Огляд (дуже) преміальної клавіатури ASUS ROG Azoth Extreme

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VolandInferno
Member

Повідомлення

bes: 05.12.2024 22:25Я вот покупал себе asus cleamor core за 3-4 к грн а тут добавили экран, какие то еще фишек и уже требуют + 20 к . За что? за экранчик ?
Як можна порівнювати Клаймору кор(практично саме дно) і цю клаву. В статті чудово описано за що ви платите кошти.

Ох я відчуваю, як тут сраки будуть горіти у деяких, коли тут опублікують огляд миші Asus Harpe Ace Extreme за 400уе. Чекаю)))
SoVaR
Member

Повідомлення

leif: 05.12.2024 22:11щось посерйозніше ніж акко
В мене і є щось по серйозніше ;)
Друга від акко на сайлентах, щоб не бісити оточуючих в ночі.
І якщо ти так обізнаний, які мінуси у акко М1 кіта за свої гроші? Взяти його можна було десь за 80 і дешевше.
Ти реально вважаєш що на базі нього буде гірша клава, ніж та фігня з профілю підгорілого Владіка? :D
Хатор подарений родичам. Шоб його довести до ладу потребувалось немало зусиль.
leif: 05.12.2024 22:11в цілому пан VolandInferno має рацію
Яку рацію? Він купив собі клаву-брязкальце з пластику, де напевно пів ціни це за шильдик.
bes
Member

Повідомлення

VolandInferno: 05.12.2024 22:33
bes: 05.12.2024 22:25Я вот покупал себе asus cleamor core за 3-4 к грн а тут добавили экран, какие то еще фишек и уже требуют + 20 к . За что? за экранчик ?
Як можна порівнювати Клаймору кор(практично саме дно) і цю клаву. В статті чудово описано за що ви платите кошти.

Ох я відчуваю, як тут сраки будуть горіти у деяких, коли тут опублікують огляд миші Asus Harpe Ace Extreme за 400уе. Чекаю)))
чувак какое дно? это клавиатуре у меня же лет 10 на то время это была нормальная цена игровой механики. А вот за это за что платить 25 если та же модель без экрана стоит 10 . Что там на 15+ добавили такого? За 15 к можно купить телевизор а не экран на клавиатуру вставить

Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
VolandInferno: 05.12.2024 22:33 Ох я відчуваю, як тут сраки будуть горіти у деяких, коли тут опублікують огляд миші Asus Harpe Ace Extreme за 400уе. Чекаю)))
ты понимаешь что это не признак ума тратить много денег не понятно на что. Что эта мышка лучше какой то Logitech G Pro которая стоит в 3 раза дешевле?
Востаннє редагувалось 05.12.2024 22:39 користувачем bes, всього редагувалось 1 раз.
ALT-F13
Member

Повідомлення

VolandInferno
Огляд миші вже здан редакторам :rotate:
VolandInferno
Member

Повідомлення

SoVaR: 05.12.2024 22:36В мене і є щось по серйозніше
Ага, це як у кацапів зауральська армія. Вона існує, але ще в бій не вступала і ніхто її бачив.
SoVaR: 05.12.2024 22:36Він купив собі клаву-брязкальце з пластику, де напевно пів ціни це за шильдик.
Ні, в тебе не горить не каплі)

Відправлено через 25 секунд:
ALT-F13: 05.12.2024 22:39Огляд миші вже здан редакторам
Я ж бачив її у огляді) :beer:

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
bes: 05.12.2024 22:38ты понимаешь что это не признак ума тратить много денег не понятно на что.
Чого ти взагалі рахуєш чужі кошти. Як раз рахувати чужі кошти і дивитись комусь в кишеню, вирішувати що кому купляти і доцільність такого придбання - це признак недалекого розуму і світогляду.
Востаннє редагувалось 05.12.2024 22:43 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

SoVaR: 05.12.2024 22:36В мене і є щось по серйозніше
що саме?
SoVaR: 05.12.2024 22:36Друга від акко на сайлентах, щоб не бісити оточуючих в ночі.
чи це і є "посерйозніше"? ні, це все ще не рахується, на мою думку.
SoVaR: 05.12.2024 22:36І якщо ти так обізнаний, які мінуси у акко М1 кіта за свої гроші? Взяти його можна було десь за 80 і дешевше.
Ти реально вважаєш що на базі нього буде гірша клава, ніж та фігня з профілю підгорілого Владіка?
що з чим ти порівнюєш? "підгорілий владік" це VolandInferno? у нього вказано ROG Strix Scope II в профілі. ти хочеш її порівняти з м1? навіщо? в яких аспектах будемо порівнювати? давай я тобі так скажу. от у мене є ще довоєнна gmmk pro. відома клавіатура, характеристики не буду перераховувати. я вважаю, що для початківця набагато краще буде взяти azoth (звичайний) ніж gmmk pro + світчі + кейкапи + стаби і намагатись з неї зробити нормальну клавіатуру.
SoVaR: 05.12.2024 22:36Яку рацію? Він купив собі клаву-брязкальце з пластику, де напевно пів ціни це за шильдик.
має рацію в тому, що для того щоб вриватись в обговорення з такими заявами як робиш ти, треба мати за плечима щось посерйозніше ніж те, що зазначено у тебе в профілі. я ж це пояснив.
SoVaR
Member

Повідомлення

leif навіть не згадаю коли оновлював профіль.
leif: 05.12.2024 22:46що для того щоб вриватись в обговорення з такими заявами
Любий друже, тоді що взагалі може вякати про кастоми (нехай навіть на базі М1) а не більше дорогі, чудо з ROG Strix Scope II?
Якийсь осередок фанатів периферії асуса :rotate:
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 05.12.2024 22:17
7mindfields: 05.12.2024 22:15Заплатити 25к щоб користуватися арморі крейт, дайте дві
ЦА в ній хіба підсвітку налаштує пару разів і на тому все користування буде завершено. що там ще робити?
Там написано для геймерів і ентузіастів :lol:
leif
Member

Повідомлення

SoVaR
ок. Так що "посерйозніше"? Які зараз клавіатури в колекції? Чим користуєшся?

Відправлено через 6 хвилин 55 секунд:
7mindfields: 05.12.2024 23:05
leif: 05.12.2024 22:17
ЦА в ній хіба підсвітку налаштує пару разів і на тому все користування буде завершено. що там ще робити?
Там написано для геймерів і ентузіастів :lol:
Ентузіасти бувають різні. Є справжні ентузіасти, вони, очевидно, асус не купують апріорі, і асус про це чудово знає, але ж є ще вонабі-ентузіасти. От для них то і зробили сабж. Їм нормально буде, не обламаються. Тим паче така клавіатура буде купуватися до топових збірок. Якось витягне вже некстген залізо той арморі крейт)
Liquidator
Member

Повідомлення

Тот случай когда взял MSI VIGOR GK50 Low Profile всего за 70 баксов (и то я думаю шо за как за клаву это и так переплата чистой воды)......посмотрел в строну АСУС РОГ за 500 бачей.... и подумал, - это ж как там у асусов так :censoured: на всю голову, чтобы логотипы ROG по 500 бачей хомячью впаривать :lol:
ALT-F13
Member

Повідомлення

Liquidator
Потужне порівняння. Тут сьогодні взагалі можна перепис експертів галузі робити :lol:
Головне всі дуже вагомі аргументи приводять. Один тільки чесно сказав, що краще на велосипед витратить...
bes
Member

Повідомлення

ALT-F13: 05.12.2024 23:42 Один тільки чесно сказав, що краще на велосипед витратить...
так это тоже неплохой вариант :laugh: :lol:
Extra
Member

Повідомлення

ervin: 05.12.2024 17:57 У клави є екранчик! Значить можна запустити Doom!
Отут є значно дешевші та потужніші клавітатури з екранчиками:
https://hotline.ua/ua/computer/noutbuki-netbuki/
ALT-F13
Member

Повідомлення

bes: 05.12.2024 23:58так это тоже неплохой вариант
та я більше скажу, тут leif такі клавіатури згадував, що я іноді машини дешевше купляю :lol: Всякому хобі свій бюджет і свої уявлення про цікаві та нецікаві пропозиції.
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 05.12.2024 23:16 Ентузіасти бувають різні. Є справжні ентузіасти, вони, очевидно, асус не купують апріорі, і асус про це чудово знає, але ж є ще вонабі-ентузіасти. От для них то і зробили сабж.
Ну то вже не ентузіасти ні разу, як на мене. Та й сенс брати якийсь асус рог азот для подальшого модингу, якщо там під заміну як мінімум свічі і капи (а комплектні ще спробуй продай комусь), вже краще тоді одразу шукати якийсь кіт.
Щодо оверпрайснутого сабжу, який «позіціонує» себе як «дуже преміальний» геймерський борд для ентузіастів - північні світодіоди, дешеві жахливі комплектні капи, відсутність HE та rapid trigger, відсутність швидкого розбору, дизайн відверто ніякий (і той амолед екран з коліщатком ніяк його не рятують), ще й арморі крейт замість вишеньки на торті, і за весь цей жах просять солідні 500уо, навіть не смішно
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 06.12.2024 03:52Ну то вже не ентузіасти ні разу, як на мене.
асус цілить саме на вонабі-трошки-ентузіастів, як їх описати більш влучно не знаю. тобто людей, які аж ніяк не готові заглиблюватись і розбиратися в усьому клавіатурному різноманітті, усій варіативності білдів, плейтів, фоамів, матеріалів, констнукцій, маунтів, світчів, модів і т.д і т.п., але теж хочуть бути трохи в двіжусі і дотичними до світу умовно клавіатур-конструкторів, які можна якось змінювати і модифікувати під себе.
7mindfields: 06.12.2024 03:52Та й сенсу брати якийсь асус рог азот для подальшого модингу така собі ідея, коли в цей прайс вже можна зібрати той же сайкл7, наприклад
тут ситуація така, що з асусом людина в першу чергу купує пребілд, який з коробки норм. зібраний, змащений, і готовий до вживання. нейтрально звучить і відчувається, нічого не дратує, нічого не потребує допрацювання. мені складно уявити юзера, якому адресований azoth і якому би щось прям несподобалось в цій клавіатурі з коробки, і це важливо для ЦА.

але при цьому юзер, на якого таргетується асус, також хоче мати можливість в перпективі (колись, не прямо зараз) щось апгрейднути, як оці всі ваші клавіатурні блогери, не відставати від прогресу і трендів, в своєму розумінні. наприклад, замінити світчі, і спробувати, що воно таке ці тактильні перемикачі або сайлент перемикачі. і azoth це також дозволяє. не факт, що юзер це зробить взагалі, ніхто не купує сабж під 100% запланований модінг, люди з таким підходом не розглядають пребілди. але користувачі готові заплатити за те, щоб цей функціонал був присутній, про запас. а там може скористаються, може ні, може спробують разок і повернуться до того, що було з коробки.

сайкл7 це зовсім інша історія, для інших юзерів з іншим підходом. якщо абсолютному нубу в клавіатурах сказати: ось купуй сайкл7, якийсь популярний світч та якісь кейкапи, збирай це все і буде топчік за свої гроші, то не факт, що коли він це все збере йому в підсумку весь ікпірієнс і результат сподобається так, як би сподобався azoth, який він купив би і от одразу вже все, маєш приємну клаву і по звуку і тактильно і функціонально, бери користуйся. для багатьох навіть змастити стаби так, щоб вони не дратували це вже проблема і виклик. тим паче в сайклі немає підсвітки, органів для керування гучністю, дисплейчику. є люди, яким дійсно краще, коли на клавіатурі все це присутнє і вони готові відмовитись від фул алю корпусу чи кращого звучання клавіатури чи ще чогось заради цього.

коротше, тут кому що, люди різні, не всім в принципі потрібно збирати і модифікувати клавіатури, тому ринок пребілдів був, є і буде, а там вже кожен обиратиме на ньому своє, в залежності від уподобань і прихильності до тих чи інших виробників, розумінні своїх запитів і тд.

я трохи вписують за асус тому, що я на практиці знайомий з різними по ціні пропозиціями на клавіатурному ринку і також добре уявляю процес заглиблення у тонкощі збірки клавіатур, коли все купується окремо. і от асус azoth на цьому тлі це, на мою думку, адекватна пропозиція - якісний нормальний продукт, який залишить покупця задоволеним. імхо, з урахуванням того, що це асус, тобто відомий розкручений бренд з гарантією і досить непоганою репутацією, яка зароблялась роками і яка не може не додавати до ціни, він більш-менш ок коштує, особливо по знижках які нерідко трапляються. асус не конкурує з TKD або іншими брендами, які з'явились минулого чи позаминулого року, у них немає такої мети. їхні конкуренти це разер, логітек, тощо. і тут у пацанів все в порядку, мені серед А брендів на цьому ринку їхні пропоозиції подобаються найбільше.
Барбарис
Member

Повідомлення

ALT-F13, які аргументи? Я хіба щось проти писав? Мене просто дивує, як реклама асуса подає продукт - звичайні речі чи такі, що є у інших роблять незвичайні та преміальні. Звісно, її сегмент - декілька тисяч блогерів, кіберспортсмени та тругеймери схавають і це популяризує менш "преміальні" товари, але дивно.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Відсутність 3/4 клавіатури за $500 - це повний фініш. Маркетологи остаточно перемогли здоровий глузд.
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 06.12.2024 04:56 відомий розкручений бренд з гарантією і досить непоганою репутацією, яка зароблялась роками
От взагалі не факт, на тому ж реддіті в гілці асуса просто купа негативних повідомлень про жахливий кастомер сапорт і як асус кидає клієнтів на RMA, це також треба враховувати
Paladin_D
Member

Повідомлення

каким бы лояльным к компании АСУС, но спасибо, мой wooting 80HE получше будет
Відповісти