Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 22.01.2025 18:33
daesz: 22.01.2025 18:29
Ваша правда :think:
Зі слів корсара - конектор взагалі не мінявся на шнурку https://www.corsair.com/us/en/explorer/ ... r%20supply.
так і є, єдине що могли почати використовувати термінали з меншим опором, але у більшості нормальних виробників там з самого початку такі були
ну і ось ця нова фішка з 2-колірними роз'ємами, типу бачиш щось жовте/червоне - значить не до кінця засунув
Мені дивно, оскільки нвідія стверджувала що всі старі карти повністю пригодні і в безпеці від вигорання, оскільки всі зміни відбулись на конекторі самого шнурка, а це виходить брехня :think:
Hotspur
Member

Повідомлення

IronWithin: 22.01.2025 18:37 і це як раз ваші кастоми від яких і було більше всього проблем
тут на форумі є люди які паяють ці конектори. відгуки загалом про ці кабелі погані. але звичайно фанатам нвідіа все чудово бо це чудові карти. тут щось казати немає сенсу, це релігія. ти в нас паяльник коли в руках тримав ? паяв щось ? я от в минулому році паяв 5 метрів різних кабелів від AWG 4 до AWG 22

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
daesz: 22.01.2025 18:41Мені дивно, оскільки нвідія стверджувала що всі старі карти повністю пригодні і в безпеці від вигорання, оскільки всі зміни відбулись на конекторі самого шнурка, а це виходить брехня
Nvidia завжди бреше про свої провали. Було з GTX 480 GTX 590 GTX 970 і далі по списку, там уже з 50 випадків
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:41оскільки нвідія стверджувала що всі старі карти повністю пригодні і в безпеці від вигорання
Так а що не так з цим твердженням? Для умовно старих карт по суті нічого не зміниться, для нових, з БЖ ATX3.1 та 12V-2x6 буде працювати по вже оновленій схемі.
Причому, тут є ще такий нюанс, на багатьох картах навіть 3000-4000 серій останніх ревізій стоїть роз'єм H++, який є по суті 12V-2x6 і розрахований на 675 Ват.

https://www.tomshardware.com/pc-compone ... tor-emerge

Там на реддіті було ще багато обговорень на цю тему, резівія ставилась на самому роз'ємі, прям там має бути відбиток Н++
Востаннє редагувалось 22.01.2025 18:49 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 2 разів.
IronWithin
Member

Повідомлення

Hotspur
Злив зараховую, сподіваюсь після таких аргументів клієнтів у вас поменшає.
daesz
Member

Повідомлення

VolandInferno: 22.01.2025 18:46
daesz: 22.01.2025 18:41оскільки нвідія стверджувала що всі старі карти повністю пригодні і в безпеці від вигорання
Так а що не так з цим твердженням? Для умовно старих карт по суті нічого не зміниться, для нових, з БЖ ATX3.1 та 12V-2x6 буде працювати по вже оновленій схемі.
Причому, тут є ще такий нюанс, на багатьох картах навіть 3000-4000 серій останніх ревізій стоїть роз'єм H++, який є по суті 12V-2x6 і розрахований на 675 Ват.
Це твердження було брехнею.
Всі зміни відбулись на роз'ємі зі сторони ВК і я говорю саме про роз'єм, а не конектор на шнурку. Тобто всі карти які вийшли до якогось певного періоду часу - все ще мають вразливість.
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:41оскільки всі зміни відбулись на конекторі самого шнурка
А можна почитати де таке стверджувалось, цікаво глянути.
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 18:44 тут на форумі є люди які паяють ці конектори. відгуки загалом про ці кабелі погані.
там паяти нічого не треба, все обжимається :think:
я ці кабелі сам робив, не можу нічого поганого сказати, крім того, що треба нормальний обжимний інструмент і руки не із дупи, бо більш дрібні термінали
daesz
Member

Повідомлення

VolandInferno: 22.01.2025 18:50
daesz: 22.01.2025 18:41оскільки всі зміни відбулись на конекторі самого шнурка
А можна почитати де таке стверджувалось, цікаво глянути.
viewtopic.php?f=23&t=285642&p=3919074#p3919074

Зображення

Зображення
Востаннє редагувалось 22.01.2025 18:53 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:50Всі зміни відбулись на роз'ємі зі сторони ВК і я говорю саме про роз'єм, а не конектор на шнурку.
Так я про це вкурсі і сам про це не раз тут писав в інших темах. мені це не треба доводити:)
Reinmar
Member

Повідомлення

Earanak
тут кроме вас наверное и 4090 нет ни у кого :rolleyes:
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:52viewtopic.php?f=23&t=285642&p=3919074#p3919074
viewtopic.php?p=3911408#p3911408, тому й поцікавився. Наче розібрались)

Відправлено через 40 секунд:
Reinmar: 22.01.2025 18:54тут кроме вас наверное и 4090 нет ни у кого
Так немає, це ж настільки титульна річ, що її може придбати тільки поцілований Хуангом)
daesz
Member

Повідомлення

Так я ваш пост і не оспорював. Я зараз говорю про не зовсім добросовісні твердження самої нвідії, коли вони рік тому (чи коли там) стверджували що проблеми із конектором пофікшені і боятись більше немає за що. Але по суті - це було релевент тільки для всіх майбутніх відеокарт, а всі ВК які на той момент уже були на руках - ніяк від вигорання не застраховані.
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:41 Мені дивно, оскільки нвідія стверджувала що всі старі карти повністю пригодні і в безпеці від вигорання, оскільки всі зміни відбулись на конекторі самого шнурка, а це виходить брехня :think:
можливо вони мали на увазі те, що заставили виробників нормальні термінали в кабелі пхати, з силової точки зору в роз'ємі на відясі дійсно нічого не змінилося
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 22.01.2025 18:59
daesz: 22.01.2025 18:41 Мені дивно, оскільки нвідія стверджувала що всі старі карти повністю пригодні і в безпеці від вигорання, оскільки всі зміни відбулись на конекторі самого шнурка, а це виходить брехня :think:
можливо вони мали на увазі те, що заставили виробників нормальні термінали в кабелі пхати, з силової точки зору в роз'ємі на відясі дійсно нічого не змінилося
Можливо :think:
Всерівно якась не дуже добросовісна політика.
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:59Так я ваш пост і не оспорював. Я зараз говорю про не зовсім добросовісні твердження самої нвідії, коли вони рік тому (чи коли там) стверджували що проблеми із конектором пофікшені і боятись більше немає за що. Але по суті - це було релевент тільки для всіх майбутніх відеокарт, а всі ВК які на той момент уже були на руках - ніяк від вигорання не застраховані.
І так і ні, ну я в розрізі того, що
VolandInferno: 22.01.2025 18:46Причому, тут є ще такий нюанс, на багатьох картах навіть 3000-4000 серій останніх ревізій стоїть роз'єм H++, який є по суті 12V-2x6 і розрахований на 675 Ват.
А стосовно тверджень nVIdia щодо змін у шнурках...ну принаймні я таких новин не бачив/не пам'ятаю :)

Короче, фігня то все)

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Якщо у вас така печатка є, то вам немає за що переживати:)
Зображення

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
І просто цікавий факт, оригінальним розробником специфікацій 12VHPWR є Intel.
daesz
Member

Повідомлення

VolandInferno: 22.01.2025 19:06 Якщо у вас така печатка є, то вам немає за що переживати:)
Зображення
Мені без різниці, чесно кажучи - у мене 4070с, з ними проблем взагалі ніколи не було :)
Але треба з цікавості запам'ятати, коли буду перезбирувати все в новий корпус - спробую роздивитись (у зотака твін едж можливо і не вийде навіть побачити, роз'єм захований під кожухом :-/ ).
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 19:10у мене 4070с
Всі Супери вже з новим роз'ємом.
https://wccftech.com/12v-2x6-h-connecto ... wr-h-plug/
Востаннє редагувалось 22.01.2025 19:13 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
NST1983
Member

Повідомлення

IronWithin: 22.01.2025 15:06
Earanak: 22.01.2025 15:01 У меня да и у моих коллег за 27 месяцев так и не было ни одного случая с прогаром переходника или слота питания у 4090 :dontknow: Может на этом форуме погорельцы были ? А то так почитаешь новости, реддиты, ютуб-каналы мастерских так кажется что каждая вторая 4090 полыхает :gigi:
Скорее всего тогда nvidia была права и то руки from ass виновны были, ну можно допустить брак некоторых переходников партнёров конечно, но насколько я помню проблема массовой не была
Лол, чомусь раніше у цих "рукожопів" нічого не горіло, а зараз почало горіти.
Зазвичай нормальні виробники технологій роблять спрощення і покращення підключень, а тут зробили якесь лайно і у людей почались проблеми.
Дивно? Ні :-/ :facepalm:
Може ще якийсь конченний шнур живлення в БП треба додати, який треба вставляти під кутом в 30 градусів в підвищенному стані лежачи на боку. і знову буде хтось поганий.
daesz
Member

Повідомлення

VolandInferno: 22.01.2025 19:11
daesz: 22.01.2025 19:10у мене 4070с
Всі Супери вже з новим роз'ємом.
Ще краще :super:
NST1983
Member

Повідомлення

Скількт відях переживе оцей піпеточний контакт? Це треш, невже не можна зробити по нормальному? Карти вже за 2000 К баксів перевалили, а за нормальний кабель - ні, не чепай, не гни, не ходи... :facepalm:
Відповісти