daesz
Допомога волонтерів і є сильно менше 10%, що все одно дуже і дуже багато і впливово бо волонтери діють оперативніше ніж держава. По суті закривають різні ніші.
Поки держава розчехлиться на 10 тишь дронів через місяць з бюрократією, то волонтери доставлять 10 штук, не тисяч, але завтра, коли вони прям горить як треба. Тут не потрібно ні перебільшувати вплив одних, ні недооцінювати інших. Вигідне взаємодоповнення на благо нації.
Відправлено через 48 секунд:
А щодо поляків і іншої нати мені вже давно не смішно. Вони всі без америкосів просто ніщо. А чи будуть америкоси за них всіх вписуватись питання відкрите. Особисто я б поставив пиво на те що не будуть хоча б тому що не встигнуть. Ті ж поляки втечуть до Британії раніше ніж америкоси висадяться їм допомагати
Про нікчемщину я взагалі мовчу, у них на нуль відбили поняття про національність, батьківщину і нерухомість у власності, їм нічого і нізачим захищати, ні з ідейних міркувань, ні з особисто-фінансових. Заради чого йти дохнути, щоб араби з ніграми тим часом жирували і ґвалтували їхніх дружин чи що?