80 відсотків.
Він по факту прикрутив свої фантазії до моїх слів і звинуватив у подвійних стандартах на основі цих фантазій. То може б ти спочатку прочитав уважно, шо він написав, а потім писка сунув?
VolandInferno
Member

Повідомлення

Eduard1980
Оце в тебе пече. Я перечитав і повністю згідний з камрадом)
Відповісти