Valve оголосила переможців The Steam Awards 2024. Грою року стала Black Myth: Wukong

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder: 04.01.2025 19:32Хоча б частково втекти можна.
На пів шишечки? :laugh: Ви або хрестик зніміть, або труси надіньте.
При всій моїй прихильності до китайської цивілізації, за те щоб розірвати замкнене коло глобалізації і втопити всіх азіатів в їхній власній каші пропагую лише я. А всі "борцуни" з китаями і іншими тоталітаристами на цьому пункті одразу голову в штани ховають. Так проти китайців що все що що бачать кожного дня в тій чи іншій мірі з китайських компонентів зроблено :D
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder: 04.01.2025 23:11Обмежити, насолити добряче так.
Це все до сраки і не вирішує жодної з проблем. Вирішує проблему розвал глобалізації. Але тоді доведеться самим ходити на роботу на заводи, а не за дотаціями з бюджету, так :rotate:
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Scoffer: 04.01.2025 23:28
Pathfinder: 04.01.2025 23:11Обмежити, насолити добряче так.
Це все до сраки і не вирішує жодної з проблем. Вирішує проблему розвал глобалізації. Але тоді доведеться самим ходити на роботу на заводи, а не за дотаціями з бюджету, так :rotate:
А хто це буде робити ? Шольці чи Бідони? Трампа частково за бубенці буде діпстей дергати плюс як свідчать репліки маска вони теж не проти "глобалізації" з дешевою робсилою.
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
Те шо у заходу яйця відсохли я давно кажу. Якщо прийде до влади умовний адольф ніколасович муссоліні, то може щось і буде. Не факт звісно, але хоч якісь шанси. А якщо ні, то кінець тому заходу остаточно і безповоротньо. Слабкі влади гарантовно призводять до зникнення держав чи цілих цивілізацій з мапи світу. Альтернативних прецедентів ще не було.
Dremjke
Member

Повідомлення

Короче, все ясно. Китайці взяли кількістю, не якістю. Як і завжди :laugh:
Stvoryuvach
Junior

Повідомлення

Я бы отдал свой голос за silent hill 2 remake. Как игру года.
SoVaR
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.01.2025 13:28PS: я думаю що вони і без вказівки впорались.
:lol:
Scoffer: 04.01.2025 19:39При всій моїй прихильності до китайської цивілізації, за те щоб розірвати замкнене коло глобалізації і втопити всіх азіатів в їхній власній каші пропагую лише я
Навіщо всіх азіатів топити в тій "каші", любитель камуняк ти наш? В той час коли камуняцький китай по повній підтримує рашку, наприклад ті ж японці виділяють нам лише грошима лярди уо. Давай заспівай улюблену пісеньку китаєдро4ерів, мовляв вони болотам нічого не надають і не допомагають.
Scoffer
Member

Повідомлення

SoVaR
Ти спачатку розкажи звідки у нас взялись півтора мільйона складових на фпв дрони за минулий рік, а потім поговоримо :)
Думалка відсохла як клас походу.

Відправлено через 7 хвилин 45 секунд:
І заодно за наполегливою рекомендацією якого саме вождя в хід досі не пішла ядерка.
SoVaR
Member

Повідомлення

Scoffer в тебе ні думалки, ні навіть натяку на критичне мислення. Не підтримували б китайські камуняки болота, не знадобились би нам ці дрони, тому що скоріше за все не було б повномасштабного вторгнення. Ще раз питаю, до тотальної підтримки болот з боку камунокитая - в політичному плані, фінансовому, технічному, розвід даними і тд в тебе китаєлюба питань зовсім нема?
Scoffer
Member

Повідомлення

SoVaR
Ну да, ну да. Все ж виключно комуняки, котрі і комуняками не є. Тобі нагадати товарооббіг орків з європою і америкою в 2021 і далі? І з щирою демократичною індією в 22+? І з неменш демократичною республікою корея, а не її північним сусідом?
Отому так і живемо бо населення ідіоти.
daesz
Member

Повідомлення

SoVaR: 05.01.2025 21:15 наприклад ті ж японці
А ще досі мають купу контрактів по яких співпрацюють із рососією, наприклад, ліцензія на вилов ілітної(с) риби та інших морепродуктів. Виходить, Японія також вливає гроші в бюджет боліт.
https://www.rbc.ua/rus/news/poniya-impo ... 27944.html
Ета другоє?

Асашай досі в парашки купляє уран та плутон, а Європа пафту, також другоє, правда?
Scoffer
Member

Повідомлення

daesz
Найбільш другоє це індуси, котрі наростили імпорт нафти в 20+ раз лише за перший рік війни. Оце другоє так другоє. Зато демократичненько :laugh:

Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
А щодо японців, то інші азіати ніколи не простять того що ті японці робили, і, головне, за що не були покарані. Доктор менгеле просто відпочиває в сторонці. Таке не можна не пробачити, ні забути. Рано чи пізно всі сорти китайців і корейців налагодять стосунки між собою і випилять японців під нуль. Теж мені благородний народець знайшов він.
SoVaR
Member

Повідомлення

daesz: 05.01.2025 23:55Ета другоє?
Як і транзитувати газ всі ці роки?
Ключове те, що бункерний узгоджував все з Сі перед повномастабкою. Те, що китай надає тотальну підтримку, в тому числі через кндр.
Чи ту хтось посперечається з тим, що кндр міньон китаю і все перекидує на болота не узгоддуючи з Сі?
https://www.rbc.ua/rus/news/si-tszinpin ... 21180.html
Scoffer: 05.01.2025 23:52бо населення ідіоти.
О так, китаєдро4ери в перших рядах тих недалеких ідіотів, як і підписота гордонів/аристовичей і тд.
Scoffer
Member

Повідомлення

SoVaR
Не можу дочекатись коли закінчиться війна, і всі західодрочери звалять з моєї країни. Я зроблю все від мене залежне щоб назавжди. Будете там пісюни арабські смоктати.
daesz
Member

Повідомлення

Стаття на яку ви даєте лінк немає жодного підтверджнння цьому
SoVaR: 06.01.2025 00:09 Ключове те, що бункерний узгоджував все з Сі перед повномастабкою.
А на рахунок цього
SoVaR: 06.01.2025 00:09 Чи ту хтось посперечається з тим, що кндр міньон китаю і все перекидує на болота не узгоддуючи з Сі?
Як і всі інші наші, так звані, "союзники", які не контролюють куди продукція їхнього виробництва прямує ;)
Свіженьке : https://www.rbc.ua/rus/news/dronah-ki-a ... 73718.html

Таки другоє :(
Scoffer
Member

Повідомлення

daesz
У них все завжди другоє. Як порох не розподілив зброю по військам і її зручненько підірвали - другоє, як ющ розпилив єдине що реально боялись у відповідь кацапи, ту-22 з ркаетами - другоє, як міни знищив - другоє, як нікчемщина не продавали за гроші срану стрілецьку зброю - другоє, як меркель змовилась з х@йлом - другоє, як обама наказав здати Крим - другоє. Перечисляти можна задовбатись. Зато китайці їм муляють. Та китайцям насрать, у них підхід :censoured: як хочете, не наші справи, тільки без ядерки. І на тому спасибі. Це "без ядерки" зробило не менше ніж всратий захід разом узятий. І фпв дрони з китайських компонентів туди ж. Не було б фпв в кількості - давно б вже програли. А так ще й нічо так війна йде. Тим часом увесь євросовок разом узятий ледве осилив мільйон снарядів з річним запізненням.

Відправлено через 7 хвилин 5 секунд:
Вибухівка, до речі, теж китайська у нас. Бо немає не китайської на ринку. Розучились на заході робити без китайських компонентів. Це також другоє :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.01.2025 00:24 І фпв дрони з китайських компонентів туди ж.
Особливо сміщно, коли чмигало та сопля розповідають, що допомога волонтерів - це менше 10%, а по факту - якби не волонтери, то вже б русня під німецькою границею була, бо всі ми знаємо які з поляк вояки
https://www.rbc.ua/rus/news/polshchi-pi ... 69933.html
https://lb.ua/world/2024/07/12/623863_p ... yoviy.html
Scoffer
Member

Повідомлення

daesz
Допомога волонтерів і є сильно менше 10%, що все одно дуже і дуже багато і впливово бо волонтери діють оперативніше ніж держава. По суті закривають різні ніші.
Поки держава розчехлиться на 10 тишь дронів через місяць з бюрократією, то волонтери доставлять 10 штук, не тисяч, але завтра, коли вони прям горить як треба. Тут не потрібно ні перебільшувати вплив одних, ні недооцінювати інших. Вигідне взаємодоповнення на благо нації.

Відправлено через 48 секунд:
А щодо поляків і іншої нати мені вже давно не смішно. Вони всі без америкосів просто ніщо. А чи будуть америкоси за них всіх вписуватись питання відкрите. Особисто я б поставив пиво на те що не будуть хоча б тому що не встигнуть. Ті ж поляки втечуть до Британії раніше ніж америкоси висадяться їм допомагати :lol: Про нікчемщину я взагалі мовчу, у них на нуль відбили поняття про національність, батьківщину і нерухомість у власності, їм нічого і нізачим захищати, ні з ідейних міркувань, ні з особисто-фінансових. Заради чого йти дохнути, щоб араби з ніграми тим часом жирували і ґвалтували їхніх дружин чи що?
daesz
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.01.2025 01:12 Про нікчемщину я взагалі мовчу, у них на нуль відбили поняття про національність, батьківщину і нерухомість у власності, їм нічого і нізачим захищати, ні з ідейних міркувань, ні з особисто-фінансових. Заради чого йти дохнути, щоб араби з ніграми тим часом жирували і ґвалтували їхніх дружин чи що?
На початку 22 була новина (пробував знайти, але купа часу пройшло, тож не пам'ятаю як там назва звучала), що 15% молодшого офіцерського складу бундесверу подали у відставку після початку війни в Україні, бо були не готові до війни в разі її поширення на країни НАТО. Німецька армія - це десь такий же мем, як і польська в наш час, з єдиною відмінністю - ті хоч не настільки нікчемні :D
Відповісти